America (198)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

NewMami, am vazut poze! Doamne ce mare e Patrick!! Nu l-am mai vazut de cand era bebe la odisee!! Fain de tot! Pozele unde are outfitul ala negru zici ca e de la Dancing with the Stars!!

Adriana 18+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Da Panteruto, asa-i ... au crescut copii, mi-e tare greu sa ma obisnuiesc ... eu il vreau inca mic . Outfit-ul e de la cursul de Dans , clasa de jazz, vor dansa pe Michael Jackson si vor avea spectacol in June, chiar de ziua lui.

Pana la urma e sigur baietel bebe din burtica? Numele alese sunt frumoase si cu rezonanta.

Multumesc fetelor de aprecieriile frumoase la adresa fiului

AB_AC, Pozele cu sapa erau pe inserate … nu se vedea cine da cu sapa , dar v-am vizionat si restul pozelor, si cele de Paste cu copii … raman la imaginea de nobili .

Miereamara, ochisorul lui Aidan sa treaca bubu cat mai repede , sa fie ultima si sa se simta mai bine.
Eu am patit-o cu Patrick, acuma la 4 ½ anisori, acum vre-o luna, de abia am ajuns la serviciu si m-au sunat ca a cazut in nu stiu ce cash register de plastic ! … si s-a taiat la coltul ochilui, nu e lunga taietura dar adinca. Am mers la urgent, l-au lipit … dar i-a ramas semn. Norocul lui ca-I la coltul ochisorul .

Ocebine … suna tare bine programul … nu ma iei si pe mine?

Mihutza11, thanks ptr. link. Ce bombonica de fetita aveti
Poza asta-I atat de frumoasaaaaaaaaaa: http://family.webshots.com/photo/2984937770102226680dwKJpp
De departe cea mai frumoasa floricica.

Am scris la Consulat la Bucuresti in legatura cu refuzul de viza ptr. sora mea, am trimis explicatii, una alta , mi-au si raspuns … placut surprinsa … dupa 2 zile… ei sugereaza intr-un fel sa mai aplice, daca are dovezi mai consistente. Eu vrea sa o conving sa mai incerce inca odata. Poate cine stie …

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eu am vazut baiat la 13 saptamani cand dr nu avea voie sa imi spuna inca ce e,lege germana, apoi la urmatorul control nu am putut confirma ca nu s-a aratat dar sper sa fie baiat, Aidan vrea fratior iar eu stiu cum e sa fi mama de baiat.Acum daca e fata asta e, nu o sa imi para rau,Aidan o sa fie bosumflat dar asta e, sanatosi sa fie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mihu, chiar ca-i scumpa fetita ta
l-am vazut si pe bryce, eu de altfel nu ratez nici o poza, dar pt ca n-am mereu timp sa scriu, uit...are o bunica misto.
anamaria, tinem pumnii la dentist
miere, pupam buba, si P a patit-o de 3 ori la gradi...
mihu, drobu' ala fu adaptat, eu ii zic drob american
azi e ziua sotului si-l scot la picnic, asa ca ma duc sa fac niste snitele, profit cat doarme micutul.
adriana, baiat va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

LA MULTI ANI lui tati de Philip!!!!

Miere, toate sunt pe voi, acum ochisorul vanat :(. care e urmatoarea strategie cu tratamentul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Philip, "LA Multi Ani!" sotului, cu sanatate, iubire, intelegere, bucurii si succese nemasurate.

L-am vazut si eu pe Bryce ... ce gagalica scumpa .. Clara ce misto de tine ca ai socrii aproape cu care te intelegi si care-l adora pe micut

ce crede-ti ... azi noapte am stat pana la 1.am. si am vizionat filmul, "The Blind Side" cu Sandra Bullock. Ne-a placut mult la amandoi. Initial il pusesem sa adorm mai bine ... si ne-a tinut trezi pana la sfarsit si chiar ne-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Adriana nu stiu, continuam cu tratam. pt asthma inca 3 saptamani apoi are un nou appointm. cu doctorul.
Intre timp, marti are testul ot alergii, sper sa aflam si acolo ceva.
Oricum aici e ceva de groaza in ceea ce priveste polenul, am stratul de polen de un deget pe masina. Pana si eu am simptome de alergie si de obicei sunt ok.

Unde ati vazut pozicile cu Bryce? eu intotdeauna ajung prea tarziu:((

New mami ai un baietel tara dragalas, cred ca ti-am mai spus-o

Am pus si eu niste pozici facute de Sinzi, cu juniorul alergand gainile la ferma:))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

si mie mi-a mers la sufletul filmul cu sandra bullock, ba l-am vazut de 2 ori, am si plans, am si ras...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Miere, eu zic sa faci tratamentul pana la incetarea tusei si inca 2-3 zile dupa, ca sa nu se intoarca. Nu avea cum sa ii treaca dupa doar 1 tura de tratament. Poate ca nu a fost nivelul de alergii foarte mare zilele alea de nu a tusit, habar nu am. Sa-ti spun tratamentul lui Eric (e pe tratament de mai bine de 2 saptamani) : zyrtec 5 ml de 2 ori pe zi, diminetaa si seara (si la noi nivelul de alergii e high), Pulmicourt (steroid) de 2 ori pe zi dimineata si seara, Albuterol (bronhodilatator) de 4 ori pe zi dimineata, la pranz, dupa amiaza si seara, in general la aprox 4 ore distanta si Flonase spray in nas in fiecare seara un puf in fiecare nara. Pupam ochisor vanat sa treaca.

Newmami, imi scrii si mie pe PM ce le-ai scris celor de la ambasada? Ai salvat pe undeva scrisoarea? As vrea sa le scriu si eu, ca si pe matusa mea au refuzat-o. Mersi mult. Diseara vad pozele, aseara am adormit busteam cu Eric la 9.

Philip, La multi ani sotului. Petrecere faina. Drobul ala era cu broccoli? Ca prea era verde.

Miha, chiar ca o floare in flori. Dulce rau dansatoarea noastra.

AnaMaria, nu te dezici. Social butterfly! Sa va fie de bine week-end-ul. Tinem pumnii sa dati jos braces.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

philip - La multi ani ,sotului drag! sa traiti fericiti 100de ani!
miha- e o scumpa si ii sta super cu rochita galbena,papusa lu mama!
miere- sa treaca ochisorul lui vanat.
noi astazi mergem la orthodontist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Buflea, Andrada, Ruxij, pe unde umblati?

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput