America (198)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

No, copilasul meu nu poate sta o saptamana fara o vanataie...m-au sunat de la gradi (mi s-au taiat picioarele cand am vazut cine suna) sa vin sa il iau ca a cazut cu ochiul de coltul unei mese...arata ca un betiv care a intrat cu capu'n gard:)) are un black eye de toata frumusetea, cand am ajuns nici nu putea deschide ochiul de umflat ce era, acum s-a mai retras un pic umflatura, dar are niste tente de mov-negru albastrui.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Mai, Irina, da' ce mese au aia la toddler class??? Nu ar trebui sa fie rotunde, in loc de patratoase, cu marginile si ele rotunjite??? Adica daca vreun copil da cu capul sau ochiul in margine, sa nu-i intre coltul in ochi? Si acasa lumea isi pune aparatori de colturi atunci cind au copii mici, dar la o daycare ...

Oana 36+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Miere cu arnica cream trece tot movuliul in cateva ore.

Al meu e tigru dungat pe spate. A cazut cu bicicleta in bicicleta sora-sii. Al meu fara arnica ma aduce in fata judecatorului pentru maltratare

Oana al meu si-o spart barbia cu o masa IKEA rotunda de plastic. A sarit de pe un scaun pe ea si-a plesnit pielea la impact. Unii copilasi is mai atragatori de belele, zauu

Si da am zis ca o sterg seara asta, da nu ma vede admin ca doarme si el.... si eu pazesc manjii sa adoarma ca sigur transpira. Is vreo 84 F . I-am lasat sa alerge prin curte in timp ce eu lucram. La sapte nu mai tineau ochii deschisi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am dat pisica:)) again, haha, sper sa nu o aduca si fata asta inapoi, parea f nice si Tzitzi a placut-o din prima, a lins-o pe mana, semn bun. Plus ca face si babysitting, asta e bine de stiut, nu am mai mers la un film la cinema de mai bine de 2 ani:)

La cresa au mese cu colturi rotunjite, dar pesemne nu cunoasteti ce am la usa. Nu v-am povestit cum era sa cada pe fereastra cu mine in aceeasi camera? Avea copilul 9 luni. cine s-a gandit ca il duce caputul sa aduca o jucarie langa fereastra si sa se catere pe ea. L-am gasit in picioare pe pervaz rezemat cu mainile de fereastra. M-am intors pt un minut, gateam ceva si eram cu spatele la el. Nu-i trebe prea mult ca sa comita vreo nazdravanie.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cand copiii is mari (si mai ai doar unu) uiti multe chestii de cand erau asa micuti!!!
Irina, dar imi aduc aminte de 3 lovituri care s-au lasat cu urgenta cand David avea intre 1-1.6 ani...si toate la ochi, frunte sau nas...Una cand a cazut cu biberonul in mana si i-a intrat in ochi cercul ala care tine tetina si s-a lasat cu sange mult, ochi umflat, drumuri la oftalmolog, apoi cand si-a spart capu in calorifer (l-a imprins prietena lui) si s-a lasat cu 3 cusaturi, radiografie si control neurologic, si ultima dadu cu nasu de pamant cand ateriza de pe tobogan si s-a lasat la fel cu sange, rani dar fara copci si urgenta...(eh si eu care spuneam ca nu imi aduc aminte cum era David pe la 1 an)..
Ah...stai ca imi mai venii una cand avea vreo 9 luni...si eram la nasa in Brasov...in Carrefour statea in caruciorul ala de cumpataturi in fund, si nu stiu cum s-a sucit, de a cazut in cap noroc ca tot in carut si a dat cu spranceana de metalul ala ...si cu siguranta au fost si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Miereamara, verifica sitematic ca vede cu ochisorul cu pricina. Te joci cu el si-l pui sa ascunda ochiul nevatamat cu mina si verifici daca vede.

Sinzi, se lasa cu concurs care a facut cele mai teribile dracii ? (eu am trei si doar unul e mai cuminte. ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am vazut si eu poze cu Patrick cel curtat, si baieti de Andreea.. am poftit la drobul ala ..

si linkul de care zicea Carmen:
http://www.movies-links.tv/

edit: Miere, leac babesc pt vanatai: iaurt.. la noi functioneaza de minune!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Cum intri pe aici cum vezi doar copii frumosi Nu stiu, zau, e ceva in aer de facem asa copii superbi?

Pupam pe copil de Miere pentru ochi vinat, pupam spate de print...daca tot povestiti de nazbitii, Alex al meu pe la vreu 5 ani juma, a dat cu barbia de asfalt (degeaba i-am pus casca la skateboarding) si au iesit mintenas doi dinti de jos plus o vinataie de zile mari (c-an filme i-am vazut sarind din gingie...intacti). Eu nu mai adaug ca am doi baieti si au fost multe

Noi intram intr-un weekend superaglomerat..azi avem prgram cultural: mergem la MoMA pentru expozitia lui Tim Burton si apoi la dinner. Iesim cu un coleg de-al meu din Atlanta, sotia lui si cele 2 fete...nu vreau sa va spun cita AGONIE a fost de dimineata sa-ai aleaga hainele (trebuie sa se schimbe de uniforme la scoala) Fete daca aveam si nu erau asa multe probleme.

Miine avem bilete la un club de comedie, simbata aven un B-day party si duminica avem parada pe 5th Avenue (prezenta obligatorie altfel le da detention urmatoarea simbata). Nick spera ca simbata dimineata la programarea pentru orthodontist ii va scoate braces...tinem degetele incrucisate

Azi sint si eu mai lejera la servici, am predat toate rapoartele si oricum plec mai devreme (adica pe la 4:00pm)...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

NewMami, am vazut poze! Doamne ce mare e Patrick!! Nu l-am mai vazut de cand era bebe la odisee!! Fain de tot! Pozele unde are outfitul ala negru zici ca e de la Dancing with the Stars!!
Cutia aia de Lego City o are si Aidan, am stat 7 ore si am pus totul impreuna(eu, Aidan s-a uitat ca nu a vrut sa participe) si apoi s-a jucat cu ele putin si le-a demolat in 30 de secunde! Nu mai fac asa ceva niciodata! :)))

Adriana 18+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput