America (198)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ok, so oficial matza e back home.
Mai avem un interviu cu cineva diseara:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

NewMami wow ce baiet fain ai. Pare tare tandru.
Care nobili mey? La dat cu sapa?:)) A fost ca-n garda moare dar nu se preda :))

Andreea ha vazui in sfarsit pozele. Cred ca incurcasem cu ceva ca data trecuta ma impotmolisem. Mi-i placut ce prudent ii philip un ou in fiecare vas. Si ce dulci si scumpi is impreuna. Si-o gasit jucarie vorbitoare, dragul de el.

Miere sa fie cu noroc data asta. Tu ai observat vreo ameliorare la Aidan fara matza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

philip- s-a schimbat foarte mult Nickunul seamana cu tata ,unul cu mama!

newmami-seamana cu Tom Cruise cu geaca aia smechera

ruxji- distractie placuta pe coasta de vest!

pantero - cu te mai simti?cum a ramas cu numele?

miere - fii mai indulgenta la interviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ab-urel nu prea am vazut nici o schimbare, dar nici nu prea avea cum, pt ca parul tot exista in casa.

Insa cu mana pe inima pot sa spun ca tratamentul asta nu prea merge:(( adica a avut doua nopti mai linistite si azi noapte iarasi rau.
Mi-e teama sa nu fie altceva, ma gandesc numai la prostii. Sau poate ca are o viroza din nou, eu sunt varza, de doua nopti tusesc ca un magar, ma ustura gatul si nasul curgator.
Aici polenul e la cote maxime:((

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

miere - uf,sper din tot sufletu' sa afli ce are si sa se faca bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pumba, asa e. multumesc de vizionari. ei se iubesc baietii, atat ca philip il ma da afara din camera si-i inchide usa-n nas. cica face mizerie (aka scoate jucariile de prin cutii). dar ce i se lumineaza fata lui N cand il vede...mama-mama. bunica nu i-a mai vazut de cateva luni ca ea n-are acces la internet si acum ca-i la mama s-a speriat de ce-a mai crescut juniorul. sunt scumpi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Fetelor- va multumim frumos pentru cuvintele frumoase la adresa lu' fi-meu. E cam sugubat, asa, da' are si cu cine sa semene.:)

BALERRINA - mie imi plac foarte mult filmele in care regia, imaginea, jocul actorilor, ideea filmului, costumele, regia, muzica se imbina intr-un mod armonios si la superlativ. In acest sens, pe lista favoritelor de anul trecut sunt: "Nine" al lui Rob Marshal, "An Education", "Julie and Julia"; "District 9" e un film interesant, da' i-a placut mai mult lui barbate-miu care e VFX supervisor, decit mie. Pe de alta parte, actorul principal din "District 9" este un foarte bun amic al sotului. Au lucrat impreuna la compania lui de efecte vizuale din Africa de Sud. Compania amicului, nu a sotului. :)

CARMENBR - da, mama vine. Ei nu-i era frica sa zboara, ci cu schimbatul avioanelor era problema. Ca n-a fost niciodata cu avionul si nici nu stie engleza. Da' am combinat-o cu o prietena de-a mea care vine atunci si o sa ne intoarcem impreuna ca eu ma duc cu baiatu' sa-l vizitam pe tati in Bulgaria.

Pupici,

Clara- mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan -18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

District 9 mi-a placut tare mult! La fel si Julie & Julia :).Nine cam slabut, as fi vrut mai mult.

Clara e un dulce Bryce! Sper sa nu ii placa Hummer-urile :))

NewMami, eu nu reusesc sa vad pozele voastre, imi cere parola.

Pumba, mai mult ca sigur ca daca ramane baiat va fi Liam Connolly.Suntem amandoi fani de Billy Connolly si asa vrem sa fie numele.As fi vrut si mai mult Connor ca al doilea nume dar desi a fost de acord sotul pana la urma suferea ca nu ii place :)) asa ca am mai dat de la mine :)Oricum pt ca il ador pe Billy Connolly nu ma deranjeaza sa ii poarte numele :)

Adriana 18+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Brava Adriana!

Miere ufff.

Eu iau o pauza mica, mica. Mi-o zis admin ca mi-l da AB inapoi. Ca sa nu "confuzez" populatia generala cu prea multi useri iau o pauza.
Tzuc piticii.

Pi curand, pic, pic.

Mergi la inceput

clara - mii de scuze .... e adorabil baiatul tau ,iar cu sapca e de milioane

pantero- suna bine ce ati ales

Mergi la inceput