America (198)
Raspunsuri - Pagina 20
Hilde spune:
Am vrut sa va intreb daca stiti de "walking buses". : )
La mine in oras copiii merg acum pe jos la scoala; au un punct de intalnire dimineata si apoi un adult sau mai multi ii conduce la scoala pe jos. Sunt asa de simpatici cu ghiozdanele lor mari dimineata! Imi amintesc de copilaria mea.
Astazi e prima zi cand ii vad.
Si am mai vrut sa va spun ca n-o sa mai scriu o perioada. Imi pierd cel putin o jumatate de ora in fiecare seara pe forum si vreau timpul asta pt mine si pt sotul meu. Am ajuns in situatia de a mi se face dor de propriul sot spre sfarsitul saptamanii. : ) )
Am impresia ca nu avem suficient timp pentru noi. Am realizat si mai mult asta cand mi-a povestit astazi ca ieri a folosit timpul lui liber ca sa aleaga/cumpere desene animate pt bebeul nostru de 10 saptamani. Si eu nu am stiut nimic. Tare m-a impresionat si m-am simtit vinovata ca eu nu l-am mai intrebat prea mult despre ziua de ieri. Am stat pe forum aseara...
Asa ca am ales sa nu mai intru pe forum asta pt o perioada indefinita. O sa folosesc internetul doar ca sa vb cu familia mea si ca sa citesc ziarele. Sa fiti cuminti.
Acum ma duc sa-mi termin taxele. : )
Sanziana, trimite-mi te rog o adresa de email ca sa-ti trimit lista aia cu cartile. Am adresa ta pt mailing.
AB_AC spune:
Hilde hey te asteptam in noptile in care vor creste dintisorii si cate altele.
Si eu ma izolez cand n-am timp pentru ai mei. Acus ci ca am de lucru si prefer s-o fac noaptea si atunci DC-ul e numa bun pentru o pauza mica in loc de tigara.
Ramona J spune:
Hilde, o sa-mi fie dor de tine! Macar cite un update mic sa ne dai din cind in cind.
Delia21 spune:
HILDE,da-ne cate-un semn de viata ....o data la cateva saptamani...cat sa stim ca sunteti bine,atat!!!Si sa ne anunti cand vine bebe...si pozici...Te inteleg perfect.Eu nu citesc tot...decat pe sarite...
SANZI,tare scump David al tau....i fuge mintea ...e desteptACB...si deci...asteptati ...sa va viziteze barza din nou??/Foarte fain!!!Doamne ajuta sa vina minunea cat de repede!!!
Carmenbr spune:
Bianca, imi pare rau de diagnostic. Pt protectia stomacelului da-I probiotice, se gasesc si in farmacii acum la liber. Pana acum vreo juma de an eu ii luam lui Eric probiotice de la health store.
Miere, bine ca ati aflat ce si cum. Sanatate multa in continuare.
Hilde, ai grija de tine si de bebe. Mai intra macar o data la 2-3 saptamani si scrie 2 randuri. Iti ia doar 5 minute, parol!
Ramona, AB dulci rau fatucele voastre. Sper sa nu ma molipsesc sa incep sa vreau fata!
AB cum vine mama 10 saptamani avans? Stii ceva ce eu/noi nu stim?!
philip spune:
da, da, vreau si eu sa stiu cum e treaba cu cele 10 saptamani avans??? eu percutez mai greu, asa, sorry
Carmenbr spune:
Fetele calculatoriste, please help. Ce program de dezarhivare free gasesc si eu pe net? Ca habar nu am si trebuie sa dezarhivez ceva.
AB_AC spune:
Eh nu chiar, al treilea bebe nu mai pot face eu din pacate, dar dupa ceva tergiversari ne-am hotarat sa mai adoptam doi. Suntem asa la intocmit acte care sa declare ca suntem apti, important e ca ne-am decis noi. Am convins-o si pe mama care face parte din echipa de soc. Si copiii mai vor cate un tovaras de joaca. Se pare ca dureaza mai mult de noua luni:). De fapt ne-au amenintat totii cu cativa ani, daca nu vrem mama purtatoare sau altceva de acest gen.
Carmen pe Windoze ia un winrar
http://www.freedownloadscenter.com/Utilities/Compression_and_Zip_File_Utilities/WinRAR_Download.html
----------------------
OspitalitateaGaiei
Carmenbr spune:
AB, mersi mult. Il descarc diseara. M-ai uitat cu PM cu ciresul japonez.
Sa fie intr-un ceas bun, sa va gasiti puii doriti.
miereamara spune:
Ab-urel felicitari, foarte frumos, sa vi se indeplineasca dorintele cat mai repede? Vreti sa adoptati din Romania sau din State? Sau alta tara?
Hilde nu ne parasi, mai intra pe aici si povesteste-ne de tine si de samburel.
Se pare ca ne pasc terrible two's mai devreme, pfiuuu ...are Aidan niste crize, nu stiu cum ma voi descurca cu el singura la DC. Are domle o personalitate...la gradi e cel mai cuminte, zambitor copil, dar cand mergem undeva sau acasa isi arata "coltii" genele mama-sii, adica moi, bucatica rupta din mine este in ceea ce priveste comportamentul, eu cu nervii stau inca bine desi uneori imi mai dau cate un time out singura, mie:))ca sa pot sa merg mai departe. Tin minte ce batai luam eu cand eram copil, strang din dinti si ma calmez instantaneu. Eu nici sa ridic vocea la el nu pot,
Carmen scuze pt ca nu ti-am raspuns aseara, faceam baie la pui. Ne-a recomandat doctorul sa ii facem baie imediat ce il aducem acasa, ca sa nu stea cu polenul pe el.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator