America (198)
Raspunsuri - Pagina 19
AB_AC spune:
Bianca ufff . E mult al naibii antibioticul. Si ei cum spera sa se rezolve refluxul? Tinem pumnii sa nu aiba si fatuca.
Miere parca suna mai bine si mai focalizat ce are el. Oricum anul asta alergiile au depasit cota. In clasa fatucei erau nu stiu cati stranutatori de dimineata.
Nu stiu ce-i cu Andrada Sper ca-i ok. Eu nu mai am numarul ei de tel.
Eu is bine, nu spal copii, nu cant la pian, nu spal vase :)
Ocebine vin numai eu :)
Oana C spune:
Bianca, e ok; are reflux destul de mic, iar daca nu mai face infectii urinare o sa treaca. Eva are gradul 2 la rinichiul sting, dar cred ca ii trece deja, mai ales ca n-a mai avut infectii de atunci cind a fost depistata. Si noi i-am dat antibiotic vreo citeva luni, e bun, slab si (aproape) preventiv. Puteti sa-l urmariti lunile astea, iar daca nu mai face infectii urinare, il opriti lunile urmatoare, dar trebuie sa urmariti simptomele de infectie urinara; asa am facut noi cu Eva; la orice febra sau alte simptome fara legatura cu racelile, mergeam si-i facea test de urina (cu punguta); si a fost ok.
Refluxurile de gr 4 si 5 sint aiurea, asa ca nu te speria daca are 2-3. Si, da, s-ar putea ca si Amalia sa aiba, dar daca nu a facut infectii urinare si n-a avut probleme pina acum, nu te stresa. Eco e buna ca sa vada dezvoltarea rinichilor; daca sint ok, o sa o lase in pace
Si noi trebuie sa o testam pe bebitza asta mica, mai incolo.
A, si cica refluxul asta la rinichi vine la "pachet" cu alte probleme, dar se poate sa nu mai aiba nimic altceva. Eva a avut o intestinal malrotation destul de usoara (dar cu simptome), si a trebuit operata ca sa nu se complice mai tirziu; apendicele era complet in alta parte de unde ar fi fost normal, asa ca e bine ca l-au scos (si eu si sotul am avut operatie de apendicita cind eram copii 11-12 ani, asa ca la Eva stam fara probleme acum).
Multa sanatate si fii linistita acum, ca nu-i rau (are reflux mic).
Oana 37+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.
Oana C spune:
Mda, cred ca e ceva alergie la fiica-mea, ca azi e innorat si a plouat putin (deci, eu cred ca a curatat putin aerul de polen), iar fiica-mea nu mai are nimic Doar ceva ramasite de muci, dar fff putin in comparatie cu ce a avut zilele trecute. O mai urmaresc si miine, iar daca revine, sun la dr. Acum e normal, fara nimic, m-as duce degeaba la pediatra.
Irina, i-a facut si testul de alergie la pisica??? E bine ca e doar atit si stiti la ce este alergic. Ce vesti bune!
ABC, eu spal rufe, vase, lenjerie, curatenie ... de nu stiu cite zile, ca sa las casa curata si sa aiba oamenii tot ce le trebuie cind merg la spital; da' cum ajung la sfirsitul unei chore o iau de la capat, ca iar se string
Si ma pregatesc sufleteste pt joi, cind vine soacra-mea
miereamara spune:
Da, i-au facut si pt pisica.
Nu este alergic.
Am dat matza degeaba:(( dar parca e mai bine fara par si nisip prin casa.
Plus ca de cate ori plecam pe undeva tb sa ducem matza la hotelul de pisici.
a zis fata care a luat-o ca o sa o aduca in vizita:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
blackpanterro spune:
Miere, ce ma bucur ca in sfarsit ii dadurati de capat!! Deci aveti si voi ce avem si noi :)). Anul asta odata i-am facut inhalatii, cand a racit, in rest nu are nevoie.
Vad ca s-a obisnuit cu mediul asta plin de polen desi nu e inca sezon, cand creste rapitza o sa fie dezastru iar ca e plin de polen pe casa, geamuri, masina, tot.
Adriana 19+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
ocebine spune:
Aburel, am receptionat...mai ai nr de tel, da?
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
mihutza11 spune:
Ramona dulce foc Anutza!
Miere bine ca ati aflat cauza!
Bianca sanatate puiului!
ce ma speriati cu atatea alergii.. noi suntem bine mersi.. vad ca niciunul nu dam semne..de fapt sotul, il mai apuca stranutul continuu asa vreo 15 min, dar mai rar.. insa in rest nimic..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
AB_AC spune:
Azi m-a bagat fata-n cofa. O venit de la scoala cu ideea ca mama trebe sa-i faca figuri pentru tessellation .
Adicatelea tiling, adicatelea pavaje. Acopera un hexagon cu romburi, cu triunghiuri cu trapeze. Mey da a trebuit sa ma uit sa vaz ce vrea sa zica:)
AnaMaria of course:)
Oana tragice masinile umplute. :(( de cand e vreme buna zici ca traim ca sa spalam. Iar cu bebe sunt si mai rau. Mey stii ce m-o amuzat insa cand vedeam din nou lucrusoare mici? Si funduletul minuscul ... Al meu dupa bebe doi m-o mangaiat pe cap s-o zis ca uite ce cap mare am:)) Prin comparatie:))
Oana C spune:
ABC, ce funny esti, hahahahahaaaaaaaa.
Fiica-mea ma tziuie de vreo 15 minute; are un keyboard de-asta de copii cu microfon si-a vazut ca daca pune microfonul linga keyboard, il face sa tiuie non stop Si ce mai tipa la noi cind vb cu taica-sau, iar ea se uita la tv, sa nu cumva sa o deranjam. Cind vine ora de "mommy & daddy's shows", putin ii pasa. Cre' c-o bag la boot camp, ca nu mai merge asa.