America (198)
Raspunsuri - Pagina 18
blackpanterro spune:
Andreea, sper sa treaca buba repede!
Cum se traduce culmea masturbarii :)))Am scris pe FB si nu inteleg neamurile americane :))) stiu restul dar nu stiu cum se traduce "culmea".Nu pot sa traduc ca si peak nu?
Adriana 19+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
Ramona J spune:
AB, treaba serioasa daca ai ajuns la urgente. Hugs, sa treaca repede bubu.
Hilde, ce draguti sint amindoi! Mai rar asa nou-nascut.
Alex s-a prezentat decent, dar Ana s-a tot cojit o vreme.![]()
Treaba cu uitatul e tipica in sarcina, uitam si eu de la mina pina la gura. Apoi incepi sa scapi totul din mina. You've been warned!![]()
Oana, multa sanatate. O fi totusi vreun virus daca zici ca a facut si febra. Ar fi mai bine, asa zic eu acum ca ma chinuie alergiile de mai bine de o luna. Niciodata n-am asteptat ploile cu mai mare interes decit acum!![]()
M-a lasat memoria, nu mai stiu ce ati zis.![]()
blackpanterro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxij The height of masturbation. |
Multam mult! Ma duc sa ii lamuresc! :))
Adriana 19+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
miereamara spune:
ahhh, scrisesem un mesaj lung si mi s-a sters:((
Pe scurt Aidan e alergic la pine trees polen.
doar atat, nimic altceva.
Insa e f alergic la tipul asta de polen si orasul e plin de copaci din astia, plus ca avem padurea in spatele dormitorului, camera unde are cele mai mari accese de tuse.
I-a schimbat diagnosticul in reactive airways disease, ma rog...alt termen pt astm, dar parca suna mai putin scary.
Tb sa continue cu Flovent si zyrtec pana trece sezonul de polen.
Fara ventoline si f bine ca nu i-am dat prednisone.
Dupa ce trece sezonul, oprim floventul si vedem ce se intampla. are alt appointm peste trei saptamani.
Faza este ca el a vut pneumoniile alea care l-au sensibilizat f mult si dupa aceea pac...a inceput sezonul de polen care i-a pus capac.
Cam asta este...sunt multumita ca am aflat macar care este cauza.
cica e f sensibil si posibil sa dezvolte si alte alergii in viitor.
Vreau neaparat sa ii duc carnita de acasa pt pranzul de la gradi, sa nu mai manance porcaria aia de carne de acolo. restul e ok, au meniu de fructe si legume destul de diversificat.si el mananca bine legumele si fructele, dar carnea....o refuza, mai ales pe cea preparata de mine pt ca s-a obisnuit cu gustul de acolo.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
BiancaM spune:
Am sosit si noi acasa.
Azi am avut stetoscopia pentru Andrei. I-au facut anestezie generala. Acum doarme dragul de el.
BAd news- are reflux la ambii rinichi, grad2spre3. La stangul care aparea mai mare e mai lent, iar la dreptul mai rapid. Ne-a dat antibiotic pt urmatoarele 3 luni(dintr-un an). Nu au putut sa-i faca testul data trecuta, pt ca uretra( de la vezica spre ext?) la un moment dat se ingusteaza, si toate tuburile lor se opreau acolo in 'damb'. Si asta trebuie tinut sub obs, sa nu ingusteze prea tare.
Sunt destul de 'la pamant'. O sa ma mai uit sa vad ce si cum cu refluxurile astea. Antibioticul ala pentru un an nu imi place deloc(zicea ca e mild ca si putere). Ne-a mai zis ca Amalia are si ea 30% sanse sa aiba, dar efoarte probabil, neavand infectii deloc, sa fi trecut de la sine, sau daca are, e foarte slab. O sa o ducem sa-i faca o ecografie in viitor.
Astea de la noi.
Mami de Amalia si Andrei
Ramona J spune:
Hugs Bianca, imi pare rau ca-s vesti proaste. Totusi, din cite am inteles este posibil sa treaca de la sine in timp? Ca asta ar fi tare bine!
O prietena de-a mea a dat antibiotic vreo sase luni la copil, ca facea vesnic otite nasoale. S-a codit si ea, dar in final a fost OK si s-a rezolvat si problema. A avut doza mica. Vezi ce poti sa-i dai totusi sa-i protejezi stomacul.
miereamara spune:
Bianca, imi pare f rau pt vestile proaste!
Sper sa evolueze totul in bine.
Ce inseamna refluxul asta de fapt?
In privinta antibioticului...aidan a fost on and off de trei luni, cam doua saptamani ia antibiotic, doua sapt pauza pana face din nou otita sau strep. Am schimbat 5 feluri de antibiotic pana acum.
Nu stiu dc tu ai inceput sa ii dai iaurt inca lui Andrei, cred ca nu.
Eu asa i-am dat antibioticul si vad ca a fost ok cu stomacelul, ii dadeam iaurt dupa tratament.
Multa sanatate!
miereamara spune:
Mey ce e cu Andrada? Sper ca este bine, nu a mai trecut pe aici.
Ab-urel, ai grija de deget, multa sanatate!