America (198)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

votat. ati urmarit aseara? maaammaaa, ce mi-au mai placut pustii ai de la colegiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Semnai si eu :(( .
Cu fatuca la mancare is linistita. Mananca bine si din tascuta, dar baietul oyyy, veyyy e un stres sa merg cu el pe undeva si sa manance ceva. Acasa am eu trucurile mele si mananca relativ corect.
In Hawaii insa m-a inebunit. Hot dogs cu orez si salata de fructe. Dimineata il pacaleam cu iaurt, peste si branza.
Cand ma gandesc ca va manca la scoala la anul ... ma apuca disperarea. La vara avem in plan chinuirea lui cu masa de pranz mancata corect si repede.

P.S. Se pare ca raman cu AB-AC ca n-am reputatie buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Mi-a placut la nebunie show-ul cu copiii de liceu! Super bucatari! :)

Nu il suport pe imbecilul ala de la radio cum spune "we eat what we want to eat" si ca atunci cand pleaca Jamie se vor intoarce la laturile maro...ah de ce nu le cade un pian in cap, cand merg pe strada, oamenilor de genul asta?...la fel si scortoasa aia de bucatareasa, Alice, iubeste sa caute nod in papura...
Nu inteleg cum naiba pot astia sa nu se bucure de ajutorul primit...cum vad ei dreptul la a manca junk ca pe ceva patriotic, cum sa li se spuna lor ce sa manance?!? E American sa mananci junk si daca asta vor sa manance, asta vor manca chiar daca ii omoara cu zile, e dreptul lor.

Tot nu inteleg acele guidelines cu legumele ce trebuie sa fie in meniu, la pruncii care aleg numai cartofi si burger e ok dar mancarea sanatoasa a lui Jamie nu e ok ca lipseste un sfert de cup de frunct si o leguma? Foarte ciudat...

Astept cu nerabdare episodul urmator! Am vazut ca o sa fie tare electrizant si sper sa vada ala de la radio ca Jamie o sa schimbe ceva in orasul ala.

Adriana 18+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Adriana o sa iti placa next episode.. are un flashmob meserias!
ca sa nu mai spun ca trebuie neaparat sa imi iau wok, ca nu se mai poate asa!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Buna fetelor! Am ajuns si eu pe meleagurile voastre .Sunt de 2 sapt in Chicago,dar miam umplut timpul cu cumparaturi pt bebe,vizitatul orasului ,acomodarea cu noi persoane si intalniri cu unele fete romance de pe aici... Totul e superb,imi place mult...
Am petrecut Pastele la iarba verde intrun park cu 7 fam de romani. Toate fetele gospodine extraordinare,sau pregatit pt aceasta zi cu toate bunatatile ce le avem noi in romania.Am ramas impresionata.....si mam simtit ca acasa in tara...

31+ RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Mai ce copii posnasi pe aici..unul pirat, altul tigrat...

Miericica cum mai e ochisorul?

AB/AC de unde spui ca se poate lua crema aceea cu arnica?

Mihutza am vazut floricica cea mai frumoasa...wow, tare simpatica e...parca mi-ai facut pofta de inca o floricica.

Anamaria mama ce weekend incarcat...sa-ti fie de bine. Asa sunt de obicei weekendurile voastre?

Buflici sanatate Flaviei. De pe ce site ai facut rezervarea...expedia?

Oana vrei sa spui ca trebuie sa scoatem pompoanele...?

Ruxij voiam sa te intreb la ce universitate esti. Am si eu 2 fosti colegi si prieteni de facultate care sunt acolo, amandoi profi de mate, sot si sotie. Ma gandesc ca poti sa-i cunosti ca nu e "lumea" asa de mare pe acolo. Nicu si Nicoleta ii cheama.

Mey m-ati innebunit de cap cu vacantele...vreau si eu. dar eu ce ma fac, ca sotulache pleaca in 3 saptamani in romania...si eu singura in vacanta doar cu fata nu ma prea vad.

oo, Sanzi ce curajoasa esti sa-l lasi pe David sa mearga singur in Romanania. Si sotulache spunea sa o trimit pe Adela cand termina scoala...ca o asteapta el...dar tare imi e teama.

La noi la scoala nu e nici un copil care mananca de acasa...eu as incerca, dar tare ma tem ca vor fi reactii adverse din partea teacherei. Si nu vreau nici Adela sa se simta marginalizata de ceilalti, ca fiind diferita. Eu din cate am vazut copiii nu mananca aproape nimic ...arunca mancarea aproape intacta la gunoi. Deci cand ajungem acasa mancam bine.

Bilica bine ai venit. Uite te invidiez un pic...de 2 saptamani si deja te-ai intalnit cu cateva fete...vreau si eu...hai mi fetelor ca sunt fata buna, chiar daca par mai retrasa.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

POLUX,unde stai in Chicago???? Prima mea prietena de aici este LISA79,e o persoana superba,tot respectul pt ea,,,;ea ma intergrat in grupul ei de prieteni romani....Eu stau in Evanston....,poate ne vedem totusi http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?ref=profile&id=680868527

31+ RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Polux la Whole Foods . Nu se foloseste insa pe rani deschise. Altfel dispar vanataile.
http://www.wholefoodsmarket.com/products/item.php?RID=458

Bine ai venit Bilica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Polux, sunt la Purdue, dar nu ii stiu pe Nicu si Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Bilica si Cenia, daca mai aveti de cumparat imbracaminte pt baby, coupon la Babies R Us:
http://trus.imageg.net/graphics/media/trus/040910_Facebook_FillABag_cpn.pdf
Au reducerile lor normale, de 40-50% la imbracamintea Carter's si alte brand-uri, la care se adauga 25% pt tot ce intra in punga aceea. Eu, de obicei, cumpar Carter's de la outletul lor, dar de data asta am iesit mult mai ieftin la BRU. N-am mai avut de cumparat nimic pt acum, dar am cumparat marimi mai pentru mijlocul-sfirsitul verii (6-9 luni): rochite, costume de baie, body-uri de vara ... cel mai scump, 2 rochite de vara (impreuna) ff faine, la $7, deci $3.5o fiecare!!! Eu am pus in sacosa si citeva paturi de vara, plus 3 seturi de bibs (toate Carter's) si au intrat si acelea la reducere.

Liliana, mai asteptati cu majoretele, macar pina joi, cind ajunge soacra-mea aici , sa aiba grija de Eva, iar eu de ea Sper sa nu, da' deja cam stiu la ce sa ma astept.

Noi deja ne-am planificat vacante scurte, de weekend, prin imperjurimi (DC, NY, PA, Virginia, NC ...) imediat dupa ce vine baby, daca totul e bine; apoi in sept-oct mergem in vacanta anuala la Disney. Deja mi-am comandat wrap pt baby, avem baby carrier, carucior, sa o luam la picior imediat. Abia astept!!!
Marti am 37 saptamini, exact cit am avut cind am nascut-o pe Eva, asa ca e posibil oricind de acum inainte. Bebitza avea deja 7lb 2oz saptamina trecuta la u/s de 36 sapt, totul arata bine, sint optimista Miine am alt u/s.
Azi am fost la o gradina zoo foarte frumoasa si curata, racoare si mult fun pt noi, dar mai ales pt Eva. Dupa ce ne-am intors am fost la Home Depot si-am cumparat bulbi de multe tipuri de flori, vita de vie, trandafiri, seminte de legume organice (erau b1g1f), de miine ne apucam de gradinarit.

Oana 36+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.

Mergi la inceput