Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *126*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Monikus Ramona cand Mihai nu plange il pupa, il face sa rada...dar pana si ea a prins faptul ca plange la san si nu mai vrea sa-i dau sa manance. Nu stiu ce sa zic nu prea ii plac copii...in parc fuge de ei pana si de cei mai mici decat ea si are trei verisori dar nici pe ei nu-i accepta tot timpul. Vom vedea. Fug la baie ... cred ca ne mai ies dintisori ca e tare agitat.

Monica insanatosire grabnica! Si al meu sot cam stranuta sper sa fie bine!

mamicile si va urez noapte buna!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui techila

alex, uka, ma bag si io in seama si vin cu solutia salvatoare: punem mana de la mana si o angajam pe ellenuta sa ne faca si noua mancare la pui...facem un fel de beibicantina....merge??

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Da' cu delivery international nu iegzistå??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

aaaa....pai sa nu te aud cucoana cu d-astea...tu esti in gasca alora talentate...tu faci fata provocarii supreme: cozonac de casa...asa ca nu te confunda cu d-astea de stiu doar sa incalzeasca apa...plecaciuni lui nenea care a inventat beibicucu

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Gata,spalat si culcat cupchiii,acu sunt toata a voastra,daca ma primiti,desigur.Ce faceti voi?

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Buna seara fetele,

Uka eu nu as putea invinovati pe nimeni de nimic, cu atat mai putin pe tine. Eu zic ca vei lua decizia care trebuie. Cred ca laptele va disparea treptat daca vrei sa ii scoti sanul treptat. Daca te decizi brusc, de maine sa zicem, sa nu ii mai dai deloc, vei avea nevoie de pastile. Eu am luat pastile de intreruperea lactatiei cand am fost nevoita sa intrerup alaptatul. Nu cred ca te-am ajutat prea mult dar eu cred ca in momentul in care alaptatul a devenit un chin pt o mamica iar copilul are peste 6 luni, nu vad de ce nu l-ar opri. Trebuie sa fie si psihic si fizic sanatoasa pt copilul ei. Copilul se va obisnui pana la urma cu orice.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

as vrea sa va iau acasa..zau... mai fetelor jur ca asa imi place de voi!!!!
Intrebare pt tine..eu nu mai am suficient lapte (niciodata nu am avut ) si asa este, ma chinui ingrozitor sa-i dau..am zis cu mana pe inima ca de la 6 luni renunt..dar cum??????? Ca Flavius este indragostit de titi...nu vrea sa ia biberonul..dintr-o data..as vrea eu..dar cica ramane copilul traumatizat..asa e?????

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Buna seara la toata lumea!
Scurt ca nu pot sta ,insa vreau sa zic ceva sa nu uit: Hepi ousorul se recomanda de trei zile ,nu din ziua respectiva! in mod explicit mi-a spus doctora.fiecare face cum stie si vrea,eu am vrut sa ajut

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Io stiam de 5 zile da am tacut malc, m-am gandit e doar un zvon dinala... nefondat, o babeala . Dar daca ti-a zis dr, trebuie ca e ceva adevar acolo ...Asa ca lasa mami la frigider cateva zile uule, daaa? Pup!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Deci imi pica ochii in gura de somn, mandra doarme de juma' de ora si Hepi nu mai pune scanul ala si nici Elle nu imi spune unde sa o trimit pe mama dupa tarc....nu ma mai joc.

Mai am o sansa maine dimineata la prima ora, asa ca v-am pupizat si noapte bunicica.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Am trimis pe mailul comun diversificarea Medlife - (schema scanata).

Pupici. Ma duc la somnel. Vorbim maine. Sunt obo tare!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Legat de ouale proaspete,intradevar nu e bine sa consumam prea proaspete.Eu stiu ca au nush ce toxina care dispare in 3 zile,din cauza careia apare o indigestie tare grea. Eu am patit-o,crescand la tara si avand gaini in curte,chiar de mai multe ori,pana s-a invatat mama sa le puna in alta parte pe alea proaspete-proaspete.

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna seara fete dragi!!

Må bucur ca ati petrecut frumos de pasti si inca mai petreceti (andra).

Si la noi a fost frumos..am fost in vizite, am avut vizite, am iesit pe afara..luni a nins ca in povesti.Suntem bine , cu alte cuvinte.

Si mie mi-a pårut atat de bine ca am deschis azi si am citit/recuperat si am vazut poze tare frumoase.

Elle buna alegere cu picassa..fetele tale sunt tare dulci..Ce distractie acolo de pasti...am vazut si pe varutzu fetelor care seamana incredibil de bine cu Eva dar asta pt ca si sora ta iti este leitå..O familie tare frumoaså.

Uca la pozele cu delicata ta mereu ma binedispun pe loc..e aducatoare de zambete indiferent im ce stare esti..un copil tare frumosptui ptui..

Camy_pus am vazut si pe strengarul Flavius cum a verificat el oo-le daca sunt bune si ce distractie pe el in premergator.
Må bucur ca ai revenit si te pup cu drag!

techi ai tai bebelaci sunt mortali..ce marinari simpatici!si ce fete de strengari au amandoi! m-am pråpådit de ras cu purcelul de pe burta fetii

alex tu stii bine ca ai o gogosica delicata acaså da?? am vazut cum sta ea in picioruse pe canapea si trage de servetele.e tare simpaticå

Kawaichan off am citit de joshua si m-am speriat dar apoi am vazut mesajul de la spital si mi-am revenit..ma bucur ca totul e bine..off si cand ma gandesc ca e doar inceputul.

Camy si Carina sper ca puii vostri sunt bine si nu au dureri unde au facut buf-buf.

adimercedes ma bucur ca ne mai dai vesti despre voi..multå sånåtate la copilasi!

monikus

Fragutza si suede va urez diversificare usoarå, daca pot sa spun asa.. daca nu ati inteles voi, nu??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Salutare!

Am trimis pe mailul comun diversificarea Medlife - (schema scanata).

Pupici. Ma duc la somnel. Vorbim maine. Sunt obo tare!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Eheeeeeeee, asteptarea mea a dat roadeeeeeee, sar'manaaaaaa, o sa ma rog la DD pentru sanatatea voastra!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput