*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (395)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

off ca imi creste inima in mine de atatea laude!

din pacate cu dansul(de fapt mai mult era de muzica) am luat pauza.. imi e un pic cam greu de ajuns cu autobuzele, ca am si ceva de mers pe jos, pt ca este o portiune de drum care nu are conexiune de transport, si e exact portiunea care traverseaza o autostrada.. al meu merge cu masina la servici si nu are cum sa ne duca el, deci in concluzie ar mai trebui una.. dar asa e aici pe coasta de vest, transportul in comun e slabut rau de tot, nu ca pe coasta de est (vezi NY) unde e baza.. aici baza e auto proprie...

Ariel sunt convinsa ca e decizia cea mai buna! succes!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Miha, sigur nu m-ai confundat?

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Nu mai stiu cine voia fotoliu ca al lui Sovi.... Am vazut azi la Selgros cu 200 ron.

I-am luat lui Matei un set de bucatarie: DELIR!!!!! De 2 ore bucatarim pe masuta lui! Mimo ( adica Mimu), ai auzit????
Va scriu maine coordonatele gradinitei..

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sunt terminata...tocmai ce il laudasem pe Siluan,aseara a avut cea mai crunta criza de colici,am crezut ca murimde durerea lui...Doamne!

Ioana,da,la Eva am nascut.Am platit 2000 si aici a fost inclusa si epidurala,si tot ce am mai avut nevoie.Nu am dat alti bani.Eu am fost in amandoua datile tare multumita de toate serviciile de acolo,de infiemiere,asistente,si mai ales de dr meu!Nu am ce reprosa!Pt mine a fost un vis sa nasc acolo,facand comparatie cu nasterea de la maternitate.Deciii,te astept cu drag la Brasov

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

La multi ani DARIA!!

Vazut poze cu Noruta mea cea mai frumoasadin lume,cu Andra frumusica americana,cu Vienezii prin Romania.Deocamdata atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000
deci, dragele mele, am aruncat zarurile, Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun si sa nu regret vreodata decizia asta. Daca ma auziti vreodata ca ma plang, sa-mi dati un mare sut in fund sa ma treziti...
inima mea spune ca am ales bine, dar tot imi tremura fundul de teama.

[/red][/b]
doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun..cum ma incurajez pe mine asa te incurajez si pe tine..o sa fie bine..noi ne-am apucat sa renovam spatiul unde vrem sa deschidem magazinul,azi al meu randunoi si al meu fratior au fost zugravi,am decis sa renovam noi ,cu manuta noastra asa facem si economie ca doar e criza..sper sa mearga si sa ne ajute d-zeu...nu-mi doresc sa ma imbogatesc ci sa-mi scot un salariu mai decent fata de ce am avut pana acum si sa nu mai ajung pe mainile altor patroni/pe mainile statului...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Fetelor,maine e sarbatoare:Izvorul Tamaduirii!

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Oau, Ramo, iti deschizi magazin? Super! Sa fie bine iti doresc!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Oau, Ramo, iti deschizi magazin? Super! Sa fie bine iti doresc!!

incercam marea cu degetul ,cum se spune...incercam sa dezvoltam un picut mai mult afacerea inceputa de al meu randunoi acum 2 ani si ceva..nu o sa fie un super magazin ci un sediu micutz cu o mica expozitie,nu avem f multi bani de investit in marfa dar am zis sa incercam...si eu sper sa fie bine si sper sa ne ajute D-zeu....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Fetelor,maine e sarbatoare:Izvorul Tamaduirii!

Noapte buna

da e mare sarbatoare..vroiam sa merg la biserica dar tocmai mi-au venit rusii...imi pare rau pentru Siluan..off sper sa treaca colicii astia mai repede si noapte buna

Mergi la inceput