*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (395)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Bueeyyyy ce liniste.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Da, s-a asternut linistea pe crenguta...

Simo, daca nu te superi, vreau sa te intreb cat te-a costat nasterea la Eva, parca acolo ai nascut Scrie pe site-ul lor 2000 Ron, dar vreau sa stiu daca te-a costat anestezia in plus sau altceva. Ai fost multumita pe deplin? Nu mai vreau sa nasc la Elias si parca n-as mai vrea la niciun spital de stat. Iar la Medlife/Euroclinic mi se pare prea scump.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumim de urarile cu casa si de aprecieri la adresa mandrei!

Vali Andra are lantisorul de pe la 1 an, deja face parte din peisaj si nu prezinta niciun interes.. la fel era si cu bratara, dar am dat-o jos mai demult, ca a pierdut un fluturas si celelalte era sa le pierdem, ca mereu se agata.. acum a ramas cu atza rosie..
Olgu nu o mai tund, numai la capete un pic de acum.. desi al meu mai zice asa o mai tundem o data scurt, ca cica inca e rarut, dar nu ma indur ca mi-e tare draga asa si abia asteptam sa creasca pletutza..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

No, ca stiam c-am uitat ceva ... deh batranetile maica, batranetile.

Mihu am vazut si eu pozele. Andra e o scumpa si mi-am amintit ca o duceai la lectii de dans. Cum ii merge? Ii place?
Apartamentul arata foarte bine. Sa-l folositi sanatosi. Si recunosc ca acel dressing room m-a facut praf. Vreau si eu asa ceva ...
In rest, sa va ajute DD sa va mearga din ce in ce mai bine si sa nu regretati nici o secunda ca ati plecat.

De curand vorbeam cu o fosta colega care a plecat acum un an in California. A facut scoala de asistente medicale (ca nu facea nimic cu economicu' nostru acolo) si acum e foarte fericita. Se simte excelent, copilul s-a integrat perfect, ce mai, ea e incantata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ioana da, a vorbit Stefan romaneste. Tot ii spuneam sa glasuiasca in germana sa se "mire" si rudele, dar se rusina...

Olga, da, merit bataia! Sunt eu cam... sucita... ori speriata de "ceva" si nu imi dau seama de ce anume...

Vreme superba in Viena! Doar ca bate vantul! Sper sa se linisteasca, sa ne bucuram de toate cele... Am hotarat sa le fac veccinul impotriva virusului meningoencefalitei... Daca stiti ceva despre asta, va rog sa scrieti, ma intereseaza! (capusele astea!)

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

vali, mai da coordonatele ca eu nu stiu locatia si pune-ne si pe noi pe lista (2 bucati de pici atomici) si da in mine si cu un pm cu nr tau de telefon, plsss

andreea, sa stapanesti sanatoasa si fericita masinuta

mihule, sa aveti parte numai de clipe de vis sub noul acoperis.

LA MULTI ANI, DARIA!!! SA FII FERICITA SI SANATOASA, SENINA SI VESELA! SA BUCURI PE MAMI SI PE TATI!

eu sunt chiau, am alergat azi dupa hartii, semnaturi, audiente si....cum zicea Mimo, nu pot sa ma dea afara, adica ma dau, dar daca vin 6 luni la munca + 2 sapt de preaviz....asa ca, ma protejeaza statul si in fine, s-a rezolvat cu acordul partilor.
deci, dragele mele, am aruncat zarurile, Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun si sa nu regret vreodata decizia asta. Daca ma auziti vreodata ca ma plang, sa-mi dati un mare sut in fund sa ma treziti...
inima mea spune ca am ales bine, dar tot imi tremura fundul de teama.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

DECI:
1. LA MULTI ANI DARIUTA DE DUDURUTA! Mami, sa-ti traiasca sanatoasa si fericita fata frumoasa si scumpa!
2. Vali, daca Doamne ajuta toata sunt in regula trece-ne si pe noi pe lista,venim cu drag si placere!
3. Ariel, sa fie intr-un ceas bun si eu sunt convinsa ca nu o sa regreti. Toata mea pt curajul de a-ti urma visul caci stiu ca nu ti-a fost si nu e usor.
Si cam atat, ma duc sa spal copilul si sa mananc branza de oaie cu ceapa verde si drob

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

-ici randunici

n-am mai dat nici un fal-fal ca sunt cu de cateva zile.
acu' 2 ani eram in plin travaliu la ora asta... ce trece vremea

am vazut de la serviciu poze cu dansatoarea noastra minunata... si e tot mai minunata! Miha sa-ti traiasca frumusetea, si continua s-o duci la dans. e bine ca i-ai descoperit un talent atat de devreme. sa folositi sanatosi noua casuta!

am vazut si vienezi frumosi in mijlocul naturii. m-au hipnotizat ca de obicei cu ochii lor frumosi si expresivi. mama lor frumoasa... nu stiu de ce se streseaza cu kg-le

dudu tie si minunii tale. la multi ani, sa fie sanatoasa si sa va bucurati unii de altii! sa fie fericita!!!

va pe toate... eu nu-s cu toate acasa

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Oare ce-o fi cu Gecko?

Miha

Ariel sa fie mutarea intre-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

In legatura cu petrecerea, SIGUR ca se tine!!!!
DUMINICA, 11 APRILIE, DE LA ORA 10.00, LA GRADINITA BAMBI!!!
Si am facut o lista cu invitatii care au confirmat deja. Va rog sa-mi ziceti daca au aparut schimbari. Cei care n-ati confirmat, treceti-va pe lista!!!!
- Rebe si Azan;
- Sophie;
- Muffy;
- Te si Dede;
- Dudu;
- Sanzi;
- Teodora;
- Tero si Alex
- Iulia

daca e cineva care nu stie locatia, ziceti-mi, sa mai trec inca o data coordonatele..

Si sper din tot sufletul sa fie vreme buna, sa putem sta in curte...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput