*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (395)
Raspunsuri - Pagina 17

VALENTINA C spune:
Helou si Hristos a inviat!!!!
Ne intorseram si noi ieri de prin plimbari la bunici! Fericire mare la tara, nene, atat pt noi, dat mai ales pt copil!!! Spatiu de alergatura, bunici/ veri/ matusi/strabunici la picioare , gradini de explorat, vizite, si mai ales AER CURAT!!! A explorat tot ce s-a putut. A fost mai nasol cu partea a doua a vizitei, cand a plouat, dar si baltile au fost bune de calcat in ele!!!
Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);

VALENTINA C spune:
In legatura cu petrecerea, SIGUR ca se tine!!!!
DUMINICA, 11 APRILIE, DE LA ORA 10.00, LA GRADINITA BAMBI!!!
Si am facut o lista cu invitatii care au confirmat deja. Va rog sa-mi ziceti daca au aparut schimbari. Cei care n-ati confirmat, treceti-va pe lista!!!!
- Rebe si Azan;
- Sophie;
- Muffy;
- Te si Dede;
- Dudu;
- Sanzi;
- Teodora;
daca e cineva care nu stie locatia, ziceti-mi, sa mai trec inca o data coordonatele..
Si sper din tot sufletul sa fie vreme buna, sa putem sta in curte...
( 5.02.2010);

VALENTINA C spune:
Mimo, cum te mai simti? Vezi ca ai promis in fata "lumii" ca te duci sa-ti faci analizele!!! De unde ai luat dres cu model???Si ce model???
Ramo, in fiecare an de sarbatori ne impartim intre Corabia si Vilcea. Drumul care ii leaga pe bunici trece prin Ganeasa, care e la 16 km de Bals. De-asta am zis ca ti-am fi facut o vizita... De obicei insa, cand plecam de la unii la altii, suntem cam in viteza, ca vrem sa ajungem mai repede...Dar ti-am promis ca data viitoare te vizitam...poate la vara, sa alerge baietii prin curtea aia frumoasa a ta!
Bubu, bafta multa cu dna Mari! Ai luat o hotarare buna!
Mihutza, am admirat floarea si casa..Am vazut ca aveti lantisor si bratara.. Cum se impaca Andra cu ele? Matei a primit de la nasa lui la botez lantisor si am zis ca n-o sa i-l pun niciodata, ca o sa traga de el..
( 5.02.2010);

ramo_cata spune:
nico mersi,am incercat mai devreme si nu au mers..acum le-am vazut ..sunt superbe
mihuta superba floricica ta si f misto apartamentul..sa va simtiti f bine in el si sa fiti linistiti
olga bine ai revenit
mimo eii uite cu iesirile astea in grup afla si Teo pe unde sa se urce-n tren..distractie placuta si hai stai calma ca ai fata mare si stie cum sa-si poarte de grija
valenbine ai revenit si tu si ma bucur tare mult ca baietii se simtira bineimi pare rau ca nu ne-am vazut dar sa stii ca ai promis asa ca promisiunea facuta e datorie curata...te astept cu mare drag cand vrei tu
...ai mei sunt valceni,bunicii tai unde stau?
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128

VALENTINA C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramo_cata valenbine ai revenit si tu si ma bucur tare mult ca baietii se simtira bine ![]() ![]() RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI http://community.webshots.com/user/ramonika8128 |
Ai mei sunt din Dragoesti, la 16 km de Dragasani si la 45 de RM Vilcea

Valentina cu

numeioana spune:
Am vazut si eu baieti frumosi de Nico. Chiar, a vorbit Stefan romaneste in tara?
Am vazut si scumpica de Andra, care se face pe zi ce trece mai frumusica si mai domnisoara! Si sa va simtiti bine in noul apartament! E f cald si primitor!
S-a intors si Valentina...Adevarat a Inviat!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

VALENTINA C spune:
Ioana, apropo de munca, am acelasi sentiment: daca iti place ce faci si mai ai si timp suficient pt copii, e bine. Eu lucram 6 ore si jumatate ca educatoare, apoi am trecut la 9, odata cu promovarea.. Acum, dupa ce ma intorc, nu stiu ce as prefera: timpul redus de lucru si bani mai putini sau program lung si automat, mai multi bani..Mai am insa timp sa ma gandesc...
( 5.02.2010);

numeioana spune:
Valentina, eu n-am de ales, am 5 ore, nu pot sa optez nici pt mai mult si nici pt mai putin in conditiile unui program normal (fara posibilitate de prelungire pentru copii)... dar momentan sunt multumita asa si zic Doamne ajuta sa mearga treaba. Am o grupa de 20 de copii si o groaza de solicitari extra, in timp ce celelalte gradi particulare duc lipsa de copii... Vad c-ai modificat... nu intelegeam de ce doar 2 ore jumate
Cuscra, toate bune?
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Olgutzika spune:
Deci nu poci a pune poze de la serviciu, sa pun de acasa...cine stie cand si cum ..
Nico, v-am vazut!!! Nu v-am vazut si cu Simo, ca am ajuns prea tarziu si la poze, si probabil ca le scosese...Mai, sa ai tu curaj sa conduci in nebunia aia prin Brasov si sa nu ai in conditii civilizate in Viena? Te bat!!! Eu vad acolo toata lumea calma, nimeni nu claxoneaza, nimeni nu se enerveaza, toata lumea opreste si lasa pietonii sa treaca...Curaaaaj!
Mihuta, superba Andra!!! Sa nu o mai tunzi EVER!!! Si nici Naty pe Iulia, ca ne certam!!!! Sa va fie de bine mutarea.
Vali, da, vin doar eu cu Sof, cred. Se pare ca va fi frumos duminica, 17 grade...
Ioana, si pe Cretulin l-am vazut zilele trecute. V-ati mutat in casuta voastra? Foarte misto ideile tale de jocuri, multumesc, tare utile.
Mimo, sa stii ca mama de Alexandra a fost usor sa fiu, ca e destul de complianta si de independenta. Si nu-s mama ei, asa ca am fost mai relaxata cu grijile . Si mie mi-a spalat mama toate cele pana la 18 ani
, o inteleg pe Teo
Nu mai stiu ce vroiam sa zic...azi m-am omorat cu medica de familie, dar nu e nimic nou sub soare cu asta...ca doar Romania e tara mea . Am plecat cu tot ce aveam nevoie de acolo, dar greu a fost nenicule....
Naty, inca o data saru'mana mult pentru tot!
Byeeee

numeioana spune:
Olgutz, cu placere! Nu ne-am mutat, probabil va mai dura 1-2-3 ani, depinde
.