*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (395)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI, DARIA!! DUDU, SA-TI TRAIASCA FETITA, SA CREASCA MARE SI SANATOASA!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mihutza, ce scumpa e 'cea mai frumoasa floare', iar apartamentul e spatios si dragut, felicitari!
..mie mi-e somn, mai am timp sa rup o ora de somn, daca baietii tot au plecat la plimbare..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumim Luny!
va vazui si io pe FB!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi ani Dariuta , sa cresti mare ,sanatoasa si frumoasa! Mami, sa te bucuri de minunea ta multi multi ani inainte!

Am vazut poze frumoase foc cu vienezi pe meleagurile natale si cu americani in casa noua
Nicoleta mi s-a parut mie sau le-am vazut si pe surorile tale? Nu de alta dar "frumoasa" e frumoasa foc si aia mica iti seamana leit Copilasii parca sunt mai rotofei si noile tunsori ii "aranjeaza" bine
Mihutzu f frumos apartamentul, sa-l locuiti sanatosi! Mandra m-a terminat ce dulce e, mai ales de Paste cu rochita aia
Luny aveti grija sa nu stricati iar baiatul Colargol de trei ori/zi!
Olgu bine ati revenit, bine ca v-a priit Si zici ca a fost bine cu doi copii? Sau ti-ar fi placut numai cu Asanga ca e mare? Eu atat spun...chilotii elastici impregnati cu kkmaka pt topit grasimile de pe burta,primiti de Teo de la iepuras, se spala de mana . De mana CUI nu specifica pe cutie Ce bine e cu copil mare In plus, maine cica pleaca la munte singura (cu niste colegi adica)...cu acceleratu' (asta nici nu stie pe unde sa se urce in tren ) Eu sunt deja in fibrilatii Ce bine e sa ai copil mare

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Mihutza sa folositi apartamentul sanatosi!!!!...este foarte frumos....si mie imi place de mor tipicul lor american......si pe dinafara este super cladirea......iar de scumpicica de Andra ce pot sa zic????...decat ca o dulce....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mihule, tare fain apartamentul! Sa-l locuiti cu placere. Iar floricica ta este din ce in ce mai frumoasa si mai expresiva!

Mimo, da, surorile mele is! Iar eu cea mai baba si mai balcaza dintre ele... Dar na, riscul meseriei! Copiii chiar au slabit in calatoria asta, iar eu am lasat in urma doar 300 g (desi m-am straduit sa nu mananc mult si a fost si tare obositor...). Asta este, de luni incep si eu ceva: ori la bal, ori...

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Mimo, esti mor-ta-la(am despartit bine?) cu chilotii tai si cu spalatu'

Mergi la inceput

Mimo, ce sa-ti spun cu chilotii aia... eu dintr-a 9-a mi-am spalat singura hainele! Nu toti copiii mari sunt la fel!

Olga, da, tare bine cu copii mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

giani si multa sanatate..off imi pare rau pt cele intamplate..te-am vazut ieri pe FB dar n-am mai apucat sa te intreb ce faci pt ca am avut putina treaba

LA MULTI ANI DARIUTA!!!!

SA CRESTI MARE,SANATOASA SI SA AI O VIATA CU REALIZARI SI IMPLINIRI!!!
dudurutza sa va bucure viata ca si pana acum

nicoleta where-s photos???????

gudinde si eu sunt cam fraiera,nu zic niciodata NU ,zic doar Da si lasa ca fac eusi ma inham la prea multe si din ambitie ,chiar daca imi este greu tot le razbesc..eu am chiulit de la lectia "Nuuu-ului ",nu prea stiu ce inseamna..off eii ma fac eu mare si sper sa fie bine..oricum eu am cam inceput ,ti-am mai zis candva,sa-mi vad de viata,familia mea...in finema duc ca s-a kk-cit andru...

revin cand il bag la somnic...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Ramo, poze la pagina 14

Mergi la inceput