*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (395)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE DARIA!
Maria,sa-ti traiasca puiul scump!

Multzam inca o data ca v-ati dat cu parerea asupra homeopatelor...desi mi se parea si mie straniu sa fie de la ele criza,am vrut sa vad si parerea voastra...
Cuscra,ma bucur ca ati petrecut frumos iar crestinul Siluan a fost cumintel.Sa-i dea Domnul sanatate si o viata frumoasa!
Calatoarelor,bine ati revenit.
Giani,sanatate multa puiului...mititik..
La lucru...e mare stres in jurul meu ca avem evaluare.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bitza, daaa, socrii mei au tot felul de chestii prin curte...

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Giani, am citit si eu ce ati patimit cu micuta. Bine ca a trecut acum si sunteti sanatosi!

Mai, sa vedeti ce e la mine in casa! Brrrr... Dezordine, bagaje de desfacut, haine de pus la locul lor, la spalat unele... Vreau in vizite!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani Dariutza!
Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa, desteapta si sa ai parte de mult noroc in viata!
Dudule sa va traiasca si sa va faca cei mai fericiti parinti!

Giani cum sa te uitam mai? Nu exista asa ceva.
Imi pare rau ca treceti prin asta. Multa, multa sanatate Ilincutei. Din pacate asta-i problema cu copiii cu frati/surori mai marisori.
Si noi inainte de Paste am avut o problemuta de genul asta, dar la noi, slava Domnului, n-a fost decat o simpla raceala. Nepotik mare a venit cu raceala de la gradi si a luat si nepotik mic care are 2 luni. Chiar ziceam ca sper sa nu ia chiar tot de la gradi cea mare, ca-i facem praf sistemul imunitar celei mici.
Ceea ce recunosc ca n-am prea inteles este de ce este puiul pe Nan fara lactoza in timp ce mami se mulge. Eu stiam ca se trece copilul pe lapte fara lactoza daca copilul primeste in mod normal formula. Daca mama alapteaza, laptele de mama e cel mai bun si nu trebuie intrerupta alaptarea pt a da formula fara lactoza.
Oricum multa, multa sanatate!

Bubulino ai baieti mari. Se descurca si la baie ...

Nicoleta felicitari, felicitari si iarasi felicitari pentru condus. Uite, eu recunosc ca nu conduc la drum lung, in afara orasului.
Sunt convinsa ca o sa-ti dai drumul si o sa bati Viena in lung si-n lat
Cu GPS-ul ... naspa. Si eu am un Garmin, de care sunt relativ multumita, dar am aceeasi problema cu traseul. Nu stiu daca nu se poate sau nu stiu eu cum sa programez un traseu astfel incat sa treaca prin anumite puncte presetate de mine, sau sa reusesc sa programez traseul de acasa cand sunt cu ochii pe harta.

Naty felicitari pt progresele Iuliei. Ma bucur mult ca e din ce in ce mai vorbareata.
De masinuta si eu sunt incantata. Nu stiam ca o cunosti asa de bine ca ti-as fi cerut o parere inainte de achizitie. Adevarul este ca de un an ma tot codesc si invart prin piata auto sa vad ce masinuta s-ar potrivi nevoilor mele, dar si bugetului si pana la urma am ramas la asta. Domne ajuta sa fiu in continuare la fel de multumita!

Ramo, Kya imi pare tare rau ca uneori simtiti ca nu aveti suportul necesar de la bunici.
Adevarul este ca dinamica familiala este complexa si fiecare reactioneaza in modul lui.
Nu zic ca e bine, nu zic ca e rau, dar eu dezamagirile familiale le-am depasit (de dragul ramanerii in relatii cordiale) acceptand persoanele asa cum sunt. Fiecare ia anumite decizii in viata, care vin cu anumite avantaje dar si cu consecinte. Din pacate genul asta de persoane, cand vine vremea consecintelor, sunt primele care sa se victimizeze, care sa vina sa ceara ajutor sau sa aduca acuze (depinde de caz si situatie). Aici recunosc ca-mi e destul de greu si am mult de lucrat cu mine, ca io-s cam fraiera, genul de om care nu zice nu, si-si aloca de multe ori mai multe responsabilitati decat ar fi cazul. Dar incerc (cel putin in ultima perioada cred ca am facut ceva progrese) sa nu mai accept santajul sentimental.
In fine ... istorie lunga, fiecare le are pe ale lui. Botton line: uneori e greu cu dinamica asta familiala.

V-am pupat si am plecat la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata! Eu sunt pe aici...

Luny welcome back!

Mimo, cum mai, chiar ati gasit cuva? Wow! Fifi saraca cred ca e plecata pentru totdeauna, dar cine stie...

Nico felicitari pentru condus! Ai vazut ca nu e nici o filosofie? Pozele inca nu le-am vazut, urmeaza.

Dudu felicitari pentru minunea mare pe care o aveti! Si Dariutei ii urez La multi anisori, viata lunga si fericita!

Chiar ce se mai aude cu ziua lui Mateias de duminica? Vali?

Mihu multumim pentru vestile despre Adriuta.

Giani offf, mami, ce de aventuri cu voi prin spital... Bine ca sunteti bine acum.

Ieri am fost cu fata la Ciufulici! Si culmea, desi nu ma asteptam, a stat cuminte in masinuta cat a fost tunsa. Nu a fost o schimbare radicala, a primit doar o forma mai ordonata. Si dupa ce am plecat de acolo, ajungem acasa, se uita in oglinda, se admira putin, apoi isi baga mana in par si se ciufuleste in toate directiile... Probabil nu era destul de bine aranjat

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu nu-i dau ce zici tu, ci doar ce i-a dat tratament de la orl, el nu are muci, sunt niste secretii tari ca niste coji.. ma rog, erau, ca nu se mai vede nimic, doar fonfaiala a ramas..
gudinde inteleg ca ai masina noua, sa fie norocoasa si sa te plimbe muuuult
..ma pregatesc de job, mai trec eu la un moment dat...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Daria si Antonia

Sa creseti mari, sanatoase si voioase!

Sa va traiasca minunicile, Dudu si Catalina, sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gudinduta, sa stapanesti sanatoasa masinuca!

Giani, asa este, cum spune Gudinde, cu alaptarea. Te chinuie degeaba cu mulsul, ii poti da linistita. Doua episoade urate a avut si Sof, si m-au intrebat de fiecare data daca suge, am spus ca da si a fost perfect asa. Se hidrata, iar laptele de mama i-a fost cel mai bun medicament. Succes si multa sanatate!

Nico, bine ai revenit! Si felicitari pentru condus!!! Acum gata, ai spart gheata, trebuie sa conduci in fiecare zi.

Zoze, hai ca mai ai putin si trece si perioada asta nesuferita . Sa stii ca citesc destul de des, insa sunt super super obosita si nu am energie pentru nimic. Cum e cu Zorzela?

Incerc sa pun si eu poze de la Slanic, a fost tare frumos, ne-am odihnit, Sof cuminte rau pe drum, dar si-a scos parleala acolo, unde s-a miscat in continuu, si altceva in afara de "Mami, hai sa...(ceva )" nu a stiut. Am fost mami si de Alexandra ( Asanga pentru Sof ), ce frumos si bine e cu copil mare

Atat mi-a fost, va pupa Olga!

Mergi la inceput

Gudinde, sa stapanesti sanatoasa masina! Si eu ma uitam cu jund la ea, dar are portbagajul micuuut. Insa arata bine masina, mai sport asa!

Mai, cu condusul... Pe autostrada am condus si eu 140 in depasiri... La dus am condus noaptea pe la 12-1 cu 120... In Bv am condus muult prin oras, dar tot simt ca singura nu prea ma incumet, iar in Viena chiar am o jena... Oi fi "defecta"!!

Kya, si Matei a stat extrem de cuminte la tuns, nici nu ma asteptam! Apoi si el isi dadea cu mana prin par, dar nu mai era nimic de aranjat! Pai la 1 cm ce sa aranjezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Poze de la Paste si de azi

si
Apartamentul
- e frumos, e in chirie, inca nu-s puse toate la punct (plus jucarii imprastiate - doar stiti cum e), dar ne place

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput