*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (395)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, Giani...imi pare rau ca ati stat in spital...bine ca s-a facut fata bine!!
Pai te cred ca ti-e greu cu doi asa mici

Azi, la baita, i-am trimis in baie sa se dezbrace si eu faceam lapticurile. Si cand ma duc in baie, Vlad il dezbraca pe Stef , s-a descurcat singur, l-a lasat in pielea goala , mi-era un drag de ei!!

Luny, cred ca 7 zile poti sa-i pui...nu ii dai sinupret pt.mucii aia?

Noi maine avem programare la Stanciu, la control. Stef inca are mucisori vascosi, dar sunt albi, nu-i mai are verzi de cand cu antibioticul...de tusit f. rar...sa vedem ce-o zice maine dr...

Aoleu...si duminica parca e petrecerea lui Matei al Valentinei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Au trecut 2 ani de la cea mai frumoasa intalnire, a noastra cu puiutul nostru! 2 ani de iubire si fericire, pentru care ii multumesc lui Dumnezeu zi de zi si il rog sa ne daruiasca multi altii,sa ne tina sanatosi ca sa fim alaturi de cea mai scumpa avere pe care ne-a daruit-o: Daria!

Mergi la inceput

Las tratatia sa o gasiti dimineata, pentru ca eu o sa plec foarte devreme sa-mi strang in brate comoara, si sa-i spun ca o iubesc mai mult decat orice, si ca ea este viata mea si sensul vietii de fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani, Dariutza! sa cresti mare!
Dudurutzule, dar vad ca nu sunteti in listutza.....sa va bucurati de minunea voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Poze (scoase).

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Vreau sa va multumesc si voua,pentru ca, aici pe crengutza am invatat multe,si mamiceala a fost placuta cu astfel de mamici pricepute! Va multumesc ca faceti o atmosfera deosebita si toate grijile/supararile raman departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani, Dariuca! Dudurutza, sa va bucurati de ea in ficare zi! Sa fiti sanatosi si voiosi!

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Multumesc Oana
Nicoleta multumesc, sa ne bucuram toti de comorile noastre mereu!
Bine v-ati intors!
Am citit tot, dar fac scrisorica la intoarcere, promit!
Acum ma pun la ca imediat ma trezesc sa plec!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Dariuta! sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

am vazut si poze frumoase de Romania de la Nicoleta!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata!!!!

LA MULTI ANI DARIA, SA CRESTI MARE SI SA AI DRUMUL VIETII PRESARAT CU PETALE DE TRANDAFIRI, DRAGOSTE SI BUCURII!!!

multumim de tratatie Dudurutza

eu vorbesc in soapta ca sunt ragushita in ultimul hal......aseara am cumparat Tantum lemon, si i-am dat si Antoniei(l-am spart in bucati mai mici sa nu se inece) si venea mereu dupa mine sa-i dau "bun"(i-am zis eu ca am luat ceva bun)

am vazut si eu pozele tale Nico...foarte frumoase.....m-a lasa paf mezinul cu ochii si fatzuca aia scumpa...sa stii ca am observat in curte si buburuza si cu barza

dar ce-i pustietatea asta pe crengutza???a venit primavara si in loc sa fiti pe crengutza...pe unde umblati???immmmm???

Mergi la inceput