*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (395)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Cristos a inviat!
am venit si noi aseara, a fost super-super, ne-am relaxat, am papat bunataturi, am respirat un aer incredibil de curat, am avut noroc de vreme frumoasa, pana ieri la plecare
Azi dimi l-am luat pe Muf, asa s-a bucurat sa ne vada, ne-a sarit de gat, tipa si ne striga! si mi se pare mai inalt, mai frumos si mai destept, vorbeste non stop, am creierul acordeon
l-au plimbat ai mei pe la zoo, prin parcuri, a avut mereu activitati, a papat super, a dormit super(sper sa nu 'se strice') si ne povestea la telefon ce facea el p-acolo
sper ca ati petrecut toate frumos alaturi de cei dragi, pupici la toata randunimea

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

am citit de micul Siluan proaspat crestinat, si ca azi e ziua Antoniei de Tonic, la multi ani ii uram, de Zoze ca cica are baiet, si cam atata mi-a permis timpul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

ZOrZELA nu ma pot abtine, am citit dincolo ca ai fost rebotezata inca n-am umblat pt certificat, de luni ma apuc, da m-am interesat la colege, tre sa merg la ordinul asistentilor, dupa-aia sa iau timbre, dupa-aia la cazier, analize, notar, asigurare si in final la directia de sanatate. Mi groaza de drumuri, sper sa gat repede cu ele.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani, Antonia! Sa fii sanatoasa si voioasa!

Maaai, am tuns baietii! Sunt cazarmati bine! Sper sa pun si poze.

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bravo Simo! sa va traiasca micul Siluan crestinat! si sa fie mereu linistit ca la botez!

Nico, Bubu si eu am oroare de GPS-uri.. cand am mers in LA in loc sa ne duca pe autostrada ne-a dat o varianta ocolitoare, dar noroc ca ne-am prins noi ca suntem "dashtepti" si am reparat greseala masinariei .. ca se enervase si al meu si ii venea sa il arunce ca tot striga "intoarceti".. si era si imprumutat.. oricum pt noi cand mergem pe aici pe undeva, Google maps e sfant, mai ales ca intram de pe telefon..

Zozelici cu tot cu neuronul ala amarat!
Mimo, nu am pus poze cu noul apartament.. dar tre sa fac poze ca ma innebuneste si mama de cand ne-am mutat, dar na mereu uit..

am vazut-o si pe Daria Craciunita!

ce mai voiam sa zic..
aaa.. ieri am vb la tel cu Cuscra mea, si sunt bine, doar ca fff ocupati si nu a avut timp de nimic, nici de mess nici de DC.. Adrian cica vb numai in engleza, desi intelege si romana, dar inca e un pic mai mutulica.. dar in rest e tare zbanghiu.. au descoperit ca a facut sinuzita, a urmat un tratament si acum e bine..

gata ca se cere pe afara un pic!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

fetelor, cate zile pot sa-i pun in nas Colargol?.. e mai bine de cand cu lavajul facut de mama, si seara cu Colargol, cica a dormit f bine.. azi n-am vrut sa-i mai pun la culcare, si iar fornaia, i-am pus in somn..

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

tuturor si LA MULTI ANI tuturor carora nu am apucat sa le urez; pt azi in mod special Antucai dragi!
Azi a fost ziua mondiala a sanatatii, am fost libera si morala e ca...sunt rupta. Am umblat dupa acte, am gatit, am spalat, am fcaut curatenie, m-am jucat la greu pe afara si pe dinauntru...aa si am avut si musafiri. Sunt lata deci.
(Bona a avut vacanta de vinerea trecuta pana maine, intrucat la sf lunii va trebui sa plec la o conferinta la Atena 3 zile si atunci ea va trebui sa stea de dimineata pana seara-iar al meu si asa e stresat ca va sta noaptea singur cu Iulia)
Gudinde pt masina. O stiu prea bine, e super ok si are tot confortul necesar, fara fitze.
Iulia e o dulceata...nu stiu ce sa va zic mai intai ca face, face multe si spune ENORM de multe, deja cu timp trecut/prezent, cu persoana I, II sau III puse deseori corect, cu fraze din 3-4 cuvinte. Mi se pare ca asta face o mare diferenta, crizele de istericale s-au rarit mult si e evident ca putem comunica si pricepe tot mai multe. Cred ca de-aia nu mi-e deloc dor de ea bebelus (lasand la o parte stresul in care am trait retardul ei, etc)- mi se pare mult, mult mai fain sa dialogam, sa ne jucam interactiv, etc.
Ehh, incet-incet toata lumea e back to work....Tot mai greu cu cat ai stat mai mult acasa. Dar veti vedea, pe rand, ca oricat e de greu va veti simti mult mai implinite facand ambele...joburi.
Si stop aici ca-mi cade capul pe laptop efectiv...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, ma bucur mult pentru progresele Iuliei Mai, si ce harnuta fusesi!

Gata si ai mei la nani, inca boscorodesc pe-acolo...il astept pe Cata sa vina acasa sa bagam si noi un film...aseara am vazut 4 sau 5 episoade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GianiD spune:

Pe mine nu ma striga nimeni?

Ma declar vinovata ca am absentat vreo doua luni, nu am citit si recuperat nimic si nici nu am timp...

Acum suntem in spital de vreo 10 zile, ca Ilinca a luat o viroza de la Alex (ca de altfel si eu si tati)...abia putea respira de muci si tusea de se ineca. M-am dus cu ea la urgente si aia de acolo mi-au zis ca are pneumonie virala si ca recomanda internare de urgenta. Ajung la spitalul de pediatrie, ne consulta, ne interneaza...a doua zi vine doctorita, ne consulta...nu avem nici o pneumonie, doar muci! Ne spune ca ne-am cam grabit sa ne internam, ca mai bine nu ne internam, sa nu ia ceva de prin spital. OK! Si eu de unde sa stiu, ca sunt inginer, pun diagnostic la masini, nu la oameni. Daca aud de pneumonie la copil de 2 luni ma internez urgent!!!
Asa ca miercuri (inainte de pasti) ne externeaza. Joi face febra 39, sun medicul de familie si zice sa mergem sa ne internam din nou! Ajungem la spital, ne internam, alte analize (copro, hemo, uro-culturi), plamanii tot curati, nici o pneumonie, sambata diaree...branule , perfuzii, antibiotice... Of, of. Acum mananca de rupe si a facut kk doar o data ca e pe Nan fara lactoza! (mami se mulge )

Si asa ne-am petrecut sarbatorile de Pasti, Alex cu tati si eu cu Ilincuta la spital. Analizele au iesit azi, toate curate, a fost doar viroza, mai avem muci, dar sper ca maine ne externeaza ca sambata avem botezul Ilincai si ziua de nastere a lui Alex.

Sa stiti ca nu v-am uitat, ma gandesc din cand in cand la voi, dar timpul e limitat si prefer sa-l petrec cu Alex si Ilinca. Chiar nu inteleg cum se descurca fetele cu doi+ copii si fara ajutor . Eu din jumatatea lui martie o am pe tanti Rodica la schimb cu buni, ca nu ma descurc cu amandoi acasa...

stolul si mai intru din cand in cand din umbra.

Giani, fericita mamica de
Alexandru Mihai
si de tititza Ilinca Maria

Mergi la inceput