Redoutistele sunt "back in bussines"(178)
Raspunsuri - Pagina 9
alipiticot spune:
Multumesc fetelor care mi au trimis ID,am comandat si eu 3 perechi,din pacate nu am gasit ce mi a placut cel mai mult(port 36),dar mai astept noi modele.
PS.Abia astept reducerile ,chiar daca am cardurile goale....
nushulica spune:
dati-mi si mie pls id mess a lu'nenea asta poate are vreo pereche de papuci faini si pt o bale(ri)na ca mine
edit:ella fff fain site-ul am balit si eu uitandu-ma la produsele super misto pe care le vinzi...cu greuu ma abtin ca am de facut un drum in uk in iunie si apoi sigur o sa dau o comanda si la tine macar de curiozitate
de David si 15+
ChrisDun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella_74 gata, am deschis pravalia azi dimineata. va astept pe ; targetul: gravidute si mamici cu bebelusi pana in 2,5 ani multumesc fetelor care mi-au trimis adresa de email pentru newsletter. sper sa nu-mi stearga moderatorii linkul :) Ella |
Din pacate l-au sters :( Zi-mi si mie, te rog, denumirea site-ului... ca adaug eu .ro ... Macar sa iti fac trafic, pana una-alta.
O seara buna !
anne16 spune:
Si eu tot cu traficul ma ocup pe site-ul lui ella(am copiii mari)
Cine nu a reusit sa il salveze sa scrie aici si va trimit PM
ella_74 spune:
fetelor, multumesc din suflet pentru sustinere si trafic :)
Nu vreau sa supar pe nimeni si ma baneze.
Am postat o singura data linkul, doar aici, asa cum fac si alte fete cand recomanda un site.
alinabojuc spune:
helo. fetelor ati platit la redoute prin paypal? eu tot incerc de ieri si nu ma lasa tot imi zice ca plata e anulata si sa platesc in alt mod. cu cardul iar nu ma lasa mi-a furat cineva banii de pe card? trimit sotul sa vada la bancomat
Ella azi astept comanda cu tine am vorbit la telefon? abia astept sa vad produsele.
va pup. spor la shopping
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
29.03.2010-69.3 kg
mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella_74 fetelor, multumesc din suflet pentru sustinere si trafic :) Nu vreau sa supar pe nimeni si ma baneze. Am postat o singura data linkul, doar aici, asa cum fac si alte fete cand recomanda un site. Ella |
Ella io m-am suparat...ca nu ai si marimi mai mari!
alinabojuc spune:
am reusit cu alt card. am folosit codul 56286 (mi-am bagat ochii pe mareduc ) si mi-a redus 20 euro, transportul si da cadou un prosop. am comandat produse cu pret intreg, un jeans, o pijama si un set de chilotei pt alex. toate erau cam 45 de euro si la final am platit 28 de euro
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
14.04.2010-68.7 kg
ella_74 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaser
io m-am suparat...ca nu ai si marimi mai mari! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
sorry, nu sunt masuri decat pana in 2 ani fiindca sub acest brand se produc numai lucruri de bebelusi cu accent pe hainutele strict necesare, adica alea de inceput; deci fara hainute de strada.
Dar e venit ieri la magazinul offline :) o forumista si aluat pentru baietelul ei de 3 ani body de 24 de luni si-i vin , ca americanii astia fac niste masuri pentru unele articole in care as incapea si eu cu putina bunavointa.
Sunt si eu putin frustrata ca nici eu nu am ce sa iau pentru care tot 3 ani are; el body nu mai poarta de la 2 ani si 3 luni de cand a scapat de pampers.
AlinaB, da draga mea, eu centrez, eu dau cu capul; e un startup "de familie", sotul e softist si mi-a facut site-ul iar eu ma ocup de restul; dar cred ca va trebui sa luam ceva ajutor in curand ca de cand am deschis m-am culcat numa la 3 dimineata...