Redoutistele sunt "back in bussines"(178)
Raspunsuri - Pagina 10
semiramida spune:
Ella iti urez mult succes
Si eu am copii mai mari dar o sa recomand site-ul tau la prietene cu bebelusi.
alinabojuc spune:
Ella am primit coletul is foarte faine produsele dar pantofiorii is deliciosi i-a si bagat alex in gura cand i-a vazut a facut ochii cat cepele si repede i-a luat in maini si i-a bagat in gura; amandoi odata era gresit nr. apartamentului,oare am gresit eu sau tu m-a cautat bietu curier de s-a zapacit
Nu am putut plati la redut prin paypal ca nu aveam bani pe card am facut transfer acum doua zile. banii din cont i-au luat si vad ca nu au aparut in astalalt sa vad ce se intampla poate am trimis la cineva niste banuti din greseala
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
14.04.2010-68.7 kg
ella_74 spune:
Alina,
ma bucur ca ti-au placut produsele; te mai asteptam la hopababy.com
apartamentul e nr.58 pe email-ul de confirmare si asa a fost tiparit si pe eticheta GLS; important e ca a ajuns coletul.
multumesc inca o data.
mihaangy spune:
buna fetele..care ma indruma-ti si pe mine cum sa fac o simulare de comanda...sa folosesc un cod sa vad cam cat imi face reducere va rog mult de tot
va pup..
mentionez ca mi-am facut cont...dar mai departe nu stiu cum sa procedez
Myhaella spune:
Buna fetelor, de pe acest topic am primit doua vesti minunate ieri, despre LR in Romania din nou (ca a lipsit de fapt in ultimii 2 ani si site-ul cu pantofi. Va rog mult sa-mi trimitetim si mie YM dlui ce se ocupa de livrarile pantofilor, cat imi plac modelele! Multumesc!
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaangy buna fetele..care ma indruma-ti si pe mine cum sa fac o simulare de comanda...sa folosesc un cod sa vad cam cat imi face reducere va rog mult de tot va pup.. mentionez ca mi-am facut cont...dar mai departe nu stiu cum sa procedez |
Iti alegi produsele( selectoinezi taille=marimea si Coloris= culoarea) dupa aceea faci clic pe Ajouter au panier= cos.
Urmatorul pas:
In dreapta sus ai sa vezi "o sacosa" cu "x" article =articole
Clic cu mouse si ti se v-a deschide Mon panier= cosul meu. Ai sa gasesti toate produsele selectate de tine.
Unde scrie(in "mon panier"):
Je bénéficie d'un code offre spéciale :
Saisissez votre code offre spéciale acolo este casuta unde bagi codul de reducere.
Atentie codurile nu merg la toate produsele, depinde de colectie.
Produsele cu shopping prix si shopping vert nu se reduc.
sunnyday07 spune:
Citat: |
Produsele cu shopping prix si shopping vert nu se reduc |
shopping prix sigur se reduc, am cumparat eu pijamale (am comandat pe 31 martie) si s-au redus la 50% cu un cod care incepea cu 300 parca (multumesc celei care l-a pus pe aici ) si am facut si acum o "simulare " cu codul de pe pagina anterioara - la fel, mi-a redus si un shopping prix
anne16 spune:
Sunt foarte rare codurile care reduc shopping prix
sunnyday07 poate si faci o simulare si ii arati lui mihaangy si noua aici la subiect.
Nu de alta dar mai sunt fete care nu stiu si sunt curioase
sunnyday07 spune:
Nu prea stiu cum sa fac sa va arat cosul meu de cumparaturi.
Dar, de exemplu, pijamaua asta
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324167459&documentid=207610&prescode=5081297&sizecode=00044&quantity=1&PersText=&itemid=7&Mode=Update
este redusa cu ajutorul codului 56286, nu e mult, cred ca 20% sau asa ceva dar la comanda mea trecuta cu un alt cod (cel cu "sacul") s-au redus produse cu shopping prix la 50%.
Alinache spune:
hello,
bucuria mea a fost de scurta durata... ieri am intrat si Romana era in lista tarilor de livrare, azi nu mai este... e ceva doar pentru mine sau si voi ati patit la fel?
alina
Alina & Serena (18.10.2006)