Redoutistele sunt "back in bussines"(178)
Raspunsuri - Pagina 8
mihaser spune:
sunt comode...la fel ar fi sicu toc de 4...sincer...si pe mine m-a speriat tocul de 9...dar e cilindric si sunt comode...Nu cred ca bate fermoarul...oricum mai are doar 36 marimea...care se potriveste si la un 37...dar un picior mai subtirel
anne16 spune:
A venit si ultima comanda de pantofi de la Alessandro.
Am luat:
http://www.okazii.ro/catalog/40324089/Pantofi-dama-din-piele-100-grup-15-modele-ale82-.html
foto 3(toc 8cm- model comod) si 14( cu cei din foto 14, toc 6 cm sunt astazi incaltata- super comozi)
http://www.okazii.ro/catalog/40324450/Pantofi-dama-din-piele-100-grup-15-modele-ale82-.html
foto 8 comozi,
http://www.okazii.ro/catalog/40325124/Balerini-dama-din-piele-100-grup-15-modele-ale82-.html
foto 1
Am primit cadou:
http://www.okazii.ro/catalog/40324305/Pantofi-dama-din-piele-100-grup-15-modele-ale82-.html
au un mic defect, nu se vede decat daca te uiti cu lupa
Am vazut ca ati dat comenzi de genti, ce modele ati luat?
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser anne sa-i porti sanatoasa! ce multe ti-ai luat! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Multumesc
La pretul acesta nu m-am putut abtine
Am fost prin magazine de pantofi si cand am vazut preturile(cica erau la reduceri) am fugit repede acasa si l-am bombardat pe Alessandro
madau spune:
Mai fetelor dar stiu ca v-ati comandat pantofi, nu gluma . M-am tot uitat si eu la ei, dar la mine e mai problematic cu pantofii, am piciorul subtire si unii imi vin ciudat, trebuie musai sa-i probez inainte
Am tot bantuit si pe LR, am ochit ceva, ceva dar acum astept sa se umple si cardul ca l-am cam golit cu vacanta asta la munte ( am fost la Sinaia imediat dupa Paste, daca tot era maimutzica in vacanta). Apropo, am stat la un hotel super, super, daca vrea cineva sa mearga prin zona vi-l recomand din tot sufletul...e vb de ROWA DANY. De mult nu m-am mai simtit asa bine la un hotel in Ro
In rest...vad ca unii nu se pot abtine sa nu bage zazanie
Ella super hainutele, cred ca o sa-ti fac si eu o vanzare, imi trebuie un cadou pt un botez in luna mai si mi-a placut ce am vazut pe la tine, iti dau de veste atunci
Pupici la toata lumea...
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Lilly79 spune:
anne ce pantofii frumosi ai comandat.Sa-i porti sanatoasa.
Cred ca-mi voi comanda si eu o pereche de la userul asta, ca tare frumosi is pantofii.
In cate zile au ajuns?
Intre timp eu astept pachet next si pachet laredoute Comenzi date vineri, probabil ca vor ajunge cel mai devreme vineri sau saptamana viitoare.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
alipiticot spune:
Buna ziua,
va rog din fetele ce au comandat la alex,cine i mi trimite si mie mesaj cu adresa lui de mail sau id,vreau si eu sa comand pantofi si sandale,am cont pe ocazii dar nu am gasit ce sa mi placa marimea mea,nu am rabdare, mi se pare mai usor sa vb direct ,adica nu vreau sa licitez pana nu vb cu el.va rog.
Stiti cand incep reducerile la next?
O zi frumoasa!
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lilly79 anne ce pantofii frumosi ai comandat.Sa-i porti sanatoasa. Cred ca-mi voi comanda si eu o pereche de la userul asta, ca tare frumosi is pantofii. In cate zile au ajuns? Intre timp eu astept pachet next si pachet laredoute Comenzi date vineri, probabil ca vor ajunge cel mai devreme vineri sau saptamana viitoare. Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
2-3 zile