Redoutistele sunt "back in bussines"(178)
Raspunsuri - Pagina 7
unboticutz spune:
ella, e super site-ul! cum prind niste banuti ma bag si eu!
mami de strengarel dulce Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
pomicultoru spune:
ura, bine ca au reluat livrarile catre romanica, am si uitat cum sa mai comand :)) . ma reprofilasem pe www.asos.com din anglia. au si coduri de reduceri si transportul nu costa prea mult incepand de la 5 lire.
Al_Ma spune:
Picsou, nu cred ca e cazul sa fii atat de acida. Cristina stie foarte bine cat de recunoscatoare ii suntem, nu e necesar sa ne tragi tu de urechi. In plus, s-au reluat livrarile LR, nu si ale celorlalte site-uri din FR. Personal, o sa mai apelez la Cristina, daca o sa mai vrea sa ne ajute, pentru ca pe celelalte site-uri sunt produse mai bune decat pe LR. Bottom line, nu esti tu cea mai in masura sa ne faca teorie. Noapte buna!
Alina si Mara (27 iunie 2007)
semiramida spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Picsou BRAVOSSS? FETELOR!!!! Ma bucur ca s-au reluat livrarile catre RO! Dar, din tot ce am citit pana acum, nu am vazut UN SINGUR MULTUMESC PENTRU CEA CARE V-A AJUTAT PANA ACUM Nu am citit nici un mesaj , din partea niciuneia dintre voi. Si, slava Domnului sunteti destule carea ati comandat prin ea. |
Desi nu am comandat prin Cristina ci prin alta filiera tot ma deranjeaza maxim postarea ta.
Sunt sigura ca fetele i-au multumit de fiecare data pe cale PRIVATA si chiar nu inteleg ce te priveste pe tine acest aspect
inima25150 spune:
Dargele mele nu e cazul sa va alarmati!
stiti foarte bine ca am facut-o din placerea de a va ajuta;
si, daca la inceput rapunsurile mele au fost mai prompte, era din cauza ca eramin somaj si aveam mai mult timp;acumlucrez si raspunsurile vin ceva, ceva mai greut, in functie de timp; dar raspund, cred eu, la timp!
si, stiti la fel de bine ca nu am asteptat nicodata sa mi se faca elogii nenumarate;
cele care au colaborat cu mine o stiu foarte bine;
iar tu, Picsou, cum spuneau si fetele , nu esti in masura sa le judeci;
e posibil ca sa mi se fi multumit pe privat sau prin mail;fetele au facut-o de fiecare data, ba chiar mai mult decat ar fi trebuit
nu cred ca era necesar sa le inoportunezi pe fete!
si e chiar foarte bine ca ti-ai sters postarea ca sa nu mai fie loc de atatea polemici pe acest topic
vape toate si pe curand
ralualexandrei spune:
Eu sunt una din fetele care au comandat prin Cristina si chiar daca am comandat o singura data tot ma simt jignita de postarea ta Picsou.
Daca nu i-am multumit aici si [b]acum asta nu inseamna ca nu am facut-o.
Si nu cred ca este vreuna din noi datoare sa-ti dea tie socoteala despre chestia asta,singura indreptatita sa spuna ceva era Cristina si dupa cum ai citit deja,ea nu are ce sa ne reproseze.
Pt informarea ta generala,discutiile s-au purtat pe mail[/b],vrei sa ne controlezi si mailurile?!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
mihaser spune:
Salut!
Mi-au venit azi sandalele...maine pun o poza sa le vedeti!
Ma cam strang...dar nici 37 nu mi-ar fi fost prea bun...am decis sa le opresc.
AICI si aici!
ella_74 spune:
Mihaser, super sandalele; am ochit si eu unele cu acelasi toc dar mi-a spus Alessandro ca au toc de 9cm si mi s-au parut cam inalte; asa ca te intreb : cum e calapodul? sunt comode ?
si sa nu uit ... vreau sa multumesc tuturor fetelor care au vizitat hopababy.com; si nu au fost putine spune google analytics :)
multumiri speciale si celor care au comandat, unele sunt redoutiste :)
camelia_daniela spune:
Mihaser, cum sunt sandalutele, sunt comode? Mie mi se pare ciudatel fermoarul acela la spate, mi-e teama sa nu ma bata ...
Sa le porti sanatoasa!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!