Redoutistele sunt "back in bussines"(178)
Raspunsuri - Pagina 6
Al_Ma spune:
Ella, arata foarte bine, imi place cum e colorat, culorile pastel, nu tipatoare, mi se pare facil de accesat si comandat. Mult succes!
Alina si Mara (27 iunie 2007)
Giova spune:
Hristos a Inviat!
Ma bucur ca au sosit colete de pe next si laredoute.
Ella am primit mail. super tare siteul, imi place cum e organizat. super si marfa, pacat ca nu l-ai deschis acum 9 luni.
Succes in noua afacere!
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
Lilly79 spune:
hm...incerc sa dau o comanda pe laredoute si nu pot.
Nu ma lasa sa platesc nici cu cardul, nici cu paypal.
La paypal dupa ce introduc user, parola, confirm din nou, imi apare pagina de pe redoute cu mesajul "Le paiement est annulé. Choisissez un autre mode de paiement. "
Ati mai patit asa ceva?
Am ales sa platesc cu un card maestro si mi-a dat eroare ca sa contactez banca sau ceva de genul.
Am incercat cu alt card visa si cu asta am reusit.
Cred ca platisem mai demult cu cardul maestro pe contul asta si il aveau pe lista neagra , dar de ce nu am putut plati prin paypal?
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
Lilly79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne16 Da, cand nu au fost suficienti bani pe card |
Paypal si cele 2 carduri sunt pe acelasi cont unde sigur exista bani.
As fi vrut sa platesc prin paypal si nu inteleg de ce nu am reusit.
Prin paypal am mai platit pana acum pe vreo 2 site-uri si-a functionat totdeauna.
ella f dragut site-ul si produsele sunt f frumoase.Poate la urmatorul bb voi comanda si de-aici.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
numeioana spune:
Eu cand mi-am facut cont paypal nu mi-a trebuit niciun cod ca sa il pot folosi. Si acum il folosesc fara sa fi intrebat vreun cond la banca sau altceva. Merge fara.
Astept si eu o comanda Next.
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
alipiticot spune:
Buna,
Ma bucur enorm ca se pot face iar comenzi...acum sa speram ca vor ajunge toate ,sa opreasca iar livrarile.
Am dat si eu o comanda cu perne anticarieni pt copii(eu am fost f mutumita de pilota si pernele de la ei)si mi au redus 20 euro din 59 parca cu 30007.
Vroiam sa intreb mai pot folosi codul sau doar o singura data de persoana se poate folosi?
Mai am un cont si incerc pe el dar nu am alt card si nu vreau sa ma risc sa folosesc un card la 2 conturi.Ce spuneti?
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alipiticot Mai am un cont si incerc pe el dar nu am alt card si nu vreau sa ma risc sa folosesc un card la 2 conturi.Ce spuneti? Paula si iubirile ei! Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)si Cosmin Mihai(d.n.1.10.2006) poze noi |
Plateste prin Paypal si poti avea si 10 conturi
Dupa cum am mai spus, PP nu lasa comerciantul sa vada nici un fel de informatie despre cardul inrolat la ei (banca, cont etc.)
cristina d.
"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta"(Constantin Tanase)
matilda33 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anne16
Codul poti sa-l folosesti pana in decembrie. La cumparaturi de 30 euro, nu mai platesti cei 5,95 euro( Participation forfaitaire aux frais de traitement= Pour les livraisons hors métropole, les frais de transport seront calculés à l'étape de validation finale de votre commande)= taxa de manipulare FDP. Uite citat din ghidul de pe prima pagina a fiecarui capitol: La valoarea produselor din cos se adauga * o taxa de manipulare (frais de port=FDP) de 5 sau 6 euro si * taxa de transport (aproximativ 5% din valoarea comenzii, inclusiv taxa de manipulare). Exista posibilitatea ca taxa de manipulare sa fie anulata prin folosirea unui cod de reducere, in functie de promotiile disponibile la momentul comenzii (de exemplu: 64092). |
Multumesc mult ptr explicatii, apreciez mult ca-ti bati capul cu ... o incepatoare!
Am incercat, pe cuvant, sa prind cate ceva din urma, dar 177 de pagini sunt enorm de multe. Despre FDP am citit pe aici, insa nestiind deloc franceza, din linkul care l-am atasat, nu reuseam sa inteleg ce e cu codul si la ce se aplica, (ba chiar m-am uitat odata in plus, dupa ce am citit de 3 ori msg tau si nu regasesc cuvintele)
Inca odata multumesc!