Maple-syrup babies (8)
Raspunsuri - Pagina 6
Simonna spune:
Delia, chiar imi propusesem sa gasesc nr.de tel. si sa vad cum merge... Ma bucur tare ca sinteti bine cu papica, numa' atit: stai cu ochii pe ea ca pe butelie pina maninca!
Ioana, nu cred ca o sa primesti vreodata vit.D fara bani! Eu o iau compensata de asigurarea privata si si atunci imi ramin 20 la suta de platit. Ah, si cu reteta. N-ai reteta, nu compenseaza asig. privata. Dar fara bani inca n-am auzit (doar daca asa e facuta asig. privata, cu coverage 100%)
Infantis asta a mea iar nu vrea sa doarma peste zi... o aud cum se trezeste si, o data treaza, adio si n-am cuvinte, nu mai adoarme la loc!
Pupics,
S.
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiion Dragaica, confirma si eu cu Royal Vic. Am avut camera privata. Asigurarea mea de student mi-a acoperit camera semi-privata.Si am platiti doar diferenta. In jur de 20 cad..... Asta fiind in 2006. Eu am facut o preinregistrare dar am nascut prematur de urgenta asa ca mi-au dat ce au avut liber. Mi-e mi-au spus ca , chiar daca faci cerere din timp, principiul e primul venit primul servit. Oricum o sa-ti dea o foaie cu toate informatiile atunci cand faci aceea preinregistrare. Se face la accueil la primul nivel, la intrare. Camerele cu 4 persoane mi s-au parut oribile. Eu n-am prea fost impresionat de curatenie si cladire in general. Dar pentru profesionalismul doctorilor jos-palaria. Si eu am stat mult pe acolo( operatie de apendicita la 25 saptamani, 3 zile + 7 zile la nastere + diabetul de sarcina). Si NICU e f. f. buna. Ca si pe acolo am ajuns.... As vrea sa stiu si eu ce doctor te-a urmarit la FIV. Fratele meu nu prea e multumit de doctorita sotiei lui( cica o turcoiaca), tot acolo fiind la aceeasi clinica. Au avut deja 2 esecuri de inseminare si ar vrea sa incerce prin FIV .Dar li s-a dat o replica ca e prea tanara sa mai astepte, ca nu e nici o cauza evidenta de sterilitate si sa incerce natural... Si cumnata-mea saraca e complet demoralizata. Revin, Dragaica, nu v-ati gandit la solutia asta? http://quebec.kijiji.ca/c-acheter-et-vendre-articles-pour-bebes-poussettes-porte-bebes-sieges-dauto-Poussette-Snap-N-Go-double-pour-jumeaux-W0QQAdIdZ197450669 www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> www.dropshots.com/mikiion2009" target="_blank"> Virsta Marc-Adrian |
Multumesc de informatii, ti-am trimis Pm.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
21+ de
Tudor Sebastian si
inca deliberam
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui Doloress Dragaica ce lucursoare frumoase! Tin minte si eu ca am fost acum 2 ani, eram insarcinata in 7 luni, am crezut ca mor de burta cat m-am fatait pe-acolo vreo 2-3 ore. In doua saptamani nasteam desi eu credeam ca mai am mult si bine. Atunci mi-au dat o carte si un mutunachi-soricel Toupie si am zis ca e prima jucarie a lui Patrick, o sa o pastrez toata viata. Cand s-a nascut i-am put soricelul la incubator acolo, fiecare copilas avea cate un mutunachi ceva, el il avea pe Toupie ca si asa s-a nascut in anul Sobolanului dupa calendarul chinezesc. Acum am descoperit ca a mazgalit toata cartea de la un capat la altul, e in perioada in care isi exerseaza talentul artistic pe oriunde. Mami de pitic Patrick (29.04.2008) |
Sa-l lasi sa se manifeste, eu mazgaleam tot
Cat depsre maimutoi, nu le-am luat inca, am luat numai din alea care se agata de pat.
Fetelor daca aveti nevoi de cupoane rabais, eu am o gramada:
- Pampers servetele umede de mai multe tipuri = 1$
- Pampers cusuri pentru mai multe varste = 2$, 3$
- Biscuiti Mum-Mum = 1$
Graviduta fericita
21+ de
Tudor Sebastian si
inca deliberam
maya.maya spune:

Uite domne cum ne gasim!!!
Dragaica -Salut colega!
Si eu am terminat arte plastice . Liceul de Arta si apoi Academia de arta din Bucuresti. Poate chiar ne cunoastem. Pe mine ma chinuit si inca ma mai chinuie talentul.... dar acum nu ma mai lasa bebelutzul sa pictez!..... Dar il educ eu
Monica9 spune:
Reapar si eu iar dupa o pauza lunga, de data asta cu motive serioase. Sophia iar avut si inca mai are probleme cu mancatul, nu vrea sa suga, nici biberon, asa ca m-am pompat la 2-3 ore si ii dadeam cu siringa. Toate astea sunt din cauza refluxului. I-am schimbat si medicamentul si acum cateva zile mi-am adus aminte iar de Biogaia de care mi-a spus cineva de aici acum cateva saptamani. Am fost atunci la farmacie dar a zis farmacista ca nu e pt reflux ci pt colici asa ca n-am luat. Acum ca nu mai stiam ce sa fac m-am dus iar la farmacie si am luat totusi si se pare ca incepe sa aiba efect, azi e a 4 zi si deja a mancat mai bine decat pana acum. Si vroiam sa o intreb pe mqqm despre Biogaia asta, cat timp trebuie dat? Tu inca ii mai dai lui pepitzel? Sa stii ca daca nu erai tu cu blogul lui Pepitzel, probabil ca nu mi-as fi adus aminte de produsul asta, asa ca mi-ai fost de mare ajutor. Felicitari pt blogul si informatiile puse acolo si despre diversificare, te admir ca ai timp sa faci asta, eu in ultima vreme de abia am timp si sa respir, dar sper sa fie mai bine de acum incolo.
Si vroiam sa va mai intreb cum e cu diversificare asta BLW? Chiar nu au bebeii tendinta sa inghita bucati mari sa se innece? Mie imi place tare mult metoda asta dar nu stiu daca n-o sa-mi fie frica sa incerc. Am incercat sa ii dau deja unele chestii cu lingurita dar nu vrea deloc, scuipa totul afara. Acum daca isi revine cu alaptatul sau macar biberonul, atunci mai stau si nu ii dau nimic pana la 6 luni. Pediatra mi-a zis sa incep cu solide, poate ajuta cu reflux dar nu e deloc interesata.
Arturicii felicitari! Sa ca traiasca bebita, si sa fie cuminte si mancacioasa!
Dragaica spune:
citat din mesajul lui maya.maya![]() Uite domne cum ne gasim!!! ![]() Dragaica -Salut colega! Si eu am terminat arte plastice . Liceul de Arta si apoi Academia de arta din Bucuresti. Poate chiar ne cunoastem. Pe mine ma chinuit si inca ma mai chinuie talentul.... dar acum nu ma mai lasa bebelutzul sa pictez!..... Dar il educ eu ![]() |
Nu avem cum sa ne cunoastem,din pacate, eu nu am continuat cu pictura dupa terminarea liceului am dat la Filologie in Iasi
Graviduta fericita
21+ de
Tudor Sebastian si
inca deliberam
Simonna spune:
Monica, eu ii dau Biogaia lui Addie cind si cum, dar ea dupa 3 luni n-a mai avut pb. legate de digestie. Noi sintem la a 4 stricluta, cred. N-are ce sa-i strice, asta e sigur.
Aia cu BLW, poti sa incerci cu ceva moale si alunecos - banana, avocado, papaya. Eu vad, uneori, ca i se duc in fundul gitului bucati mai mari, dar le inghite. DIn nou, noi ne practicam cam de o luna si Addison deja mesteca. In rarele situatii in care se ineaca, efectiv bucatica aia de mincare sare afara de numa!
Pe de alta parte, in creierul meu si-a facut loc o idee: cum metoda e complet opusa pureurilor (care nu pot sa inece copilul) cu care noi sintem obisnuite, daca mama nu e 100% confortabila cu ideea de BLW si se teme ca bb se ineaca, nu cred ca are mari sanse de succes.
Ah, mai voiam sa zic ca am vazut ceva perne speciale.. stai un pic, uite:
https://www.arpillow.com/shop/categories.php?category=Baby-Positioners
www.acidrefluxpillow.com/PTPDesign/toddler.html" target="_blank">http://www.acidrefluxpillow.com/PTPDesign/toddler.html
Cu bine si sanatate,
Simonna
Edit: mQQm, merci de biscuitii Farley, yummy tare, ca pe mum aia nu-i mai maninca. Mama proasta, nu copil, i l-am dat in mergator, far`sa-mi dau seama ca nu e sfarimicios ci se face pasta... Am curatat copil, mergator, scaune in bucatarie, aragaz, dulapuri in partea de jos :)))) Si, daca tot era ca purcica, i-am dat si-o bucata de pepene, pe care l-a plimbat prin toata bucataria, asa c-am sters si planseul :))))
CriPOD spune:
Simonna, am uitat sa te pregatesc, sorry. Acu las uite ce curat e la tine! Si eu am patit-o, si iar, si iar. Noroc e ca lui nu-i mai plac aia deloc. Acum haleste niste cereale de forma lui cherios, doar ca organici si fara zahar: exerseaza pincer grip! :)) Asa ii place acum, sa culeaga bucatele mici, bucatile mari le alerga cu gura pe tava in jumatate din cazuri.![]()
Delia, monica, informatia trebuie sa circule, nu?
Ma bucur daca merge si la voi!
Monica, eu i-am dat continuu pana pe la 6 lunu, din ce am citit atunci era minimum 4 saptamani. De la 6 luni i-am mai dat o sticluta, cand si cand, dar el primeste deja iaurt si isi ia probioticele de-acolo. Mie pediatrul mi-a spus ca biogaia nu merge la toti, ca se iau unii de par pe la conferinte pe tema asta, sa incerc cu incredere si daca e pentru mine si copilul meu, go for it. La noi a mers.
Eu as fi foarte atenta cu blw daca are reflux activ, la unii bebei metoda asta agraveaza refluxul. Vezi tu. Daca nu vrea solide, eu nu as exclude si varianta ca ii fac mai rau. la fiecare e diferit, nu e regula ca ingrosi alimentul si ai scapat de reflux. Depinde si de alimentele individuale.
Pupaturi la siropei!
pepit
Simonna spune:
Seara!
mQQm, tie ti-era de bucataria mea :))))
Dragaica, ziceai de caruciare duble...
Amu', cu ocazia ca fiu-meu a incercat sa coboare un deal in fuga impingind caruciorul sor'sii (slava Domnului ca nu era si sor'sa in el!!!!!) si n-a reusit sa ajunga decit la jumatea dealului, dupa care s-au impiedicat si s-au facut praf (mai ales caruciorul, copilul e dat cu arnica din cap pina in picioare si blefturit de mama-sa de cred ca e si surd)...
Ziceam, cu aceasta ocazie, iar sint la cautat chestii pe lespac si kijiji si craigslist. Carucioare, evident. Si sint citeva chiar faine, acum nu's ce cauti tu, dar vin si eu cu sugestia :)
PS: Azi am vazut la mine in cartier o mamica nou-nouta cu carucior dublu, de-ala landou, rosu! Superb! Eu i-am zis: That's soooo cute!, ea mi-a multumit, dupa ce-am trecut unii de altii bunica ce o insotea a intrebat: "Ce-a zis?", iar eu am comentat catre Radu: "Asa-i ca era dragut rau?!". Drept pentru care, daca tot stiam ca vorbim aceeasi limba, ne-am hlizit una la alta si ne-am vazut de drum!
Ah, si la 10 jumate dimineata, singura persoana pe care am gasit-o parc (plus bebeul de rigoare) era, evident, romanca :))
Toate astea, concluziv si ma duc sa culc plozii, ca sa va spun ca am dat-o pe Catrinel in leagan azi, oficial si pentru prima data! (Si pentru ca frac'so ala mare si destept a vrut s-o dea si el, ne-am mai dus o data, si ne-am intors cu caruciorul varza ...tocata, cred! I'm pissed, da' am dat Infanta in leagan! :))
Noapte buna,
Simonna
Diana2007 spune:
| citat din mesajul lui Monica9 Am incercat sa ii dau deja unele chestii cu lingurita dar nu vrea deloc, scuipa totul afara. Acum daca isi revine cu alaptatul sau macar biberonul, atunci mai stau si nu ii dau nimic pana la 6 luni. Pediatra mi-a zis sa incep cu solide, poate ajuta cu reflux dar nu e deloc interesata. Arturicii felicitari! Sa ca traiasca bebita, si sa fie cuminte si mancacioasa! Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si Sophia (2009.11.18) http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/ |
Si noi am avut exact acelasi comportament, dupa patru luni a inceput sa se uite mai mult pe pereti decat sa suga, eu am tinut-o sa faca foamea
A refuzat orice solid pana la sase luni si o saptamana, scuipa orice piure, isi facea chiar scarba sa vomite.
A inceput dintr-o data sa manance solide asa din bucati de fructe/legume moi.
Paradoxal sau nu, de cand mananca bine solide s-a reatasat de san, chiar daca mai sunt distractii, cand ii e foame, suge.
Bafta !
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
+13 kg
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain