Maple-syrup babies (8)
Raspunsuri - Pagina 5
CriPOD spune:
arturica, e o scumpa papusica ta! Ma bucur ca e totul bine, am citit si eu ce peripetii. Vorba aia, totul e bine cand se termina cu bine si te trezesti ca esti mamica de asa copilasi dragalasi!
pepit
Simonna spune:
Maya, la dr. ala de ti-a urmarit sarcina. Practic e acelasi formular, numa undeva in partea de sus coshezi allaitement nu enceinte cum ai facut prima data. Nu te verifica nimeni, o data pe luna le trimiti o scrisoare / un fax si dai cu cuvintul de onoare ca alaptezi. PErsonal sint impresionata, dar aici multe functioneaza pe cuvint de onoare asa ca de fapt nici nu ma mir. Amu' probabil ca dac-o tii asa pin' la cinci ani tot iti trimit un doctor, dar pina pe la un an jumate - doi nu cred sa se agite cineva.
Ha, Infantissima a mincat cartof dulce (si nu s-a dat in vint) si dovlecel, pe care si l-a indesat in gura si l-a pouched de nu s-a vazut ala. LA sfirsit a facut phui si a scuipat coaja afara :) Ah, si pepene rosu... oare am mai scris? Mama, ce bun e! Ii dau bucati extra mari si le suge ca pe posicle :)
Pupici, mama lui de vint ca ne tine in casa!
Simonna
delia79 spune:
Salut fetelor,
Ma primiti si pe mine? Adica reprimiti ca am mai activat candva pe aici 
. Din motive misterioase mintii mele eu am crezut ca daca am nascut eu, si subiectul se va muta la copii
, l-am cautat o perioada si apoi mi-am spus in sinea interioara ca s-o fi inchis
. Stiu, sunt dusa cu pluta.
Simonna, te pup de o mie de ori si iti fac o mare cinste cu prima ocazie cand ne vedem 

. Sa va zic fetelor ca am si eu o bebelusa, care e colega de generatie cu papuselele Simonnei si Dianei. Ei bine, fiind varsta diversificarii, aka 6 lunite implinite, am inceput si noi cu cereale, legume si fructe pure. N-am vazut entuziasm ever la soimita mea cand era vorba de mancare, dar macar manca vreo 5-6 lingurite de ceva. Asta pana saptamana asta cand, de luni
, mi-a refuzat complet si absolut orice aliment. Nu a mai vrut sa deschida gura neam, si eu ca o zuza ma maimutaream la ea. Deci am dat kix puternic, pe scurt un esec rasunator
. Si uite asa mi-am adus aminte ca prin vis ca vorbeam cu Simonna si cu Diana despre o noua metoda, adusa la noi pe topic de Cristina 
si ca ele ar vrea sa incerce etc. O sun pe S si ma plang mai ceva ca o baba, iar ea rabdatoare mi-a facut un rezumat super si mi-a zis sa caut pe la un inceput de capitol ca explica acolo minunat Cristina. M-am repezit desigur, am gasit Maple Syrup babies dupa multe incercari (eram cat pe ce sa te mai sun odata Simonna
) si m-am apucat de citit. Deci, Cristina, iti multumesc din suflet ca ai impartasit aici experienta ta cu Pepitel, am foarte multe de invatat de la tine si te admir fff mult 

. Sunt in extaz, cupilu e in sfarsit fericit la ora de masa, molfaie cu mare drag ''degetelele'' de legume si fructe, parca si soarele e mai stralucitor azi
.
Astea fiind zise, va multumesc ca existati fetelor!!!!
Dragaica, felicitari pt dublu cuc, sa fie sanatosi si la termen. Ai pm 
Ma duc sa mai citesc din urma, ca am ramas pe unde inca nu nascusem si m-a apucat nostalgia rau de tot.
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
Dragaica spune:
Pentru fetele cu bebici, a inceput salonul de "maternite-paternite" la Place Bonaventure, intrarea e 12$, sunt o multime de standuri cu articole de bebei cu materiale informative, tot felu de nebunii.
Noi am fost astazi de la 10 la 13.30, ma dor picoarele si spatele de mor, am achizitionat cate ceva pentru bebei plus 3 sacose pline de produse pentru bebei, esantioane, cupoane cu creduceri, materiale informative gratuite.
Cand auzeau ca am gemeni imi dadeau la dublu ![]()
Ia uitati ce-am cumparat printre altele :
http://family.webshots.com/photo/2604149890103962562BNHzOm
http://family.webshots.com/photo/2574379300103962562YOaIvt
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
20+ de
Tudor Sebastian si
inca deliberam
Diana2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia79 Salut fetelor, Ma primiti si pe mine? Adica reprimiti ca am mai activat candva pe aici ![]() . Din motive misterioase mintii mele eu am crezut ca daca am nascut eu, si subiectul se va muta la copii , l-am cautat o perioada si apoi mi-am spus in sinea interioara ca s-o fi inchis Simonna, te pup de o mie de ori si iti fac o mare cinste cu prima ocazie cand ne vedem ![]() ![]() . Sa va zic fetelor ca am si eu o bebelusa, care e colega de generatie cu papuselele Simonnei si Dianei. Ei bine, fiind varsta diversificarii, aka 6 lunite implinite, am inceput si noi cu cereale, legume si fructe pure. N-am vazut entuziasm ever la soimita mea cand era vorba de mancare, dar macar manca vreo 5-6 lingurite de ceva. Asta pana saptamana asta cand, de luni ![]() si ca ele ar vrea sa incerce etc. O sun pe S si ma plang mai ceva ca o baba, iar ea rabdatoare mi-a facut un rezumat super si mi-a zis sa caut pe la un inceput de capitol ca explica acolo minunat Cristina. M-am repezit desigur, am gasit Maple Syrup babies dupa multe incercari (eram cat pe ce sa te mai sun odata Simonna ![]() ![]() . Sunt in extaz, cupilu e in sfarsit fericit la ora de masa, molfaie cu mare drag ''degetelele'' de legume si fructe, parca si soarele e mai stralucitor azi Astea fiind zise, va multumesc ca existati fetelor!!!! Dragaica, felicitari pt dublu cuc, sa fie sanatosi si la termen. Ai pm ![]() Ma duc sa mai citesc din urma, ca am ramas pe unde inca nu nascusem si m-a apucat nostalgia rau de tot. Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009) Pozici Sofia botez www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca Photos |
Felicitari ! Si uite asa se ingroasa randurile de baby-BLW !
Cum mai stati cu somnicul ? Ati mutat-o pe Sophia la ea in camera ? Ii place mai mult la noua adresa ?
Cand iti iei permisul ca sa ne mai intalnim ?
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
+13 kg
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
arturicii spune:
hello pe inserate
multumim pentru cuvintele frumoase!
suntem ok, mananca la cerere lapte din productie proprie, a fost si asistenta (o ametita ce m-a intrebst daca sa se descalte la usa si care a trebuit sa ii indes sub nas cu insistenta prosopul ca sa mearga sa isi spele mainile-o tinea pe-a ei ca are antibacterianu') si cica mai vine daca e timp frumos ca e greu de ajuns la noi (stam p-o strada pe deal/munte mic).
caut sa pricep cum obtinem vit D far de bani ca sotului, cu scrisoarea med din spital nu i-au dat gratuit si e 10$...
Sabina e f f linistita, nu plange ever! daca nu o auzeam la nastere plangsnd ma panicam, dar asa, sper sa o tina bunul obicei ca tare=i bine; insa la cat de agitati sunt baietii, sigur o sa invete de la ei.
Dragaica, super tare cu salonul, si cu ce ai luat. Eu nu am cum sa merg ca nu scoatem din casa o luna papusa, in plus sigur o sa imi placa pe acolo chestii si nu e cazul de cumparaturi. Ceva hainute avem, ca am primit de la o mamica; tot de la ea am cump scaunul auto. Erau carucioare? Se vand? De preturi ce poti zice?
we fain tuturor!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii hello pe inserate Dragaica, super tare cu salonul, si cu ce ai luat. Eu nu am cum sa merg ca nu scoatem din casa o luna papusa, in plus sigur o sa imi placa pe acolo chestii si nu e cazul de cumparaturi. Ceva hainute avem, ca am primit de la o mamica; tot de la ea am cump scaunul auto. Erau carucioare? Se vand? De preturi ce poti zice? we fain tuturor! Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Erau o multime de carucioare single, de preturi nu stiu, nu ne-am uitat decat la cele pentru gemeni care sunt 800-1000, vorbesc de cele mai rezistente gen Peg Perego, Easy Walker.....
Ce ma supara cel mai tare e penuria de caruciare pentru gemeni

Scaunele de masina le-am cuparat deja de la Peg Perego, carutul l-am vrea de la aceeasi firma ca sa le putem monta pe sasiu.
Single gasesti o multime, superbe, colorate, landouri sau din alea pe 3 roti

la preturi acceptabile.http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
20+ de
Tudor Sebastian si
inca deliberam
mikiion spune:
Dragaica, confirma si eu cu Royal Vic. Am avut camera privata. Asigurarea mea de student mi-a acoperit camera semi-privata.Si am platiti doar diferenta. In jur de 20 cad..... Asta fiind in 2006. Eu am facut o preinregistrare dar am nascut prematur de urgenta asa ca mi-au dat ce au avut liber. Mi-e mi-au spus ca , chiar daca faci cerere din timp, principiul e primul venit primul servit. Oricum o sa-ti dea o foaie cu toate informatiile atunci cand faci aceea preinregistrare. Se face la accueil la primul nivel, la intrare.
Camerele cu 4 persoane mi s-au parut oribile. Eu n-am prea fost impresionat de curatenie si cladire in general. Dar pentru profesionalismul doctorilor jos-palaria. Si eu am stat mult pe acolo( operatie de apendicita la 25 saptamani, 3 zile + 7 zile la nastere + diabetul de sarcina).
Si NICU e f. f. buna. Ca si pe acolo am ajuns....
As vrea sa stiu si eu ce doctor te-a urmarit la FIV. Fratele meu nu prea e multumit de doctorita sotiei lui( cica o turcoiaca), tot acolo fiind la aceeasi clinica. Au avut deja 2 esecuri de inseminare si ar vrea sa incerce prin FIV .Dar li s-a dat o replica ca e prea tanara sa mai astepte, ca nu e nici o cauza evidenta de sterilitate si sa incerce natural... Si cumnata-mea saraca e complet demoralizata.
Revin, Dragaica, nu v-ati gandit la solutia asta? http://quebec.kijiji.ca/c-acheter-et-vendre-articles-pour-bebes-poussettes-porte-bebes-sieges-dauto-Poussette-Snap-N-Go-double-pour-jumeaux-W0QQAdIdZ197450669
Doloress spune:
Dragaica ce lucursoare frumoase! Tin minte si eu ca am fost acum 2 ani, eram insarcinata in 7 luni, am crezut ca mor de burta cat m-am fatait pe-acolo vreo 2-3 ore. In doua saptamani nasteam desi eu credeam ca mai am mult si bine.
Atunci mi-au dat o carte si un mutunachi-soricel Toupie si am zis ca e prima jucarie a lui Patrick, o sa o pastrez toata viata. Cand s-a nascut i-am put soricelul la incubator acolo, fiecare copilas avea cate un mutunachi ceva, el il avea pe Toupie ca si asa s-a nascut in anul Sobolanului dupa calendarul chinezesc. Acum am descoperit ca a mazgalit toata cartea de la un capat la altul, e in perioada in care isi exerseaza talentul artistic pe oriunde. ![]()