Bv Denisa, Gabi, Castelana,Lara !Iepu 2010 (129)
Raspunsuri - Pagina 9
andira spune:
Bumbitza - si eu tot la chiuveta o spal pe Iris, evitand cumva zona buricului. Nu-i nici o tragedie daca se uda putin, dar incerc sa-l evit.
Insa si dupa ce ii va cadea, in primele 1-2 luni tot la chiuveta o sa-i fac baitza, m-am invatat de la Nati, e mult mai simplu si mai rapid.
Abia apoi trec la cadita.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Si asta e ultimul mesaj, ma duc la bb
: bafta Honey, nastere usoara, tin pumnii!! 
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui briza_marii Vladi eu insist cu pompa dar din pacate nu ies decat cateva picaturi...asa ca eu il inteleg pe bebe ca imi refuza sanul...E aiurea rau, adica am sanii cam tensionati, trag de ei cu pompa si iese nici o lingurita de lapte...Oh...dar pana acum nici aia nu curgea...asa ca poate poate.. Mami de iepuras Eric Mihai |
inainte de a pune pompa pe san pune comprese fierbinti si ai sa vezi ca o sa iasa mai usor laptele pe urma.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010) Povestea Darului plangacios
Daria
Iulia
dayanara spune:
din cate imi amintesc si oana a trecut prin asta cu unul din sani
mai degraba decat pompa , inainte de a pune bebe la san, mulge.te un pic cu mana , in felul asta raman mai moi si bebe apuca mai bine
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vladimirescu Nemary, imi pare rau ca aveti necazuri... Nu mailasa mai mult de 2 zile fara kk, ca dupa aia tot mai greu iese afara... Gaseste-ti un pediatru bun, cu experienta si rabdare. pampersul il uda cam la 3 ore, da? Ca daca nu, vorbeste cu doctorul. Nu lasa copilul sa doarma asa mult, trebuie sa manince, sa nu se deshidrateze... Gasesti tu o metoda de trezire, chiar daca plange... (plinsul face pofta de mincare, nu-ti fie teama daca plinge, e bine) Uf, sa ne tii la curent! Iti tin pumnii ! mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005) |
pishu face, mi-as fi facut griji daca nu facea. problema cu kk cred ca este si pt ca nu mananca suficient. acum ii dau la fiecare masa si supliment cu bibele si o sa o urmaresc daca face mai des. cat despre plans...pe ea o oboseste orice, chiar daca o las sa planga 5min sa zicem, cum o pun la san trege 2-3 min mai puternic dupa care adoarme
merci de sfaturi 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010) Povestea Darului plangacios
Daria
Iulia
Ina_3040 spune:
Vladi parca ai descris exact cum face si Robin la san tot asa se arunca ca vulturul la mamelon cu gura mare apoi apropie buzele si tine strans de ma sageteaza pana in creier... trage cateva minute apoi adoarme, si daca il iau de la san imediat plange de zici ca nu a mai mancat de 3 zile. il pun si de cate 3-4 ori consecutiv si alternez sanii ca sa o scot la capat cu el. si ma dor mameloanele de numa, sper sa nu fac ceva rani.
iti urez si tie rabdare multa si putere ca trebuie sa mergem spre mai bine cu fiecare zi ce trece, cel putin eu asa ma imbarbatez. te pup si sanatate 
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
Ina_3040 spune:
Am vazut-o pe printesa Silvana, frumoasa de pus in rama, ca toti iepurasii nostri de altfel. Roxana sa iti traiasca fetita si sa aiba parte de noroc si fericire alaturi de voi!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
Bumbitza spune:
ioanaa, annya, vio, andra
ca ne-ati vazut pozele
vladi, nibi, andira multumesc pt raspunsuri. pai tot asa ma gandeam si eu, am luat un lighenas (ca mi se pare mai frigulet in baie si chiuveta mea e cam incomoda) si o spal la fundulet de cate ori pot iar pe corp doar seara si incerc pe cat posibil sa nu ud buricutul. Asa tare ma streseaza buricul asta, cand o dau cu alcool si incepe sa planga tare mi-e teama ca o doare (desi stiu ca nu are nicio treaba, doar senzatia de rece o deranjeaza). azi am vazut un pic de sange sub buric, mi-e si teama s-o mai dau cu alcool in seara asta. uff abia astept sa vina si la noi pediatra, am atatea intrebari...
cu igiena la pasa, nu stie nimeni sa-mi raspunda? mai are si criza genitala si trebuie sa fiu atenta sa curat pe acolo cu grija. Ma streseaza ca eu o spal, o curat bine inainte de alaptat si ea face kaki de fiecare data in timp ce papa...iar apoi sunt nevoita cu servetele umede sa-i schimb pampersul...
cine mai stie de Denisa? am asa emotii pt ea ![]()
38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
CoriMami spune:
Bumbitza, toaleta fetitei se face stergand de la pusy spre fundulet, criza hormonala e normala, noi aproape facem o luna si tot nu am trecut de ea. Cremele cu oxid de zinc nu fac rau la pasarica, nu sunt mediu pt infectii.
Si fata mea face caca in timp ce papa...tocmai dupa ce o curatasem bine...asta e, curatam din nou. Eu am mereu pe masa de infasat un vas mic cu ceai de pelin (asa mi-a zis pediatra). O curat si cu servetele dar la sfarsit limpezesc cu o vata bine imbibata in ceaiul asta. Ii merge tare bine asa.
si stai linistita, eu zic ca o cureti ok.
Si eu ma gandesc la Denisa
si ma rog sa nasca cu bine si bebeluna sa fie sanatoasa si voioasa!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/576994005BFuzVa?vhost=family