Bv Denisa, Gabi, Castelana,Lara !Iepu 2010 (129)
Raspunsuri - Pagina 7
vladimirescu spune:
ERRATUM:
se pare ca Denisa (Honeybaby) naste , nu Vio (Bordeancavio) :))))
Acum am citit din urma si m-a izbit similitudinea mesajelor :))
Pai bine, mai Vio, asa-ti trebuie daca nu pui semne de punctuatie la mesaj !! Eu ce sa inteleg dintr-un mesaj care vine de pe telefonul tau, scrie acolo :dilatatie 2,5 etc..) si dupa aia, ultima propozitie e "Denisa eu nu sint acasa Vio" - am inteles ca in mesaj ii spui Denisei ca tu nu esti acasa, si ai semnat la sfirsit Vio... Eu asa am dat mai departe, fix cum ai scris tu, nu am schimbat nici un semn de punctuatie :)) Si uite asa am dat alarma falsa pt tine :))
nemary spune:
Dayanara, felicitari mamico, nu am reusit sa te felicit pt. nasterea frumoasei Silvana. sa fiti sanatoase si laptic din belsug.
la noi icterul s-a manifestat prin galbejeala pielii si somnolenta prelungita.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Iulia
Bumbitza spune:
Nafi multumim de compliment! Uite un
de la Ilinca.
Ceva vesti? Cat mai sta Riccardo la caldurica?
Nemary, imi pare rau ca nu ne-am vazut. A mea a slabit 300gr de la nastere si acum muncim din greu la tzitzi sa le recuperam.
Tin pumnii sa nu fie nimic grav cu Oana, poate se adapteaza organismul ei mai greut la schimbari.
Ma duc sa ma odihnesc un pic langa fata, acum cat doarme si ea. Poate intru mai tarziu.
Mai vroiam sa va intreb, voi ati facut baita bbilor pana sa le cada buricul? Asa ma streseaza buricul asta, abia astept sa-i cada
Si pt mamicile de fete, eu o dau pe bebina cu crema cu zinc, pt iritatii si se intampla sa-i mai intre si intre labii, e vreo problema, adica se poate intampla ceva sa faca vreo infectie?
38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
briza_marii spune:
Vladi si eu tot asa am inteles din mesajul lui Vio...ca ea naste..Noroc ca abia acum am vazut si cand sa intru sa anunt...am vazut ca de fapt Roxana are nevoie de galerie...
Hai Roxana 

Castelana felicitari...chiar ca un imparat a venit Cezar pe lume..ce mare e!!!
Eu sunt zoombi. Azi noapte am avut prima criza de colici..a urlat de nu mai stiam ce sa ii fac...Din pacate si azi de la 11 si pana acum o jum de ora am avut iar concert...Ce eram eu cazuta in butoi..dar acum dupa fazele astea cred ca si dc imi arata cineva un deget incep sa dau apa la soareci. Faza buna si rea totodata este ca incep sa mi se intareasca sanii, deci probabil ca incepe si pe la noi ceva laptic, dar azi nu am reusit deloc sa il pun pe bebe la san sa traga. Se impinge si urla cand il apropiam de san de zici ca il ardea
. Te pomenesti ca acum vine lapticul si bebe nu o sa mai vrea tata ca s-a obisnuit cu biberonu
Mami de iepuras Eric Mihai
ioanaa28 spune:
ROXANA felicitari !!!!

Ai o minune de bebelusa..parca-i papusica..
Ai asteptat tu , dar vorba ta..si cand ai nascut![]()

BRIZA bun venit acasa !!! nu te speria, vine el lapticul...sa te odihnesti s multe lichide...dar deja stii![]()
Erik
LILIANA, ma bucur tare ca esti bine ...si bebelusa la fel. Ai avut su tu o sarcina nu prea usoara, dar nu mai conteaza acum, important e ca sunteti sanatoase..sa mai dai vesti cand ai timp
Madalina
VLADI sa aveti parte doar de liniste si bucurie !!imi place ca zaresc niste zambete in postarile tale
baietii perfecti, sigur sunt asa, ca doar stim ce mamica au![]()
CARMEN
ce frumos e pe la voi !! pai tu chiar ai fata mare
EMILIAma bucur ca mai dai vesti. Cred si eu ca nu ai prea mult timp...cu trei copii, ma rog unul pe drum dar tot trei sunt.. Legat de problema ta, nu stiu ce sa-ti spun , ma depaseste, sper sa se rezolve.
mamica vrednica
NIKOLE felicitari !!! 

A venit albastrica Luana !!!
sa ne mai dai vesti despre voi...poate si poze...
CASTELANA felicitari si voua !!! 

bun venit Bb Cezar !! Abia astept sa ne povestesti cum a fost...si cum e cu bebe in brate...
HAI DENISA !!!
nastere usoara !!!
BLUEKIDOO, sa-ti traiasca printesa !! multe lunite si ani fericiti !!!![]()

BUMBITzA bun venit acasa !!!![]()
ma bucur ca sunteti bine..acomodare usoara.. ITi seamana !!!
NEMARY nu te ingrijora, sigur e bine bebelina, trece si perioada asta, cine stie de ce o fi ea un pic lenesuca. Va recupera cu siguranta. sa ne tii la curent, da ?![]()

REBIANA...ce ai cu butoiul ala draga mea?
Hai da-l la o parte, acusi vine vara si punem piscina![]()
![]()

Am scris in timp ce citeam...
Scosesen ceva majorete si pt VIO pana am inteles cum e cu mesejele
Deocamdata sunt iepurasi la rand, dar cine stie ce mai apre, vad ce le prieste Pastele.
Despre noi..pe scurt...bine sanatosi. Ovi mai plange, mai mult de la gaze decat colici dar nu prea mult si nu prea des. E un bb tare cuminte,papa bine si creste. Alex de asemeni e tare cumintel, asa ca eu sunt relaxata...e frumoasa tare casa cu doi copii
pe toate !!
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
vladimirescu spune:
BRIZA, nu lasa sinii sa seintareasca ! Insista cu bebe la sin. Daca nu vrea si nu vrea, mulge, pompeaza. Ca sa nu te angorjezi (intr-o ora poti fi deja angorjata, atentie mare !) si, in plus, sa stimulezi mai departe productia.
Cu bebe, daca tot nu vrea tzatza... eu una nu i-as mai da biberon, nimic... L-as lasa sa flaminzeasca citeva ore, cu incapatinare. Si as insista, pin aia amelonul. Eventual stoarce niste picaturi sa simta mirosul si gustul cind intra in gura, mai ajuta tu cu mulsul direct in gura la el, poate pricepe :) Grija mare, ca poti face acum febra laptelui, si tot acum se decide daca bebe papa sau nu la sin... Iti tin pumnii !! (se vede de la o posta ca eu clar sint speriata de bombe cu problemele alaptatului, nu?? :)))
castelana, bravo fata !!! Sa fiti sanatosi amindoi si voiosi, sa-l faceti fericit pe taticul !! 4kg jumate... wow! luna viitoare il inscrieti deja la gradinita, nu? :)) Ce baiat mare ai, sa va traiasca, si tu sa mai faci copii, ca tare frumos ii astepti si te ingrijesti de ei !! 
Honeybaby: Doamne ajuta ! Sa vina bebeluna sanatoasa pe lume, sa ai laptic sa-i daica s-o faci pepenas din fotomodela !!! Ne gindim cu drag la tine !
vladimirescu spune:
Nemary, imi pare rau ca aveti necazuri... Nu mailasa mai mult de 2 zile fara kk, ca dupa aia tot mai greu iese afara... Gaseste-ti un pediatru bun, cu experienta si rabdare.
pampersul il uda cam la 3 ore, da? Ca daca nu, vorbeste cu doctorul. Nu lasa copilul sa doarma asa mult, trebuie sa manince, sa nu se deshidrateze... Gasesti tu o metoda de trezire, chiar daca plange... (plinsul face pofta de mincare, nu-ti fie teama daca plinge, e bine) Uf, sa ne tii la curent! Iti tin pumnii !
Bumbitza, mi epediatra mi-a zis ca pot face baie la copil inainte sa-i cada buricul, dar nu imersat in apa, ci dusuit cumva, ca sa nu stea mult buricul la apa. Usuci apoi repede copilul cu prosopul, bine de tot la buric (si cu servetel hirtie, cel mai bine absoarbe), apoi dai cu betadina de jur imprejur si dedesubt (betadina sau alcool 70%, pus pe bat de vata), apoi pe unde e umed da cu pudra baneocin. Sau si mai simplu: nu-i fa baie, sterge-l cu servetele sau cu prosopel muita in apa fierbinte, si nu-ti mai bati capul cu buricul (desi trebuie de 2 ori pe zi macar toaleta cu betadina si pudra baneocin). Eu pe Floricica l-am spalat prima dara la 12 zile, recunosc cinstit :)) Nu s-a potrivit cu baia, din diverse motive. Si sa stii ca n-a patit nimic nespalat :))
Dayanara - icter: daca nu are nuanta galbena la piele, si nici in gura, nici in albul ochilor, atunci nu are icter. Oricum, daca avea icter, zicea doctorul de la maternitate. Si chiar daca avea, trecea de la sine :) Somnolenta e tipica in primele 2-3 zile, ai uitat de la Ivan ?? :)) Lasa ca acusi prinde puteri si te cinta, in caz ca ti-era teama ca n-o sa plinga :))) Hai, mergi la nani, prea mult stai pe net cu noi, zau, abia ai nascut! Fa nanai ca sa faci lapte, lasa-ne pe noi, iti dam concediu 2 saptamini, ca meriti! 
annya9 spune:
Honybaby, nastere usoara si rapida!!!

Wow, Bumbitzo, ce frumuseata ai tu acolo!!!! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa, iar tie acomodare rapida!!!

Ma speriasem...am crezut ca naste si Vio. Abia apoi mi=am dat seama ca de fapt Vio l-a primit mesaj de la Denisa si l-a retrimis lui Vladi.![]()

36+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
dayanara spune:
vladi pai tocmai asta e problema, ivan din momentul expulziei a urlat intr.una, ce 3 zile :))) nici 3 ore nu statea fara sa tipe
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
briza_marii spune:
Vladi eu insist cu pompa dar din pacate nu ies decat cateva picaturi...asa ca eu il inteleg pe bebe ca imi refuza sanul...E aiurea rau, adica am sanii cam tensionati, trag de ei cu pompa si iese nici o lingurita de lapte...Oh...dar pana acum nici aia nu curgea...asa ca poate poate..
Mami de iepuras Eric Mihai