Bv Denisa, Gabi, Castelana,Lara !Iepu 2010 (129)
Raspunsuri - Pagina 16
andira spune:
Denisa - n-am apucat sa-ti spun, FELICITARI pentru fetita, sa fiti amandoua sanatoase!
Petele alea nu sunt hemangioame? Banuiesc ca nu, de vreme ce vor investigatii suplimentare, insa sunt convinsa ca e totul ok.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
annya9 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina ANNYA - De ce iti trebuie chitul respectiv? Landoul daca il ai e ok pentru prima etapa, sa nu te complici. Eu am cumparat toate nebuniile pentru Damiana si multe nu le-am folosit sau imi erau aproape inutile pentru cum imi impusese programul micuta. Dintr-un exces de zel si de afectiune de multe ori tindem sa luam mai mult decat ii trebuie piticului. Cristina +36 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
MIRIA, imi trebuie chitul respectiv ca sa pot prinde landoul in centura de siguranta a masinii. Macar la inceput sa-l transportam in landou si cu masina, apoi trecem la scoica.
AMR 13 zile

36+
Radu Alexandrupoze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
ioanaa28 spune:
FELICITARI DENISA !!!

BUN VENIT MAYA !!![/red]

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
Lindal spune:
Fetelor, de pe la ora 18 tot mi s-a intarit burta destul de des, cam la 3 minute, apoi la 4 minute, 5, 7...11, 14... acum vad ca s-au potolit. Contractiile erau nedureroase, doar frecventa lor m-a pus pe gandit. Ce pot sa insemne? Este un inceput de travaliu, sau e vorba de travaliul fals? Eu cred ca, in orice caz, momentul se cam apropie. Daca mai apar si devin dureroase merg la spital, insa va anunt. Joi ar trebui sa fac 39 de saptamani.
38+
ioanaa28 spune:
SELINA,
sa treci peste momentele astea mai dificile. daca e sa nasti iti tin pumnii sa fie o nastere usoara, fara probleme, sa ne dai vesti.
sanatate multa lui Victor!!
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
ioanaa28 spune:
REBIANA, la un moment dat spuneai ca Mara tuseste. I-a trecut? Si OVi tuseste de 2 zile...fara alte simptome...sper sa nu fie nimic grav Ar trebui sa-i dau ceva oare?
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
briza_marii spune:
Fetelor mersi de sustinere, azi am reusit sa mulg 65ml si i-am dat o masa din colostru meu
, acum sper sa reusesc sa il conving sa ia si el tata..daca nu..asta e..o sa continuu cu pompa, oricum beau ceaiul de chimen anason si fenicul, amestecat cu galactogil.
Sa va zic ceva??? Aseara a plans bebe de se facuse vaant la fata si a avut cateva momente cand nu a mai respirat. am zis ca mor de frica si am chemat salvarea..care de fapt a fost SMURDUL si care ne-a dus la spital, unde toata lumea a ras si se noi si de SMURD, a zis ca suntem nebuni ca am scos copilul la 11 noaptea din casa. Ca toti copii au accese de astea de plans pana nu mai respira (azi a venit si medicul pediatru acasa si mi-a repetat acelasi lucru)..da..usor de zis nu te panica...dar eu eram sa lesin langa el, nu alta..a trebuit sa iau extraveral ca nu ma puteam linistii din tremurat. Oricum nu am plecat din spital pana nu i-au facut EKG, masurat nivelul de oxigen din sange...si m-am convins ca intradevar e OK.
Voi stiati de treaba asta, ca un bebe poate plange pana nu mai respira??
Denisa ce ma bucur ca ai nascut si ca Maya e bine si sexy de micuta
. stiu ca doare rau dar o sa treaca.
Vio cand o sa pot sa intru pe mess iti dau un bip pe tel si poate intrii si tu
Mami de iepuras Eric Mihai
andira spune:
Briza - sincer eu nu stiam ca poate sa planga pana nu mai respira, ca nu mi s-a intamplat, dar cred ca daca mi se intampla ma speriam la fel ca tine.
Bine ca e ok. Dar de ce a plans asa tare? N-ai putut sa-l linistesti in nici un fel?
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
annya9 spune:
LINDAL, eu stiu ca distanta intre contractii trebuie sa scada, ori la tine creste. Nu cred ca este travaliu...dar poate isi mai dau si fetele cu exprienta cu parerea, ca eu n-am trecut inca prin asta...
Foloseste si claculatorul de contractii de la semnatura mea, poate te ajuta.
AMR 13 zile 
36+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
miria_cristina spune:
SELINA - Imi pare tare rau pentru starea ta de acuma. Pe Victor sigur il ai sub tratament, deci ar trebui sa-si revina. Si Dami a facut anul trecut o viroza intestinala foarte urata si i-am dat de cap pana la urma cu Furazolidon de copii sau 1/4 din pastila de adulti.
Fireste, ca a luat si altele, dar la sfarsit pe asta a reactionat foarte bine.
Poate ar trebui sa incerci si tu, mai ales ca nu prea ai timp la dispozitie, ca urmeaza sa nasti, iar medicamentul este un dezinfectant intestinal foarte bun, mai eficient decat un antibiotic, care schimba flora intestinala.
Cat priveste colposcopia si Papanicolaul, dupa ce nasti te tratezi temeinic si nu cred ca nu se rezolva cu bine ce ai. Esti tanara si organismul indiferent prin ce trece are capacitatea de refacere mai mare.
In plus, stii ca in sarcina toate analizele ies prost.
Sa vezi la mine ce colesterol si ce trigliceride am! Zici sa-s pe moarte.![]()
Hai, fi cu curaj si cu Doamne-Doamne in suflet si vei trece cu bine peste toate!
Cristina +36
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/