Bv Denisa, Gabi, Castelana,Lara !Iepu 2010 (129)
Raspunsuri - Pagina 14
nafi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact Mesaj de la rielle_ella: "La ora 9:20 s-a nascut Andrei Eduard, 3.200 g, 51 cm si apgar 10. E foarte fericita!" FELICITARI, GABI! Recuperare rapida si mult laptic.Bine-ai venit bb Andrei! Sa fii sanatos, mancacios si necolicos!Felicitari, Denisa! ![]() Bine-ai venit Maya Rebecca! ![]() POZE RECENTE ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 38+ - JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi! ![]() |
BRAVO RIELLE! BUN VENIT ANDREI EDUARD!
RECUPERARE RAPIDA SI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS!

39+
Riccardohttp://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
oanaiacovita spune:

Felicitari DENISA!!!!! Bun venit pe lume printesa mult asteptata, MAYA!!! Sa fii sanatoasa si sa iti bucuri parintii toata viata!!!

DENISA ai reusit!!!!

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...
annya9 spune:
Da, MIRIA, si eu am tot un carut care are de toate, landou, scoica, si sport, insa va trebui sa iau car kit-ul special pt. landou, azi am aflat ca exista asa ceva.![]()
Felicitari Riella!!! 

AMR 13 zile 
36+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Bumbitza Neata fetelor! In sfarsit avem mesaj de la Denisa :La 00:30, pe 06.04 a venit pe lume bebeluna Maya Rebecca, 3200g. E frumoasa cu botic mic si sexy. Eu inca nu ma pot ridica din pat fara sa lesin. Pupici. |
Bun venit pe lume, Maya Rebecca! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, Denisa! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Ioanact Mesaj de la rielle_ella: "La ora 9:20 s-a nascut Andrei Eduard, 3.200 g, 51 cm si apgar 10. E foarte fericita!" |
Bun venit pe lume, Andrei Eduard! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, rielle_ella! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
vladimirescu spune:
BRAVO DENISA !!! SA-TI TRAIASCA PRINTESA !!! Si tu sa te faci repede bine... uf, ne-ai cam tinut in suspans ! Bine ca totul e bine :)) 

Oanka, ce frumos ai scris ! Ma bucur tare mult pt voimca va e bine - sint sigura ca sinteti niste parinti absolut minunati !
Eu una te felicit ca stati cu copilasul mai mult in brate, eu asa cred ca trebuie (daca puteti, desigur :)), sa se simta copilul iubit in fiecare clipa !
Cu storsul sinilor: eu nu mai pompez si nici nu mai storc incepind cu a 3-a saptamina, pur si simplu am lasat sinii negoliti, atit cit a ramas dupa ce a supt Floricica, si nu s-au angorjat, au facut cel mult nist ezone mai tari... Am mai insistat sa manince mai mult la urmatoarae masa, sa dispara intariturile de pe sub sini, si uite asa am scapat de muls si pompa, s-au reglat singuri sinii, produc ceva mai mult decit trebuie. Nu-i golesc, am zis a asa e lasat de la DD, sa manince copilul cit vrea, ca lactatia se regleaza dupa el. Poate incerci si tu, macar ziua, sa nu mai storci, ca ziua te poti palpa si prinzi de veste daca o ia razna un sin... Ca nu mi se pare ok sa raminem scalvele mulsului si pompei :)) Curaj !
Nici nu stiti ce bucuroasa sint ca am scapat de pompa, muls etc... Am prins curaj si ma culc nopatea cu sinii pe jumatate plini, daca nu suge prea bine copilul, si nu patesc nimic special... doar ma trezesc cu ei mai plini ca de obicei, si atunci indemn copilul sa pape mai mult... Pina acum e totul bine si ma mai doare doar putin la alaptat!
A crescut in ultima saptamina 400 g, sint f fericita, ca in saptamina precedenta luase abia 170 g (si stiu ca trebuie minim crestere de 200 g pe saptamina).
Annya, scoica e facuta special pt masina, pt siguanta (doamne fereste de vreun accident, frina f brusca etc !). De landou nu stiu sa fie safe, poate ca sint unele si nu stiu eu... In scoica nu pateste nimic un drum cu masina, nu e buna de folosit in mod constant ca si carucior pina la vreo 4 luni... Eu l-am adus in brate de la maternitate, ca nu prinses sotul bine scoica in centura si n-am avut rabdare sa asezam din nou... Mi-am pus eu centura pe locul din spate si l-am tinut strins in brate, a fost pk... desi nu tocmai regulamentar :)
Hai Annya, rabdare, nu te mai grabi la nascut :)) Nu mai e mult.. si oricit de rau dormi acum, crede-ma ca e parfum pe linga ce urmeaza in primele 2 saptamini dupa nastere :)) 
annya9 spune:
| citat din mesajul lui vladimirescu Hai Annya, rabdare, nu te mai grabi la nascut :)) Nu mai e mult.. si oricit de rau dormi acum, crede-ma ca e parfum pe linga ce urmeaza in primele 2 saptamini dupa nastere :)) ![]() mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005) |
Ohh, nu ma grabesc, dar abia astept sa treaca zilele astea. Chiar imi doresc enorm sa stea pana la ziua stabilita.

AMR 13 zile

36+
Radu Alexandrupoze noi, 33 saptamani
annya9 spune:
Felicitari Lariana!!! Sa fiti sanatosi si norocosi!!!

AMR 13 zile 
36+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
freedelia spune:
Gata, am ajuns si noi inapoi de la doctor, micuta mea are 4.600 kg, asa ca nu mai e asa micuta :( deja mi-e dor de ea nou-nascuta, cu ochii unul inchis si unul deschis, adormita si micuta... ma uit la Jodie cat de mare e, cat de mult vorbeste, cum se joaca, tot ce face si imi dau lacrimile cand ma gandec ca acum-acum va fi si Jane asa...
Cu pompatul, eu nu am pompat deloc, cat manca, atat iesea din san, restul ramanea acolo si asa mi se pare si normal, ca asa se regleaza cantitatea produsa. Am pompat de 2 ori saptamana trecuta si nici macar nu iese mai nimic, abia am reusit sa scot 50 de ml, si apoi am pus-o pe ea si a mancat zdravan -- asa ca la pompa nu iese cat ar iesi daca ar suge copilul.
Fug la copii, ca i-a pus ta-su in pat dar ma striga sa le zic noapte buna.
Va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE

FELICITARI, GABI!
de
-
: