Catei Shih Tzu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

avem si noi o asemenea cusca unde o incui pe boxerita noastra cand plec de acasa, altfel face ravagii
Vineri am lasat-o 2 ore singura in casa, neinchisa, si mi-a muscat jaluzelele de aluminiu de la geam :) si asta la un an si jumatate
Nu stiu cand se va potoli poate dupa ce face pui

Ingrid si Cristi 7 ani

Wow :)), imi imaginez ce poate face si boxerita mea facea ravagii daca o lasam singura.

Adriana 28+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

te-am prins ai avut boxerita ? Pana la ce varsta a facut ravagii ? sau este o stare permanenta
Eu m-am indragostit de rasa asta, este super-blanda si rabdatoare, linistita, nu latra, nu comenteaza, nu maraie, suporta orice dar in schimb e distrugatoare rau de tot.
Na, ca nu le poti avea pe toate

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

:) da am avut o boxerita, maro tigrat, superba, Sara, dar numai 1 an pt ca mamei nu ii place sa le stie in jurul ei si desi am reusit sa o conving o perioada nu a mers pana la urma :( si a trebuit sa o dau. Mama iubeste animalele dar nu sa poate sa le atinga, nu ii place structura blanii cred, e tare ciudat.Si cum mamei nu ii place sa le atinga normal ca toate trag la ea :)))

Am primit-o cand avea 1 an si era destul de naravasa pt ca cine mi-a dat-o nu avea timp de ea, lucra mereu si ea saraca mai mult era singura.La noi a gasit o stabilitate dar daca o lasai singura devenea anxioasa si distrugea. Cum am avut-o numai 1 an, nu stiu cat dureaza, stiu dar ca cine a primit-o a fost fericit cu ea.

Mergi la inceput

Am observat ca nu am pus link-ul :))

http://picasaweb.google.com/blackpanterro/UntitledAlbum#5483364582421539922

Mergi la inceput

ce frumos si pufos este ! super, sa va traiasca si sa va bucurati de el !

Boxerita noastra e tot tigrata... desi predomina negrul.
Poze aici:

http://s852.photobucket.com/albums/ab84/ingridnen/?action=view¤t=Divalamare_2.jpg&newest=1

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

E o scumpete, sa va aduca si voua numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Moama ce dulce si ce culoare superba are pupam blana aia moale
Si-mi place casuta lui mult-mult ... buna ideea !

Ingrid, ce alura mandra are boxerita voastra frumoasa foc

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

mersi, mersi... e tare dulce... mai ales cand doarme cu falcutzele alea imprastiate
Sa vedem, poate la urmatoarele calduri (prin nov-dec) pregatim o monta.. daca gasim mascul corespunzator

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Daria, mai toti pe net recomanda folosirea custii ca si invatare. E chiar fain, catelul nu face in casa si nici in casuta unde doarme asa ca la fiecare cateva ore e scos afara, face pipi/kk, apoi intra in casa, joaca vreo 30-45 min, total supravegheat ca daca nu se scapa putin de pipi si apoi inapoi in cusca alte cateva ore. Asa invata ca in casa e joaca si somn iar afara e pipi/kk. Nici macar nu mai trebuie sa investesc in padurile alea de pipi care sunt destul de scumpe.
Noaptea sta in cusca si la fel cand nu putem sa il luam cu noi undeva. In felul asta nu te intorci la o casa plina de pipi si roasa toata.

Nu as fi crezut ca metoda asta functioneaza plus ca mi se parea barbar sa tii cainele acolo dar dupa ce am spalat pipi si kk, o zi intreaga de pe gresie am hotarat ca nu pot trai asa si numai acumulez frustrare si nervi pe caine care, saracul, nu are nici o vina.
Atata ca e cam mare cusca, o sa trebuiasca sa luam alta mai mica, pt un Shih Tzu care e la 22 de inch, asta e la 42 de inch buna pt un caine de marimea unui labrador matur.Acum folosesc separatorul cu care e echipata.

Mergi la inceput

Ingrid, am gasit si aici mancare Orijen! La un magazin de specialitate chiar in orasul nostru!! Sunt in al noualea cer! :)
Snoopy nu mananca mult dar cat mananca e de cea mai buna calitate. Are blanita tare lucioasa si sanatoasa de la mancarea asta iar cand mergem afara face numai putin kk tare, am citit ca e foarte bine, inseamana ca e sanatos.

Recomand mancarea asta tuturor detinatorilor de caini, ingredientele sunt de cea mai inalta calitate si desi e scumpa isi merita fiecare cent.

Acusi are 4 luni, ce trece timpul! I-am facut vaccinurile de la 3 luni si microcipul, a fost tare rau sa il aud cum plange dar a trecut, mai are 2 vaccinuri acum la 4 luni si apoi castrarea la 6 luni si gata pana la anul.
E atat de cuminte, nu face pipi/kk in casa, nu latra aiurea, nu strica papucii sau mobila, a fost alegerea cea mai buna pt un catel.

Miercuri are programare la tuns :))

Adriana 34+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani

Mergi la inceput