Catei Shih Tzu

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

bravo, imi pare bine sa aud vesti bune !
Chiar ca ai un catel cuminte... a noastra si acum, la un an si 8 luni, mai face nebunii
Toata vara ne-am luptat cu caldura, suporta foarte greu rasele cu botul scurt :)
Si ne pregatim sa mergem la mare, pe 15 august plecam !

Noi mergem inainte cu mancare Purina Pro Plan, nu este nici asta asa de ieftina aici la noi (se apropie ca pret de Orijen), dar eu am 3 caini de hranit si se mananca in total cam 1 kg pe zi
Luam saci mari, de 20 kg, speciali pentru crescatori, noroc ca am o "relatie" si ii iau la pret de canisa.
Sant multumita, blana este lucioasa, kk normal..

Va pup

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vrem pozici cu feciorul de 4 luni cuminte si tunsulici
Ingrid, norocoasa esti la asa pile
Si va arat si eu o poza cu cea mai cuminte rasfatata

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ah da, la 3 caini nici noi nu am cumpara Orijen :). Pe punga mica de 2.5kg dam 23 de euro si ajunge aproape 1 luna, daca am avea 3 ar trebui sa luam punga de 13kg care e 86 euro! Ar fi mult prea scump.

O sa pun poze miercuri cu inainte si dupa. Acum arata tare aiurea ca a crescut blana si pe cap ii intra toata in ochi si nici nu suporta sa ii prind parul cu agraga, o da jos imediat. Plus ca el e un iubitor de udeala si noroi asa ca de cate ori ploua(cam in fiecare zi) se face fleasca tot si trebuie spalat des ca miroase rau a catel ud :))

Adriana 35+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Daria, e super Sela!! doamne ce bine seamana cu un Shih Tzu!, nu as fi facut diferenta niciodata :)

Cum e cu par lung, e greu de intretinut? Snoopy e asa de purcel, nu as putea sa ii las parul lung vreodata.
Acum vine in casa cu tot felul de chestii lipite de picioare, toata ziua aspir ca e plin de toate in casa, pamant, frunze uscate, rumegus, a mai avut scotch lipit de un picior plus ca aluneca rau pe gresie de la parul dintre degete. Abia astept sa il tund miercuri! :)

Mergi la inceput

cred ca e haios rau pe gresie
Pt mine nu e greu sa-o intretin blanita, o data la 2 zile ne punem frumos cu sprayul de descalcire si pieptanam, periem, mie-mi place f mult operatiunea uneori stam si cate 2 ore asa
Abia astept pozele de la voi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Inainte

http://picasaweb.google.com/blackpanterro/UntitledAlbum#5501575526021544946

Dupa

http://picasaweb.google.com/blackpanterro/UntitledAlbum#5501576047745443890

Nu imi place ce treaba a facut, e cam ciopartit ca abia dupa am aflat ca nu are prea multa experienta asa ca data viitoare merg la alt frizer.
Acum macar am scapat de pleata mare si ii pot vedea si eu ochii in sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Adorabil

http://picasaweb.google.com/blackpanterro/UntitledAlbum#5501577632059459986
hahaha

I♥pink

Mergi la inceput

:))) Oana, aia e pozitia preferata de dormit si jucaria preferata,mai are una mai mica dar aia e mai mult de ros decat de dragalit la somn :)

Mergi la inceput

Este bestial cum doarme langa maimutica
E un dulce, cred ca-l iubiti enorm de mult

Mergi la inceput

Ah, da, e atat de scump, il ador, il pup si il smotocesc toata ziua!!! Si e atat de bunut ca ma mir mereu pe el ce repede a invatat tot. Sotul l-a invatat sa aduca mingea cand o aruncam si atata ii place. Ce mai a fost alegerea cea mai buna de catel!

Cel mai important, Aidan il adora, imi tot spune cat el iubeste si ca el nu a mai avut catel niciodata si acum are si ca ar plange mereu daca ar pati ceva. Dragul de el e tare atasat chiar daca au trecut numai 2 luni de cand il avem.

Mergi la inceput