Pepenasi de iulie-august 2008 (180)
Raspunsuri - Pagina 6
MissJJ spune:
Uelcam back mujer Irlandia! Bre esti cam happy cu marimea caselor si preturile ai grija.
Ma bucur ca s-au distrat gagicutele.
Madam diaruxa greu bre greu mai scrii, ce-ai patit?
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A
Ralu79 spune:
Ola ola!
Pfuuu ca mult imi ia sa scriu
Sper ca ati avut sarbatori minunate, ca a venit iepurasul cu zambetele minunate ale pepenasilor.
Maitreyi- felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe minunat ca si Alexandra
Sun- ce ai facut azi la examen?
Mada, Iriss, Didi, Flo, Kimmy- va tin pumnii cu slabitul. Sa va iasa cum vreti voi. Eu sunt o nesportiva incoruptibila, nu m-am tinut de niciun sport de cand m-am facut mare Acum astept sa vad daca slabesc ceva cu serviciul. Ce-i drept n-ar fi numa' 1 kil, dar asa prost dispus e kilu' asta uff. A, si Flo eu am ramas nu doar cu bazinul mai mare, dar si cu coastele labartate
Anka- nu am scris, nu am sunat, dar m-am gandit la voi. Iar poza pe care v-a facut-o Mada cand ati aterizat in Londra e absolut grozava. Va doresc si eu o viata minunata. Am observat ca ti-ai schimbat de ceva vreme si titlul de sub nume
La multi ani tuturor celor care au sarbatorit cate ceva in ultimul timp!
Noi suntem bine, ocupati care mai de care. Miruna e o minunata si o perloasa din cale-afara. Bineinteles ca au aparut si cuvintele "interesante" si intrebarea de baza e "unde?". Cra cra cra
Pupicei tuturor
MissJJ spune:
Ralu pupam fetele frumoase si perloase. Good luck cu unde, acusi vine si de ce?
Ms mult mai eu sper sa reusesc ca si eu eram mare sportiva in tineretile mele acu is mai ceva ca un couch potato, fac mai mult din gand desi ador sentimentul ala dupa de oboseala dar happiness si fericirea aia si energia care o ai cand te tii de sport, zici ca vb de nu de , da na sper sa nu mai caut scuze si sa ma sabotez sg cu tot felu' de minunatii si sa ma tin. Fingers crossed, mie imi trebe un personal trainer care sa urle la mine can armata si asa m-as tine da de unde bani de asa ceva? Sunt aici si camps in stilul militar ei si asa ceva ar fi bun da again preturile is out of this world pt moi.
_
Mami de A & A
Ralu79 spune:
Mada, eu zic sa facem program de lasat offline-uri cu amenintari. N-ar fi interesant de fiecare data cand deschizi pc-ul sa gasesti mesaje cu "ia mana de pe prajitura aia", "ca cauti in frigider?" Tinem pumnii
Am pus si eu ceva poze pe picassa.
Pfuu ca mi-am facut norma de mesaje pe urmatoarele 2 luni
Pupicei tuturor
MissJJ spune:
Mai creca ar fi tare bine, ar fi misto iarasi o voce care cand deschizi frigiderul sa zica cate ceva de genul asta.
Haide bre scrie-ti si voi mai des de o data la trei luni, valabil pt toata lumea.
_
Mami de A & A
diarux spune:
si p[entru ca am fost aspru trasa d eurechi de la niste mile distanta, musai sa revin si sa va scot din toate alea cu mesajul meeeeeeeeeeeeeeeeeu.
deci...
ca sa incep ca o venerabila profa....
ashea....
deci ma intreaba unele duamne venerabile de aici daca fii miu vorbeste. mdea...ce sa zic...am raspuns cu o intrebare. sunt cuvinte astea? ca-ca, ma-ca, a-pa, muuu, haam-ham, dei-dei-dei(unu -doi -trei in traducere libera)cra-cra (fara "r" desigur), ou (cu varinate libere uo sau doar u)si cam atat. unii ma incurajeaza ca ie cuvinte adik SOR\MIA a carei minunatie de fata citeaza din schopenhauer si face spelling deja sau duamna SUN care mi-a permis sa o sun la 2 ani cand a auzit ea in sat ca o sa fie o explozie de cuvinte.(aceeasi carte a citit-o si SOR'MIA, motiv pt care eu nu mai citesc ca mi-a ajuns Capra cu trei iezi de am citit-o in tinerete).
dupa care ma ucide tot nebuna cu dintii. eu, fericita ca suntem pe calea ce buna, respectiv avem si noi 4 masele pe langa cei 7 dinti vesnici deja, primesc lovitura sub centura de la SORMIA ca cica tre sa fie 24. 24???????? unde dracu bre sa incapa atatia???(in gura, imi veti raspunde desigur).adik o iau de la capat?? io care am zis ca la canini e gata distractia.
ca sa va dovedesc ca nebuna e nebuna cu acte in regula , ii zic azi ca am vazut poze cu ANKALAURA si cu MADA in anglia. ea:"cum in anglia?" eu, nevinovata:"pe aeroport". ea:"da ce cauta ankalaura pe aeroport in anglia" eu, la fel de nevinovata: "era in drum spre canada"Ea:"cum spre canada?????" si aici am izbucnit ca e senila si sa mearga sa se caute ca fata a urlat de doi ani ca pleaca in canada, ea abia acu a aflat. Bineinteles ca tot eu vinovata ca de ce nu i-am zis, ca putea si ea sa o sune si sa ii zica alea alea. ma rog...no coment.
mai vreti???
aaa si multumesc de comentarii la [poze. si voi sunteti la fel de trasnite SUN, SURSU, DIDI, MONA
diarux spune:
duamna MADA!!!!!
unu la mana ce am eu cu moda adik???nu mergeau bre pantalonii baiatului si basta. of. si fusta? ce avea fusta? de und esa stiu io ca aveam sa ajung acolo si sa ma catar pe tobogan dupa copchil?
si picioarele? ce are ele?
si tzatzili? ce vrei de la ele?
nemultumita bre !!!
MissJJ spune:
Mai vreu mai vreu, mai des mai des, mai lung mai lung. Again suna mai mult a decat a ce trebuia sa sune da na, profa tzitzi chisoare eee, greu domnle greu.
_
Mami de A & A
MissJJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diarux duamna MADA!!!!! unu la mana ce am eu cu moda adik???nu mergeau bre pantalonii baiatului si basta. of. si fusta? ce avea fusta? de und esa stiu io ca aveam sa ajung acolo si sa ma catar pe tobogan dupa copchil? si picioarele? ce are ele? si tzatzili? ce vrei de la ele? nemultumita bre !!! |
1. degeaba o dai intoarsa nu te pricepi si gata mi se pare si normal sa fie nemultumit baietul
2. cand iesi cu pepenasu din casa tre sa iti treaca prin cap ca ajungi si la topogane
3. picioarele faine da nu ma pasioneaza
4. numa sa le vad atata tot
bre tre sa te si critice cineva nu crezi?
btw eu stiam ca au 20 in total la varsta asta adik well pe la 2 ani 20 tre sa fie, dinti ma refer
_
Mami de A & A