Pestisorii - cei care aduc mereu primavara!!! (58)
Raspunsuri - Pagina 8
Tethys spune:
'Neata si de la mine!
Multam de coffee Dany . Prinde bine . Servici usor sa ai .
Si la noi e soare afara Nicoll... numa'bine de plimbari ... poznasul meu e bine... n-am noi perle momentan ... si nici pozne ... eh, ... va dorim plimbari placute .
Ely, las' ca, fu totusi frumos in sejurul bulgaresc . Sa va fie de bine .
Ninia, multa sanatate .
Celelalte sirenete & ...
Io, azi is oleaca cam fara chef de vorba... cre'ca, cam incepe sa-mi paleasca optimismul ... sau e doar o faza ... 'oi vedea eu ...
Mno... la toate sirenetele si s-aveti un weekend fain, linistit si superplacut ! &
Mi se spune "argint viu"...
Daca trecutul imi fu albastru ...
eu imi facui prezentul galben ...
si atunci... mai mult ca sigur ...
viitorul imi va fi roz !
babylina spune:
Bune dimineatza!
Nu da Cuscra ca am fost cuminte zilele astea sa treaca raceala.
Prestat una bucata plimbare la Brasov. Matzul eu a mancat doar pufuleti si biscuiti. M-am intors cu o durere de cap ingrozitoare. Mereu de la drum cand vin vin cu durere de cap. Nu stiu de ce. CRed ca de la pozitia pe scaun sau de la aerul conditionat. Ieri cand sa dau raportul am primit telefon sa ma duc la smomaj sa depun dosarul asa ca am amanat raportul.
Depus dosar shomaj cu decizie de de respingere deocamdata ca mi-a expirat adeverinta medicala, dar luni depun si adeverinta si sper sa intru in legalitate si cu asta. Ma duc sa imi cumpar un portofel mare sau chiar o geanta ca o sa primesc muulti bani.
Ely sa va fie de bne excrsia. Sper va v-ati odihnit.
Dany servici usor.
Ninia incearca sa faci miscare. Coboara cu o statie mai devreme daca mergi cu autobuzul trolebuzul, urca pe scari. Si da-ti cu Lyoton sau o alifie sau ulei de galbenele.
Cryna sa stea optimismul ala. Unde vrea sa plece?
Ma duc la treaba, revin mai tarziu
nicoll_mada spune:
Nu dau cuscra,nu dau.Bine ca dadu-i de tine la telefon,ca ma faceai sa intru la idei.Sa va fie de bine plimbarea si zic si io,nu mai mergeti cu aerul conditioant deschis.Bogdanel nu raceste?Trebuia sa mai iei ceva stafide cu voi.Poze ai facut?Dar uite ce dau eu pt voi
Cryna cum sa plece optimismul?Pai ia vezi ce scrie la semnatura ta.Ia uite aici
Dany lucreaza,dar noi ne gandim la ea.
Noi azi am stat de la 10 pana acum 15 min afara.Si de papat tot acolo am facut-o.Fetele au fost agricultoare ,au pus si ele ceva arbagic,si au "sapat" pamantul cu linguri pe post de sapaligi.
Eu pe langa ele,trebuia sa fiu atenta sa nu ia in picioare brazdele gata puse de ai mei.
Acum sunt in pat,sper sa adoarma cat mai repede.
Pe mai tarziu!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
danuta36 spune:
Hello!
La noi e urat si ploua,asa ca stam pe acasa...
Cu intarziere,sar'na de urare Dany...nasul a implinit 50 de ani,dar luase zero-ul si zicea ca are doar 5 ..
Nicoll bafta multa si suntem alaturi de tine
Baby sa va fie de bine plimbarea..
Ninia si pe mine ma dor picioarele..m-am mai plans io pe aici...dar asta e punctul slab al pestilor..si eu dau vina pe circulatia proasta.Ma dor mai ales cand sunt obosita si nu dorm cat ar trebui,sau cand se schimba vremea...si eu stau mult pe scaun la job si m-am cam dezobisnuit de statul in picioare..Un sfat de la mine ar fi, sa eviti pe cat posibil sa stai picior peste picior..multa sanatate!
Plec la dat cu aspiratorul..pupici!
elyanne spune:
Am intrat sa va salut si sa va
Danuta, Ninia si eu o patesc cu picioarele cand am f. mult de lucru si sta ore in sir pe scaun
Baby sa treaca. Si noi in plimbari, ca apitolul mncare nu prea prestam... numai prostii si alea putine... Dar atunci cand plec nu-mi bat capul cu asta... macar in plimbari sa fiu complet in vacanta... si eu, si ei
Nicoll inima-n dinti mi-o iau ... nu asta i buba... numai ca reusim sa plecam doar de 2 ori pe an si atunci parca nu-mi vine sa ma plimb doar eu si ei sa stea in Bucuresti... poate daca am pleca mai des, as merge 5 cu ei si la a 6-a singuri... Oricum avem de recuperat luna de miere... ca eram cu burtik (cu Elena) la vremea respectiva... asa ca va veni si vremea ei
Dany, Cryna, Andanii
daniela_daneza spune:
Buna seara !
Am avut o zi destul de aglomerata , multi curiosi dar putine comenzi ...dar vor veni si alea .
Si pe mine ma dor picioarele, mai ales talpile si ma ung zilnic de 2 ori cu tot felul de creme, si dimineata si seara ....dar degeaba , daca stau mult in picioare si cu toate ca sunt incaltata comod tot ma mai dor ........ zilele trecute ma dureau labele picioarelor dar sus , nu talpa....un unguent bun este cel care contine " gheara diavolului " .
Sper ca ati avut o zi minunata , ati gopsodarit , v-ati plimbat si alte cele .
Va pup pe toate si numai bine .
nicoll_mada spune:
Ely si tu ai dreptate.Eu vorbesc doar din teorie,caci la practica sunt la fel.Uneori imi doresc sa stau numai 2 zile singura,sa nu am grija mancarii,a timpului de dormit,iesit afara sau mai stiu eu ce.Dar nu ma indur sa stau fara ele si daca plec undeva,desigur ca o facem in gasca.Cat despre recuperarea lunii de miere, tinem pumnii sa aveti zi de zi cate o mica luna de miere si atunci cand veti simti ca e momentul,sa va traiti luna de miere cea autentica. pt intreaga trupa!
Suri inteleg ca nu a fost o zi atat de plina de finalizari pe cat ti-ai fi dorit.Uite de la noi!Faci o baie si te ungi pe talpi,apoi un film bun si relaxare.
Uneori si pe mine ma dor talpile in mod asemanator cu cel descris de tine.E clar ca avem ceva caracteristic zodiei.
Noi paparam spaghete cu ton,am facut baie la petice si amu ma pregatesc sa vad 2 meciuri de nu m-o lua somnul.Ultimul este el calsico: Real Madrid-FC Barcelona.
Va ,pe mai tarziu!
MMN
nicoll_mada spune:
Neata!!!Haideti,e duminica si va astept sa bem impreuna cafeluta.
La noi e rece afara,ceva nori pe cer,sigur nu mai este ziua de ieri.
Dar vom gasi cate ceva de facut si prin casa,asa incat va asteptam sa mai schimbam si cate o vorba.
Duminica placuta!
MMN
elyanne spune:
Neatataaaaa... am sosit la cafea
Eu am de lucru asa ca ma simt mai putin denaturata cand e urat afara Pt. ca mi-ar da peste cap de tot ca sa iesi cu ei si daca nu ies (si e frumos afara) ma simt prost ca ii tin in casa
Tethys spune:
'Neata si de la mine!
Sosii dupa miros... la cafea ... multam Nicoll . Sigur o sa gasiti ceva de facut si prin casa .
Ely, spor la treburi/lucru .
La noi e soare, e frumos ... numa'bine de facut plimbari... io's tot cam fara chef de vorba ... oleaca apatica... resemnata ... "defecta" ... da', imi trece mie si starea asta , bineinteles ... Azi, il asteptam pe la noi, pe cumnata-miu (nanutul poznasului)... merge maine sa se interneze pt. niste analize, n-am inteles prea bine ce anume (ceva legat de rinichi parca...); eh, ne-o explica el cand ajunge... in rest, toate bune, nik nou ...
O duminica frumoasa sa aveti cu toatele ! &
Mi se spune "argint viu"...
Daca trecutul imi fu albastru ...
eu imi facui prezentul galben ...
si atunci... mai mult ca sigur ...
viitorul imi va fi roz !