Pestisorii - cei care aduc mereu primavara!!! (58)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
nicoll_mada spune:
Crynule ma doare capul,dar nu de la discutia cu ea,am racit zdravan si nu am chef nici eu sa ma mai ambalez din cauza lor.Mda,subscriu la ce spui tu,ca si asa absenti cum este al nostru,tot lasa o urma in viata lor.
Si dam nazdravanului t aeriseala.
Va sa aveti somnic usor!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Buna dimineata! cafeluta si langa ea o gustarica
ca tot este astazi sarbatoare
si imi propusesem sa ajung al biserica , numai ca din pacate din motive obiective nu mai ajung asa ca fac pomana aici cu voi .Ciocnim si un ou ?
Nicoll, mult sanatate ! Doftoriceste-te ca sa te afci repede bien si sa nu mai ai stare proasta si de la boala .Si soacra da-o pe pustii ...
Revin mai tarziu ca trebuie as ies imedait sa cumpar ceva .
Ninia , cum te dor picioarele si mai exact care parte a lor ?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Tethys spune:
'Neata si de la mine!
Aparui la cafea si alte cele ... multam Dany
.
Nicoll, multa sanatate . Sa treaca raceala cat mai repede!
Si un horoscop zilnic, pt. cine doreste... azi, 09.04.2010:
- "Dimineata sunteti din cale afara de sensibil, nu va puteti concentra si este posibil sa nu luati cele mai bune decizii. Ar fi bine sa evitati investitiile, afacerile si sa nu va implicati in activitati care va solicita prea mult. Va sfatuim sa va limitati la activitati de rutina. Incercati sa acordati mai multa atentie odihnei si relatiilor sentimentale!"
- "Vei primi un ajutor semnificativ pentru a-ti pune ordine in idei, in viata profesionala si particulara, dar si pentru a constientiza de fapt ca acum este, de fapt, un nou inceput. Poate ca va fi doar o introspectie in trecut care iti poate oferi sansa de a schimba acum viitorul. Nivelul energiei tale nu este foarte ridicat. Nu iti doresti decat sa te asezi intr-un scaun si sa visezi toata ziua. Daca reusesti sa amani tot ceea ce ti-ai propus sa faci astazi, de ce nu?"
- "Apare o situatie neprevazuta in planurile tale si tot ce ai construit pana acum risca sa se destrame. E un cutremur trecator, dar nu te-ai gandit ca poate aparea si asa ceva pe parcurs. E o lectie buna pentru tine, sa fii mai prevazator si mai ales sa nu spui hop pana nu sari! Ar fi bine ca, in cazul celor mai importante proiecte, sa ai si un plan de rezerva, pentru a nu pierde tot in situatii critice, ca cea de fata. Astfel schimbi imediat macazul si recuperezi totul din mers."
- "Va veti bucura de optimism si de o dispozitie buna pe durata intregii zile. Insa o discutie mai dura cu partenerul va poate strica ziua. Trebuie sa fiti mai intelegatori. Posibile conflicte cu colegii din cauza unor barfe care va pot afecta imaginea."
- "Este o perioada perfecta pentru lucrul in echipa si pentru a fi inconjurat de prieteni si cunostinte. O semnificatie foarte mare capata acum nevoia ta de a sti ca lasi ceva bun in urma ta. De asemenea, atribui o mai mare importanta realizarilor, ambitiei si autoritatii. Stilul tau de viata in prezent se contureaza in jurul organizarii oamenilor, sau implicarea in diferite proiecte. Abilitatile tale de manager si conducator sunt exploatate la maxim. Inveti ceea ce conteaza cu adevarat in viata, chiar daca nu alegi calea cea mai usoara."
- "Trebuie sa-ti descoperi scopul in viata. Sa faci o introspectie si sa te gandesti ca esti in centrul pamantului. Asta inseamna sa dai dovada de egocentrism, dar nu e nimic rau in asta: daca nu te gandesti mai inainte la tine nu vei putea sa te gandesti la altceva."
- "Situatia materiala va reprezenta un interes major pentru tine in aceasta zi. Ai putea face o investitie importanta, dar nu este cazul sa pierzi din vedere nici un detaliu. Orice greseala ar putea sa te coste mai mult decat iti inchipui, asa ca fii cu ochii-n patru. Ocaziile de a te distra in compania prietenilor nu se vor lasa prea mult asteptate." la toate sirenetele si s-aveti o zi frumoasa cu foarte multa buna-dispozitie
!
&
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
Daca trecutul imi fu albastru
![](badhairday.gif)
eu imi facui prezentul galben
![](icon_smile.gif)
si atunci... mai mult ca sigur
![](icon_smile_approve.gif)
viitorul imi va fi roz
![](inlove.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Neataaaa
Asadar si prin urmare... am fost in Bulgaria, la constatntin si Elena, fara baieti, doar cu Elena... A fost frumos... vremea buna... daca s-au balacit in piscina exterioara (eu n-am putut sa ma balacesc... urmatoarea plecare va fi o oferta last minut ... sa stiu o treaba ... pt. ca ultimile 3 iesiri la apa, mare, balaceala asa am patit)... Apa era calda, dar si cand ieseai din apa era mai bine afara, decat la piscina acoperita... mancarea buna, mai ales prajiturile
Mare lucuru n-am facut pe acolo... n-am vizitat nimic... n-am iesit din hotel decat pana la biserica/manastire in noaptea de inviere... am lenevit, am pierdut vremea... Pentru asta am si plecat... ca sa ma odihnesc putin... si din cazua asta am lasat baietii cu bunica Dar cred ca ma odihneam mai mult daca lasam mandra cu bunica si luam baietii... dupa o zi a inceput sa planga dupa ma'sa mare... ca ei ii e dor... ca alta data s-o luam si pe ea cu noi... Si la fite si talent, a fost prima... dar am lasat-o de capul ei... macar in astea cetva zile sa nu mai ne certam... si tot degeaba
Gata... ditmai raportul... acum fug din nou la ale mele... trebuie sa recuperez o gramada... offfff
![](bubumica.gif)
![](bubumica.gif)
![](bubumica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ninia81/Ninia81.jpg)
Ninia81 spune:
Neata!!!Ce bine ca este vineri!
Daniela, durerea de picioare este ciudata, de exemplu ma dor si muschii si pe os. Daca merg mai mult, sunt nevoita sa stau jos ca ma dor de innebunesc. Nu stiu ce cauza o fi. Azi am cumparat o crema tonic si relaxant sa vedem ce efect o avea. M-am saturat deja de ele. Si sunt si o fire panicoasa la d-astea...ma gandesc la ce e mai rau. Daca citesc pe net despre nu stiu ce...gata am si eu aia.Sunt cam varza zilele astea.
Azi merg la ai mei si sper sa ma relaxez si sa uit de gandurile astea tampite.
Nicoll, imi pare rau ca ai racit.Da-i cu ceaiuri si trece.
Cryna, poznasul tau e tare haios! Auzi la el! Sa isi aeriseasca mintea.
Ely, ma bucur ca v-ati distrat. Ce dor imi e si mie de o iesire la munte!
Visul nostru
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Ninia eu iti sugerez sa mergi al medic ca deja persista cam mult durerile si nu e in regula.Te dor daca porti tocuri sau stai mult in picioare ? Mergi la un ortoped , neaparat .Te rog, ai grija !Relaxare plakuta la mama ta .
Eu in wk-end muncesc.
Ely, sa av fie de bien vacanta . Spor la treburi!
Va pupicesc si o zi minunata!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ninia81/Ninia81.jpg)
Ninia81 spune:
Multumesc mult Daniela!Eu ma gandesc ca pot fi de la o circulatie proasta. Plus ca nu prea fac miscare. Am un job care impune sa stau mult pe scaun.
Nu stiu ce sa zic.
Imi pare rau ca lucrezi in wk.
Visul nostru
nicoll_mada spune:
Seara buna!Mey,ce faceti?Slabuta miscarea pe la noi.Haideti fetele.
Cuscraaaa unde esti????Ce-mi face baiatul,nu raspunzi la telefon,te sun mai la noapte asa,dupa 22 cred.
Cryna sar'na de griji!In rest nimic?Ce face poznasul?
Suri uite aici de la noi pt lucratul in week.Naspa la tine asta,dar...de,asta e programul.Auzi,dar de la tine nu mai vedem si noi nici o poza?Stim ca nu ai aparat,dar cat ai fost cu sora nu ati facut pozici?
Nina sa ai relaxare placuta,sper ca fiind in si week,poate vei sta mai mult in pat,cu picoarele ridicate pe 2 perne ceva.Daca nu cedeaza,urmeaza sfatul lui Dany,la doctor fuguta.Cat despre faptul ca te gandesti la multe chestii aiurea,ia fi tu cuminte,vrei sa scot batul la tine?Nu e de noi raul draga mea.Voi aveti planuri mari,eu ma inscriu pe lista celui de al doilea botez pt la anul,asa ca te rog,schimba-ti atitudinea.
Apropo Suri tu ai mai faut ceva cu investigatiile?
Ely sa va fie de bine iesirea.Poate va luati inima in dinti si plecati doar tu si sotul pt cateva zile.Asa vei fi puuutin mai fara bruiaj.
Noi am stat afara cateva ore,am fost si prin vie si fetele mi-au adunat toate balariile pe post de floricele,dar le-am mirosit si m-am bucurat de ele de parca ar fi fost cel mai exotic buchet.
Acum ne pregatim de papa,pe ai tarziu!
MMN
nicoll_mada spune:
La fix cafeluta Dany.Multam fain!Ca pitica nu a mai avut chef sa doarma si ne-a trezit si pe mine si pe Codri.
Asa incat sunt nitelus adormita si ma ajuta cafeluta ta.
Haideti fetele,pe unde sunteti?
La noi e frumos,soare,mai stam putin si iesim afara.
Va si va asteptam la raport!
MMN