Supozitor Bisacodyl

Supozitor Bisacodyl | Autor: Laura B

Link direct la acest mesaj

Il folosesc regulat pentru fata mea mai mare din motive medicale, la recomandarea medicilor, pentru a o ajuta sa iasa afara.

In seara asta i-am introdus insa din greseala unul vaginal. Parca nu-mi vine sa cred ca e o urgenta - adica nu-mi vine sa cred ca e motiv serios sa trezesc si sa scot fata din pat ca sa o duc in miez de noapte la spital. Dar probabil ca eu nici nu voi dormi acum de grija ca: "dar daca"...?

Stie cineva daca poate sa-i faca rau, daca e un motiv de urgenta?

Multumesc,

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Laura, eu cred ca cu primul pipi se elimina. Fiind un laxativ cu actiune locala, nu cred ca are niciun efect in vagin.

fetele tale !
Paste fericit

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Daca cititi mai bine o sa observati ca i-a introdus un supozitor vaginal, asta rectal ... presupun ca a incurcat supozitoarele.

Laura, n-ai specificat ce fel de supozitor vaginal ai folosit, ptr. ce e de fapt ... asa nu prea putem sa-ti fim de ajutor.
La voi nu aveti urgente/spital cu urgente? Poate ai putea sa suni sa pui doar o intrebare, fara sa scoli fata si sa o duci acolo, pur si simplu doar o intrebare. Asa poate te linistesti si tu!
Numai bine!

Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni

ZERO TOLERANTA PENTRU PARINTII CARE-SI LOVESC COPILUL fizic sau psihic!

Mergi la inceput

Vad ca deja se citeste mai bine si dispar mesajele panicoase ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura B

Il folosesc regulat pentru fata mea mai mare din motive medicale, la recomandarea medicilor, pentru a o ajuta sa iasa afara.

In seara asta i-am introdus insa din greseala unul vaginal. Parca nu-mi vine sa cred ca e o urgenta - adica nu-mi vine sa cred ca e motiv serios sa trezesc si sa scot fata din pat ca sa o duc in miez de noapte la spital. Dar probabil ca eu nici nu voi dormi acum de grija ca: "dar daca"...?

Stie cineva daca poate sa-i faca rau, daca e un motiv de urgenta?

Multumesc,

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Laura, daca ai folosit ovule, atunci stii ca acelea se topesc in vagin, deci mare parte se elimina. urmareste daca se elimina si acel supozitor.

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Eu am sters un mesaj care nu a avut ce cauta aici

Eu am inteles ca a introdus din greseala supozitorul laxativ in vagin.
Cred ca pana la ora asta fetele sunt bine, astept oricum sa intre Laura sa ne spuna

Mergi la inceput

Daria, nu m-am referit la tine
Dupa tine a scris cineva f. panicos - dupa parerea mea - ... nu mai stiu cine.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Scuze ca raspund tarziu, noi suntem la diferenta de 10 ore de ora Romaniei si pana la urma m-a doborat oboseala.

Supozitorul il folosim rectal, ca stimulent laxativ. Se numeste "Dulcolax"- Bysacodyl 5 mg.
Cum fata mea foloseste unul la 2 zile, in trei ani de la accident am introdus destule cat sa stiu unde e corect . Doar ca aseara, din cauza pozitiei Dianei, a oboselii mele, mi-a alunecat si am realizat ca s-a dus il alta parte. Acum stiu ca el se topeste si de fapt am si observat pana sa adorm ca s-a eliminat ceva -nu stiu daca totul, dar precis mare parte.
Ce mi-e teama insa e ca nu stiu ce efect are asupra vaginului componenta medicala. Am cautat despre asta pe net si nu am gasit nici o informatie. Dar pe de alta parte, parca as zice ca astia fac aici chestii "idiot proof" si pun note pe orice medicament ce sa faci "in caz de", ori despre asta nu au pomenit nimic...

Nu as vrea sa sun la 911 ca ma trezesc aici cu pompierii si politia mai intai (astia sunt mai aproape de noi). Iar la spital daca sun o sa ma cheme acolo, ca e trebuie sa vada pacientul, si stiu din experienta ca asta inseamna sa stau la ei cate 4-5 ore, indiferent ca e motiv de urgenta sau nu. Din pacate toate cadrele medicale pe care le stiu aici si care o cunosc pe Diana, deci pe care as putea sa le intreb prin telefon sunt in scurta vacanta de Paste pana maine. Daca nu vad nimic deosebit schimbat la Diana parca as astepta totusi inca 24 de ore.
Apreciez pana atunci orice informatie primita de la voi.

Multumesc inca o data.
Laura

Mergi la inceput

Am citit si eu ca singura contrindicatie este in caz de peritonita, deci inafara de asta nu cred sa se intample nimic.
Sper sa fiti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Multumesc, Daria.

Nu are peritonita, nici sangerari.

De fapt eu simt pe undeva ca nu ar trebui sa fie nimic grav, dar as vrea sa vad daca cineva se poate gandi la ceva ce eu am omis.

Mergi la inceput

Da, imi cer scuze, am inteles eu aiurea!

Am cautat si eu pe net, n-am gasit nimic special ptr. introducerea vaginala, doar ce spunea si Daria.

Sanatate!

Mergi la inceput