BravoSabina, Artu ! Flori liliac-mai-iun'10 (64)"

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Al treilea mesaj il postez in mod special, ca sa imi laud sotul! Cea mai iubitoare si harnicuta furnicuta din lume ! Vreau sa va spun fetelor, ca sambata toata ziua s-a zbatut in bucatarie, iar pe mine nu m-a lasat sa fac aproape nimic: cum puneam mana pe ceva imi spunea: "de ce nu te pui sa stai jos? ca nu te simti bine, si oricum si eu pot face asta!"; intr-adevar m-am simtit destul de rau, dar am gasit atata iubire, sprijin si intelegere incat m-am simtit cel mai fericit om de pe pamant !

Maine mergem la medic si sunt tare emotionata, insa optimista! Sunt sigura ca micuta mea minune iubita a crescut frumos, la fel ca si dragostea noastra pentru ea !

Corina 28s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flubby spune:

Hello fetele, bine v-am regasit!
Carla, super dulci mazarichile tale! Mie mi se pare ca seamana insa nu sunt identice clar, asa ar fi trebuit?
Sabina, Ioana asteptam cu interes pozici si cu floricelele voastra!
mii de si pt o zi mai insorita!

rxd 30 + cu
AMR 9s and counting down...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flubby spune:

nana, felicitari pt wonder sotzu! sa-l stapaniti sanatoase tu si iubirici! suuuper tatic

rxd 30 + cu
AMR 9s and counting down...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

la toate fetele

Carla ce frumoase sunt fetele.
Asa m-am emotionat cand m-am uitat la poze ca imi curgeau lacrimile fara oprire si acum cand scriu mesajul la fel.

Sa le dea Dumnezeu multa sanatate si sa fie niste invingatoare toata viata, asa cum au fost in aceste prime zile de viata !

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

CARLA SUNTETI SUPERBE TOATE 3!SA FITI SANATOASE SI SA MERGETI CAT MAI REPEDE ACASA!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&34+cuMELISSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Hristos a inviat!!
Fetele imi trimiteti va rog si mie parola de la mailsa vad si eu minunile Carlei?AAA si sa imi spuneti cum sa fac sa pun si eu cateva poze cu burtoiu' in album.Multumesc anticipat
Ma duc sa fac clatite cu marar si ou si revin ca am muuulta branza dulce de la tara si mi-e teama sa nu se strice.

28+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Laurita esti o mamica f. frumoasa si tare silueta.
kg in plus sunt toate pe burta.

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana81

Hristos a inviat!!
Fetele imi trimiteti va rog si mie parola de la mailsa vad si eu minunile Carlei?AAA si sa imi spuneti cum sa fac sa pun si eu cateva poze cu burtoiu' in album.Multumesc anticipat
Ma duc sa fac clatite cu marar si ou si revin ca am muuulta branza dulce de la tara si mi-e teama sa nu se strice.

28+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Ai PM de la mine

Corina 28s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Multumesc Corina pentru PM.Am reusit sa pun cateva poze, si am vazut si minunatiile de Sofia si Natalia.Scumpe foc asa ce m-au emotionat!!Cu ocazia asta mi-am lasat si numarul de telefon la contacte.
Acum chiar plec la bucatareala

28+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Dana , ne bucuram sa te vedem si pe tine, impreuna cu minunile tale: cea din brate si cea din burtica!

Nana 33+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -7

Mergi la inceput