BravoSabina, Artu ! Flori liliac-mai-iun'10 (64)"
Raspunsuri - Pagina 8
n_a_n_a spune:
Deci, m-am socat!!! Intrasem pe la opt jumate sa-mi cer mii de scuze de la voi ca nu am mai apucat sa intru nici doua minutele sa va urez Sarbatori Fericite, si sa scot si eu agitatele pentru Sabina, si de atunci citesc si recitesc si nu-mi vine sa cred!!! Asa ca m-am adunat pana la urma, si am scos floricele de felicitare...
Sabina
, nu te-ai putut abtine, nu
?! Daca ai zis ca o sa nasti mai repede a trebuit sa te si tii de cuvant! Ma bucur ca fetele sunt bine si sanatoase, ca respira si papa fara probleme; ma bucur ca tu esti bine fizic, si cu moralul ridicat; ma bucur ca Ale se descurca cu ingrijitul bunicilor
(nu-i e usor cu doua pe cap
); ma bucur pentru Silviu, mandru tatic de trei fetite... Nu pot descrie ce simt: imi sunteti dragi toti, si abia astept sa va vad cu fetele acasa!
x fara numar!!!
Ioana, astept cu sufletul la gura noutati din partea voastra. Nu o sa ma pot linisti pana nu o sa va stiu bine, atat pe tine cat si pe Sabinuta! Intre timp sper ca totul e OK la voi; de asemenea
fara numar!!!
Nana
33+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -7
Iubirisca spune:
Imi spuneti si mie pe un pm care este parola de la mail-ul comun![]()
Iubirisca
31+ cu
papusica mica, Cristina Alexandra
n_a_n_a spune:
Al treilea mesaj il postez in mod special, ca sa imi laud sotul! Cea mai iubitoare si harnicuta furnicuta din lume 

! Vreau sa va spun fetelor, ca sambata toata ziua s-a zbatut in bucatarie, iar pe mine nu m-a lasat sa fac aproape nimic: cum puneam mana pe ceva imi spunea: "de ce nu te pui sa stai jos? ca nu te simti bine, si oricum si eu pot face asta!"; intr-adevar m-am simtit destul de rau, dar am gasit atata iubire, sprijin si intelegere incat m-am simtit cel mai fericit om de pe pamant
!
Maine mergem la medic si sunt tare emotionata, insa optimista! Sunt sigura ca micuta mea minune iubita a crescut frumos, la fel ca si dragostea noastra pentru ea
!
Nana
33+ cu
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iubirisca Imi spuneti si mie pe un pm care este parola de la mail-ul comun Iubirisca 31+ cu papusica mica, Cristina Alexandra |
ti-am trimis eu
Nana
33+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -7
r_ocsy spune:
Neata !
Ploua marunt si urat ... daca nu m-ar fi trezit pitica cred ca as fi dormit in continuare. Sofia s-a gandit ca imi ajunge atata somn si poate obisnuita cu programul de trezire la 9 , a gasit ea metoda de a ma trezi ... joaca multa in burtica
.
Cu mancarea nu am exagerat deloc, insa cu dulciurile este cu totul o alta poveste
; nu am curajul sa ma urc pe cantar ca sa vad in ce s-au transformat acele dulciuri !
Madutza: nici pe foile mele de analize nu e trecut calciul si magneziu
desi m-ar fi interesat si pe mine valorile ; mai bine nu le stiu pentru ca calciu sigur nu avem voie sa luam ca da contractii !
Aniska : nici eu nu am luat inca nimic pentru bagajul de spital, urmeaza
.
R_ocsy
32 +
Ana Sofia
AMR 7 saptamani !
n_a_n_a spune:
Carla
, tocmai ti-am vazut mazarichile! Sunt atat de frumoase!!! Abia astept sa va vad si pe voi acasa!
Nana
33+ cu
n_a_n_a spune:
Rocsy si la noi e o vreme urata, urata! Brrr, nu-ti vine nici sa te uiti pe geam, daramite sa iesi din casa!
Si micuta mea are "program artistic" non stop de duminica incepand, spre bucuria lui tati!
Nana
33+ cu
Iubirisca spune:
Carla, ai 2 fete foarte gingase.
Multa sanatate, si sa pape mult sa se faca mari.
Mai am un pic si ma buseste plansul, cat de frumusele sunt.
Iubirisca
31+ cu
papusica mica, Cristina Alexandra
n_a_n_a spune:
Laurita
, ti-am vazut pozicile! Esti o mami si o gravi frumoasa
, nu te ingrijora de kilograme, ca eu nu stiu zau unde s-au pus la tine!
Nana
33+ cu