BravoSabina, Artu ! Flori liliac-mai-iun'10 (64)"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui maribell

fetele cum intru sa vad si eu pozele cu mazaricil...?
imi poate explica si mie cineva pas cu pas?
va rog

MARIA SUPER FERICITA 32+ CU ANDREEA ANTONIA
AMR: SA SPERAM LA CAT MAI MULT TIMP LA CALDURICA !!!!

Maria, vad ca nu ai activat PM sa-ti trimit parola, daca o stii e simplu, te loghezi la yahoo mail cu mai_iun_2010, si acolo in inbox e mesajul de la Carla cu pozele.

Theodora 28+ Stelios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata!
Hristos a inviat!
Au nascut si Sabina si Ioana? Daca da, FELICITARI fetelor si copii sanatosi!
Trebuie sa citesc din urma!
O zi frumoasa!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Felicitari fetelor inca o data pt printesele voastre! Recuperare usoara si printese mancacioase si sanatoase!
[b]Vero{/b]-tinem pumnii sa fie totul ok si internarea sa nu fie asa groaznica!

Felicitari fetelor pt bebei grasunei la echo, al meu cred ca e slabutul odiseei. Sanatosi sa fim si sa jungem cat mai aproape de DPN.

Azi aveam ganduri mari, de facut una alta prin casa, dar sunt racita cobza. Unde toata sarcina nu am avut probleme, ziua de ieri mi-a pus capac. Am fost la socrii si am stat afara in curte. De dimineata veniti de la drum lung mi-am facut un dus inclusiv spalat pe cap si desi am stat cu gluga de la bluza de trening in cap, tot degeaba. Pe la un 17 am ajuns acasa si eu si sotul am dormit pana azi dimineata. Eu m-am mai trezit sa fac un pipi, o cana cu lapte cald. Ma ustura narile cand respir, gatul si parca-s beata.

Va doresc inca o data o zi frumoasa si sper sa se opreasca ploaia asta caci ma retrag in pat.
Va pup

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Hristos a inviat!
Felicitari Sabina si Ioana pentru comorile voastre, sa va bucurati de ele, sa fie sanatoase si norocoase.
Sper sa primim cat mai curand vesti de la Ioana.
Sabina, parca tu ziceai ca incepusei sa pierzi din dop, de unde ai stiut ca era doar o parte din el si nu tot dopul? Scuze de intrebarea asta prosteasca, dar eu la prima sarcina am vazut in wc ceva ca un chegulet mic de sange si apoi am plecat la spital si pe urma nu mai stiu ce s-a mai intamplat caci eram monitorizata permanent. Acum nu as vrea sa plec ca data trecuta la spital prea devreme ca mi se face parul maciuca sa le aud iar pe fetele care nasc cum tipa.

mamica de fetita si 33s+ cu

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Buna fetelor, Hristos a inviat!
Felicitari Sabinei si Ioanei pentru mazarichiile grabite, multa sanatate si sa se faca cat trebuie de mari ca sa plece acasa.
Fetelor imi dati si mie un pm cu parola de la mailul comun ca sa o vad si eu pe carla cu fetitele?

Iubirisca 31+ cupapusica mica, Cristina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

neata...
mi-am facut bagajelul, pentru mine, de spital si dupa ce ma intalnesc cu dentistul ma duce sotiorul la spital
saracul e atat de stresat incat azi noapte a vorbit de multe ori in somn si de dimineata a vomat
sper ca Matei sa stea macar inca 4 sapt in burtica..ufff si eu am niste emotii dar toate sunt pentru cel mic nu pentru mine
daca o sa raman mult o sa-mi aduca sotiorul laptopul..
ma uit pe cine stresez azi cu un sms ca sa va spun ce se mai intampla cu mine...cel mai probabilpe ruxi daca e pe orange
gata ma imbrac ca la 10 am intalnire cu dentistul...astazi era liber dar ce sa-i faci daca are o gravida in ingrijire...

34 fix Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Urata vreme!!
Sabina sper asa sa fie. Chiar asa, Galactogil ai luat?? Ceai de fenicul si anason
Cat de des poti pune fetele la san???
Carla vaaai, ce mici si scumpe sunt...mie mi se pare ca seamana!!dar evident, tu stii mai bine!
NicoB multa sanatate.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 37+ Ilinca Sabina

AMR 15 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

neatza,

vaaaai ce scumpe sunt mazarichile...sa fie sanatoase si sa creasca mari

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Hellooo

Nico, ai grija de sanatate, sper sa te faci bine cat mai degraba!

Veronica, tinem pumnii sa mearga totul bine in spital, iar sederea sa fie doar in scop de siguranta mai mare pt tine si bebic!

Carla, ce dulci sunt fetitzele tale!! Ma bucur ca v-au externat din spital, acum sa aveti o pofta cat mai mare de laptic, sa cresteti mari si frumoase si sa ajungeti acasa degraba!

Noi am avut un weekend foarte frumos, ne-am odihnit, plimbat, distrat, iubit, totul fara excese
Saptamana asta va fi una aglomerata: dozare de anticorpi Rh, intalnirea lunara cu dr, cursuri prenatale, sedinta foto, precum si aranjarea treburilor la birou, ca mai am sapt viitoare si gata

Va si sper ca vremea sa-si revina cat mai curand, sa ne bucuram iarasi de soare

Corina 28s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

!!! Felicitari Sabina !!!
!!! Bine ati venit Ekaterina si Iustina !!!

Hristos a inviat!

!!! Felicitari Ioana !!!
!!! Bine ai venit Sabina !!!

Nana 33+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -7

Mergi la inceput