BravoSabina, Artu ! Flori liliac-mai-iun'10 (64)"

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Avand in vedere ca multe fete au scris azi ca presimt ca vor naste mai repede, oare acest feeling nu apare la toate femeile insarcinate datorita faptului ca se apropie de termen ?
Cele care sunteti la a doua sarcina - nu ati simtit la fel si la prima ?

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

Ruxi, eu la prima sarcina stateam linistita ca mai am pana nasc 2 sapt juma ( stabilisem deja data cezarienei cu dr mea)..In ziua in care mi s-a rupt apa urma sa ii spal hainutele bebeului si sa i le calc. Noroc ca restul pregatisem cu o saptamana inainte..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 34+ cu Matei Stefan

BAZAR DC

Cristina, daca nu te superi ca te intreb : s-a rupt apa din senin, sau ai facut ceva efort mai mare in ziua aia?

Cristina, fericita 30+ cu Patricia

AMR 9+

NU, nu ma supar. NU facusem niciun efort ..memebranele s-au rupt la 7 juma dimineata , doarmeam; iar cu o zi inainte fusesm la dr sa stabilim data cezarienei ( dar nu a implicat niciun efort fizic mersul la dr

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

NU, nu ma supar. NU facusem niciun efort ..memebranele s-au rupt la 7 juma dimineata , doarmeam; iar cu o zi inainte fusesm la dr sa stabilim data cezarienei ( dar nu a implicat niciun efort fizic mersul la dr

BAZAR DC

Aha, am inteles, pur si simplu atunci a decis el sa vina pe lume Daca nici dr. nu a prevazut nimic la vizita de cu o zi inainte... Chiar v-a luat prin surpridere

Cristina, fericita 30+ cu Patricia

AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Nico, da, asa e, o sa coincida alergatura pt nunta cu cea pt botez, de-aia voiam sa stiu in ce ma bag..

Alinutzaa, ar fi util pt mine una sa vb despre asta cu nasitul, cred ca stii mai multe ca mine, probabil ai studiat problema, vb pe mess sau mail, sa nu plictisim fetele, cum vrei tu..

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 36+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

capitol nou

Mergi la inceput