BravoSabina, Artu ! Flori liliac-mai-iun'10 (64)"

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata si de la noi, burtici !

Abia astept sa ma duc la medic azi. Am avut aseara niste contractii incapatanate, nici dureroase, nici nedureroase: simteam durere doar in col si vagin si in spate, la sale; pe sub burtica doar presiune si senzatie de apasare pe vezica. M-au chinuit cam o ora jumate, pe urma au trecut, dar am ramas cu o durere crunta in osul pubian, ca azi noapte a trebuit sa ma ajute sotul sa ajung la baie... Nu m-am speriat, ca nu e prima data cand se intampla, dar ma bucur totusi ca ma vede nenea doctorul azi, sa ma linisteasca.

Sabina , ce ma bucur ca ai inceput sa alaptezi!!! Cand povestesti de Silviu si Ekaterina, imi si imaginez pe tati al nostru cu fetita mea mica . Iustina e mai inteleapta, stie de pe acum ce e mai bine pentru ea, cu ambitie si perseverenta a reusit sa elimine completarea de lapte praf . Chiar ca ai avut noroc cu doctorita ta...

Sorana, imi pare bine ca per ansamblu a fost frumos, si ai mai avut parte de o iesire placuta din cotidian, cu toate incidentele. Prietenii nostrii pleaca toti de 1 mai la Baile Felix, dar nici n-am avut tupeu sa ma gandesc ca am putea merge si noi: cu DPN pe 19 mai si nastere prin cezariana, poate pe vremea aia voi fi mamica, sau fff aproape...

Ruxi, te-ai vopsit singura?! Acuma inteleg de ce aveai emotii ... Eu nu mi-am vopsit niciodata parul, nici la coafor, nici acasa, dar ma gandesc ca trebuie sa fie tare greu sa te descurci singurica - trebuia sa "suni un prieten" - sau ti-a fost teama sa experimenteze cineva pe parul tau ?

Alina, foarte frumoase pozicile !!! Si eu ma duc la fotograf la 36 de saptamani, sau poate devansez cu o saptamana, sa vedem ce imi zice doctorul azi, ca nu vreau sub nicio forma sa ratez momentul !

Laurita , you're next! Sa speram ca nu ti-o ia nimeni inainte ! Wow, saptamana 38, parca nu-mi vine sa cred!

Discordia, si eu sunt fotograful desemnat de fiecare data! Asa ca, ajung de cele mai multe ori trebuie sa-mi fac poza singura, daca vreau sa demonstrez ca am fost si eu pe-acolo . Ca daca nu fac eu poze, nu face nimeni...

Rocsy, iti doresc vreme frumoasa pentru plimbare . Pe-aici nicio sansa, inca o zi gri...

Nana 34+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neatza burtici!!!
Cafeluta e servita!!!
Alinutzza superba familia ta,si se vede ca esti o mamica implinita cu o burtica foarte frumoasa.M-am speriat tare cand am vazut cum il tii pe Tudor pe burtica

Veronica te asteptam cu vesti bune,sper sa nu fie nevoie sa stai prea mult in spital.

Arturica toate asteptam nerabdatoare vesti proaspete despre tine si micuta Sabina.Sper sa fiti bine!

Carla vazut pozele cu mazarichiile,superbeSa fie sanatoase si sa va intoarceti acasa cat mai repejor.

Discordia frumoasa si burticuta ta!

Fetele eu de cateva zile am contractii nedureroase(intariri de burtica-gen ghiulea) cam deseCam la orice miscare,cand ma ridic din pat,cand schimb pozitia pe scaun,cand am impresia ca fac pe mine,cand ma asez...ma doare si burtica,dar nu in acelasi timp,ma gandesc ca asta o fi din cauza ca sunt cam constipata...Stiu ca ziceati ca nu sunt periculoase contractiile decat daca sunt insotite de dureri de spate..dar oare ar trebui sa ma ingrijorez ca sunt cam dese sau sunt normale in perioada asta?

poze

Cristina35+ cu Sebi
AMR 5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

La Multi Ani Andrada !

R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !

Mergi la inceput

La multi ani, Andrada!

Mergi la inceput

Cris09 : contractiile normale trec la schimbarea pozitiei si trebuie sa ne obisnuim cu ele ca vor face parte din peisaj .

R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata fetelor-cucuietelor

n-ati fost cuminti deloc cat am lipsit, parca era vorba sa nu nasca nimeni inainte de Paste. nu mi-a venit sa cred ce am citit!!! dar e bine cand totul se termina cu bine.

Sabina, felicitari pentru cele doua comori ale tale, sa fie sanatoase si norocoase , sa va bucurati in fiecare clipa de ele. n-o sa fie usor probabil, dar satisfactia o sa merite fiecare efort .

Artu, zic si eu, tocmai tu??? . asta e, daca asa a fost sa fie, apoi atunci sa fie sanatoasa micuta Sabina, sa va umple sufletele de fericire . asteptam vesti cand o sa te simti in putere .

vero, sper sa nu stai prea mult in spital .

alinutza, foarte frumoase pozele, unde le-ai facut? cat au costat? as vrea sa fac si eu unele artistice cu David si cu fratiorul cand va fi vremea de asa ceva.

noi ne-am prelungit minivacanta cu o zi, de fapt doar o noapte...
a fost ok, nu grozav, am experimentat primele manifestari de gelozie ale fratelui mai mare, brrrr...groaznic, sper sa fi fost doar o pasa proasta, altfel nu-mi ramane decat s-o iau razna. david a vrut 3 zile si 3 nopti doar la mine in brate, si doar departe de ceilalti - sa nu cumva sa ma fure peisajul si sa dau atentie si altora. habar n-am ce l-a apucat asa, deodata, am regretat ca nu l-am lasat la ai mei...simteam si eu ceva din concediul asta.

ieri la 3 am reusit sa ajung si la control la doctor, m-a cam certat ca cica am luat mult in greutate (tocmai ce ziceam ca pe mine nu ma cearta doctorul ), m-a cam pleostit observatia, mi-au ramas cozonacii si pasca in gat. drept pt care atunci cand am ajuns acasa m-am dus in piata sa-mi iau o salata, o sa trec pe nutret incepand din seara asta, ca nu se mai poate asa.

va pup

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 30+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Cris, eu ti-as zice ca asa e normal sa fie, ca la mine e asa de mult, ca deja esti in saptamana 36, dar cum sarcina mea nu e deloc normala, si organismul meu e plin de "boabe", mai bine te sfatuiesc fetele, sau si mai bine da un telefon medicului tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Andradap- La multi ani!
Alinutza- superbe pozele si protagonistii!

Mai e careva cu tensiunea in jur de 14/7-8? Mie mi s-a recomandat un control la cardiolog. Maine fac glicemia provocata, iar dupa ce obtin rezultatul cica sa sun ginecologu' sa-i spun de tensiune si de control la cardiolog. Eu mereu am avut 14/7. Din ce am citit pe net e cam aproape de limita.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

HRISTOS A INVIAT!!! Sper ca ati petrecut frumos Pastele alaturi de cei dragi!!!...

WOw!!! Ce de-a vesti !!!

Sabina, felicitari mamico!!! Bine ati venit pe lume Iustina si Ekaterina!! Sa cresteti mari, frumoase si sa aveti parte numai de bucurii !!

Ioana(arturicii), felicitari si recuperare rapida!!! Sabina , bun venit pe lume; sa fii sanatoasa, cuminte si o viata minunata alaturi de parinti si fratiori!! Si mie mi s-a parut ambiguu mesajul sotului Ioanei..Sper sa fie totul bine

Am vazut pozele cu "mazarichile" Carlei!! Sunt niste scumpe , iar mami arata tare bine dupa !!!

Vero, tinem pumnii sa fie totul bine spital!!!

Dana, Moni

Nici eu nu simt ca duc sarcina pana la capat!... Sper ca macar la 37 de saptamani ( cum a fost la Mihaita ) Si asta o zic fiindca ma confrunt cu niste contractii de toata frumusetea; abia trec dupa cateva No-spauri si Gynipral ( desi Gynipralul imi provoaca o strare de rau!...)

Andrada, La Multi Ani!!! Sa fii sanatoasa, sa ai parte de o sarcina usoara ( atat cat a mai ramas ) si o nastere si mai usoara iar bebe mic si Antonio sa iti aduca multe, multe bucurii!!..

Cris, sunt normale contractiile nedureroase, Braxton-Hicks..pregatesc uterul pentru nastere!

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 32+ cu Matei Stefan

BAZAR DC

Mergi la inceput

Nana : trimis PM !

Mergi la inceput