BravoSabina, Artu ! Flori liliac-mai-iun'10 (64)"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Mesaj de la Vero

”Suntem bine, grad de maturare 1/2,lichid putin redus dar bataile inimii strumfului sunt in interval.
Personalul din spital ciudat, probabil asteapta remuneratie.
Maine ma vede dr mea si va fi totul mai precis (sper).
Matei ramane la caldurica.
Va imbratisez.”

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

oh, imi lasa un gust amar faptul ca si la Cluj medicii devin la fel ...cu toti medicii din tara asta de kko. Spun asta pentru ca mie, in legatura cu Clujul, mi-au fost inspirate in repetate rinduri alte impresii, insa lucrurile se pare ca nu stau chiar asa!
Pacat!
Dar iti doresc mare succes tie pentru a avea o stare psihica buna, care sa iti mentina si fizicul tare!
Pupici!

Marlena (Mary)32+cu minune de Tudor Mateo

AMR 7 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Felicitari Ioana!
Felicitari Arturicii!
Bun venit pe lume floricelelor de liliac
Sabina
Ekaterina
Iustina
Ma bucur din suflet sa citesc vesti bune despre Jocurban si mazaricile.
Va imbratisez si sunt cu sufletul alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Oare ce mai fac poaspetele noastre mamici? la toate trei!
Si putine burtici mai scriu pe forum azi... Inca isi revine lumea dupa sarbatori, cred...

Nana 33+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

nana, merci de pont. Data viitoare asa voi face.. A, ce frumos povestesti tu de sotul tau. Al meu la fel ca al Laurei, imi zice sa nu mai fac nimic, dar nici el nu face asa ca tot pe mine pica greul.
Ayla21, ma bucur ca ne mai scrii. Fetita ta ce mai face?
Azi am vrut si eu sa imi cumpar vopsea sa ma vopsesc, dar nu m-a lasat sotul. A zis ca pot sa mai astept pana vine bebe. Dar eu tot nu ma las si ma voi vopsi.
Acum trebuie sa calc uniforma sotiorului, apoi ma bag la nani. Somn usor, gravidutelor!

mamica de fetita si 33s+ cu

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Si eu ma gandesc la mamicile floricelelor de liliac.
Sabina intra uneori seara si ne scrie noutatile de peste zi.
Carla ne-a trimis pozici din care se vede ca totul e ok.
Dar ce curioasa sunt de Artu ce face si care e povestea ei cu nasterea

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Salutare,

ma bag si eu ca musca-n lapte dar

cine imi trimite si mie PM cu parolele va rog???

multu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Am vazut si eu pozele cu mazarichile, sunt superbe, nu arata deloc a premature, au obrajorii bucalati si sunt dragute foc! CARLA sa-ti traiasca minunile si sa fie sanatoase si cuminti!

SABINA, esti o supermamica, e o placere sa citesti mesajele tale optimiste. Asteptam poze cu Ekaterina si Iustina!

Si bineinteles, povestea nasterii Sabinei de Artu.

VERO, asteptam vesti si maine, dupa ce te vede doctorita ta.

Eu azi am inceput in forta cumparaturile pt. Alex si incet incet o sa=mi fac si bagajul de spital pt. ca am o presimtire ca sarcina asta nu o duc pana la termen asa ca mai bine sa le am toate pregatite din timp. De maine-poimaine ma apuc si de spalat si calcat hainute, prosopele, paturici (am multe ramase de la Luca), mai am o multime de lucruri de aranjat luna asta.

De vopsit eu m-am vopsit acum vreo luna, ca deja aratam groaznic si o sa ma mai vopsesc o data la inceputul lui mai, ca dupa nastere cine stie cand mai ajung eu la un coafor sau o cosmetica.

Ma duc sa ma uit si la noile poze cu burtici.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 32+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriela_s

Salutare,

ma bag si eu ca musca-n lapte dar

cine imi trimite si mie PM cu parolele va rog???

multu'

ti-am trimis eu pm

Mergi la inceput

Ruxi, in legatura cu Sabina si Carla sunt linistita, stiu ca sunt bine, atat ele cat si floricele lor, si ca ele tin legatura cu noi. Pentru Ioana, sincer, imi fac o mie de griji... Mesajul sotului ei a fost dragut, dar extrem de vag; si nu stiu de ce, pe mine parca m-a nelinistit putin. Sper totusi sa fie bine si ea, si fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Asa,gata,am citit si m-am documentat,sa nu mai fiu chiar pe langa.Mi-am pus si semnatura
Mai,bucurati-va de sarcina,mamicile cu primul copil,ca la a doua nu mai aveti timp sa respirati.Eu abia acum am realizat ca mai e asa putin si parca nu m-am bucurat suficient de sarcinaDoar seara dupa ce culc ploada mare am si eu timp sa stau cu burta in sus,sa vorbesc cu bebeloiul ,sa ma uit cum se misca,prostii de gravida.Dar 90% din timp sunt varza,preocupata de altele.

Am intrat totusi putin in febra pregatirilor.Am reusit sa gasesc scoica mult dorita,la pret accesibil (100 de lei pe okazii,e absolut ca noua,husa e aproape intacta,doar sigla e putin stearsa intr-o parte la unul din manere)Prima data eram obsedata sa cumpar totul nou,acum mi-a mai trecutnici nu mai am bugetul de atunci.In rest am spalat hainute si le-am sortat,mai trebuie sa le calc,dar mai incolo cand ma apuc sa imi pregatesc si bagajul de spital,dupa 35-37 de saptamani.

Mai naste cineva la Cantacuzino?Nu mai stiu ce tarife se practica.Oricum o sa dau cat imi permit,de la mine mai putin,de la D-zeu mai mult,dar sa stiui la ce sa ma astept.Prima data am stat internata inainte sa nasc si am dat peste o asistenta radio-sant,mi-a zis aia si cat si cum si cui,acum cine stie ce va mai fi.Imi fac griji in privinta minunatelor doamne asistente,ca de astea te lovesti peste tot.

Vreau sa vad si eu pozele cu noii bebelusi,unde sunt ca pe webshots nu le vazui

Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 31+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput