BravoSabina, Artu ! Flori liliac-mai-iun'10 (64)"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Discordia, felicitari pentru burtica frumoasa ! Si tu stai bine cu kilogramele ! Edit: cand iti faci pozici in oglinda dezactiveaza flash-ul (blitz-ul).

Ruxi, multumim de vestile de la Vero . Nu cred sa se intample ceva de la vopsitul parului, ai grija doar ca procedura sa se faca intr-un spatiu bine aerisit!

Vero, multi de la noi, si sa fiti cuminti, atat tu cat si Matei!

Nana 33+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -7

Mergi la inceput

Ana, ma bucur ca sotul tau e in sfarsit acasa, si ca s-a imprietenit cu bebe

Cris, spor la antrenamente !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TEUTA2 spune:

HRISTOS A INVIAT![/b]

[b]BINE ATI VENIT PE LUME PUIUTI MICI SI SCUMPI!SA VA ADUCA ACESTE SFINTE SARBATORI MULTA SANATATE SI NOROC,SA AJUNGETI ACASA CU BINE,IAR MAMICILE VOASTRE SA FIE LANGA VOI CU DRAGOSTEA SI MANGAIEREA LOR,TOATA VIATA!

MAMICILOR SA FITI MANDRE DE MINUNILE VOASTRE SI SA VA REFACETI REPEDE,DA?!

Pe noi sa ne iertati ca n-am mai intrat cam de mult pe la voi,dar eu cum inca mai lucrez(mai am 2 saptamani si ma voi linisti cu serviciul),iar atunci cand ajung acasa nu stiu ce sa fac mai intai.Radu imi solicita si el atentia,iar mos ene vine relativ repede si usor pe la gene

Azi intru si eu oficial in 7 luni si va promit ca va trimit poze cu noua mea infatisare(m-am facut tare grasuna,am luat deja 14 kg)Cei din jur imi spun ca nu se vad,dar sincer eu le resimt!
Dorm tare incomod ,ma doare spatele si popoul de la atata stat pe scaun,dar sincer sunt si cam lenesa in miscare si nu pot pleca nicaieri fara masina
Voi fi pe aproape si promit sa intru mai des!

Va pup si aveti grija de voi si de minunile voastre!

TEO 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetele, Nana, Bubu, Cusa merci taaare, sunteti f dragute... Daaar eu m-am mai facut cu un kg de Paste, am 71!
Bubu si eu ma vopsesc maine, succes!!
Nana ce dragut sotul tau, si al meu zice sa stau, dar nu pune mana sa faca el...asa ca degeaba! Succes la dr maine!
Vero ma bucur ca sunteti bine, sa stea MAteiasul cat mai mult!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 37+ Ilinca Sabina

AMR 15 de zile

Mergi la inceput

Teo (teuta) te rugam tare mult sa editezi putin mesajul de mai inainte, sa mai dai cate un enter printre floricele, ca ne-ai latitit pagina, de nu mai stim unde se termina !

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui TEUTA2

HRISTOS A INVIAT![/b]

[b]BINE ATI VENIT PE LUME PUIUTI MICI SI SCUMPI!SA VA ADUCA ACESTE SFINTE SARBATORI MULTA SANATATE SI NOROC,SA AJUNGETI ACASA CU BINE,IAR MAMICILE VOASTRE SA FIE LANGA VOI CU DRAGOSTEA SI MANGAIEREA LOR,TOATA VIATA!

Am vrut sa trimit si eu flori multe si din suflet,dar,na ca am facut prostiute!

Scuze!

TEO 28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui TEUTA2

HRISTOS A INVIAT![/b]

Pe noi sa ne iertati ca n-am mai intrat cam de mult pe la voi,dar eu cum inca mai lucrez(mai am 2 saptamani si ma voi linisti cu serviciul),iar atunci cand ajung acasa nu stiu ce sa fac mai intai.Radu imi solicita si el atentia,iar mos ene vine relativ repede si usor pe la gene

Azi intru si eu oficial in 7 luni si va promit ca va trimit poze cu noua mea infatisare(m-am facut tare grasuna,am luat deja 14 kg)Cei din jur imi spun ca nu se vad,dar sincer eu le resimt!
Dorm tare incomod ,ma doare spatele si popoul de la atata stat pe scaun,dar sincer sunt si cam lenesa in miscare si nu pot pleca nicaieri fara masina
Voi fi pe aproape si promit sa intru mai des!

Va pup si aveti grija de voi si de minunile voastre!

TEO 23+

Aoleu ce prostii fac!!!!Oare e ok acum?

TEO 28+

Mergi la inceput

Teo , vezi ca la mesajul cu floricelele, ai o iconita deasupra (a patra cred) cu o foaie si un creion. Daca apesi pe ea te duce la mesajul initial, iar acolo da un enter tot la 15 floricele, sa vedem cum arata!

Sunt sigura ca fetele se bucura tare mult de floricele tale!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui TEUTA2

Aoleu ce prostii fac!!!!Oare e ok acum?

TEO 28+

Nu-i nicio prostioara ! Imediat ii dam de capat ! Tu dai acuma raspuns cu citat la prpriul mesaj, ia incearca sa intri pe foaia cu creion, sa dai acolo enter, sa vezi ca isi revine pagina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

M-am intors intreaga de la vopsit

Succes si tie Laurita

Nana eu imi faceam griji ca nu rezist sa stau atata in picioare in fata oglinzii sa ma vopsesc,
ca tare repede ma obosesc,
si intr-adevar mi-a fost tare greu si burtica s-a intarit

caci cu mirosul stiu eu ca nu prea e ok pt bebei,
dar avand in vedere ca culoarea mea naturala e saten ff inchis si eu ma vopsesc blond auriu, nu pot sa nu ma vopsesc deloc ca arata oribil radacina asa neagra.
asa ca saracii bbei trebuie sa suporte si daca vor si daca nu egoismul meu

Ruxi 32 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput