cazatura grava
Raspunsuri - Pagina 2
cosmintoni spune:
Multumim din suflet pentru rugaciunile voastre. Dumnezeu le-a ascultat si astazi a fost un pic mai bine, nu a mai plans chiar asa mult de durere, ba chiar s-a jucat si a ras putin. Mamica lui este foarte ingrijorata si speriata (la fel ca noi toti-familia) dar ne rugam la Dumnezeu sa trecem cu bine de perioada asta.
andata spune:
Sanatate multa puiutului, sa dea DD sa fie totul bine.
Copilasii se recupereaza repede la varsta asta, asa ca sper din suflet sa ne scrii in curand ca totul e f bine si micutul se dezvolta ca oricare altul.
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
MACARIE spune:
multa sanatate in incredere in Dumnezeu......cum mai este puiutu?
--------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
cosmintoni spune:
Multumim pentru intrebare!
A devenit un pic mai vioi, papa bine, trage rau de bandajul care-l incomodeaza (are tot capul infasurat). Nu este ca inainte de operatie dar face progrese in fiecare zi.Multumim lui Dumnezeu in fiecare clipa pentru ca nu l-a lasat din palmele Sale si a avut grija de el.
sirimie spune:
Insanatosire grabnica!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
alex_andra spune:
Cum ti se poate rasturna viata intr-o secunda...
Insanatosire grabnica, asteptam vesti bune
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
cosmintoni spune:
Maine avem o zi importanta:scoatem firele de la operatie. Sunt multe, foarte multe...Rugati-va pentru noi, sa nu plangem (bebe-de durere, mamica lui-de disperare cand il vede suferind iar eu- de mila lor).
Multumim anticipat pentru sprijinul vostru si sa aveti bebei sanatosi!
Chuny spune:
Ma bucur mult sa aud ca bebe e mai bine si sper din suflet ca acest accident sa nu aiba consecinte in dezvoltarea lui.
Imi pare rau daca o sa supar, dar acest accident nu este stupid, ci e vorba de neglijenta. Daca era vorba de un copil mai mare ce nu poate fi supravegheat in fiecare secunda as fi inteles, insa un bebe fara aparare nu are ce cauta singur pe un pat fara protectie. Este atat de simplu sa eviti un astfel de accident : ori il pui in patut, ori il pui pe jos pe o paturica moale.
La fiecare odisee exista mamici care se lauda cu ai lor bebelusi de cateva luni ce au cazut din pat chiar de mai multe ori si n-au nimic, incat lumea crede ca o cazutura de genul e o nimica toata, face parte din viata. Si uitati unde se poate ajunge. Cant il pui pe bebe intr-un loc inalt nu ai voie nici macar sa te intorci cu spatele, o secunda e suficienta pt a se produce un accident tragic. Atunci cand te intorci sa iei ceva din spate cu o mana trebuie sa-l tii pe bebe.
Imi pare rau inca o data ca ma folosesc de acest subiect pt a aduce aminte tinerelor mamici sa nu-si puna in pericol bebelusii. Sanatate multa puiului si grija multa.
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza
Natasa spune:
Sibylle, tu ai dreptate, dar necazul omului e oricum urias, iar in al doilea rind e nevoie doar de o secunda pentru a se intimpla o nenorocire si nimeni nu e 100% atent si prezent! Baietelul meu a cazut de pe masa de infasat intr-o secunda in care m-am intors sa iau un pampers. Era ora 2 noaptea, eram nedormita, obosita si puiul nu se mai intorsese niciodata singurel (si stateam cu el toata ziua, stiam ce poate). Am fost de vina? Am fost. Sint sigura ca mama perfecta care rezista fara somn, care zimbeste tot timpul si care nu se intoarce o secunda in care nu stie unde ii e capul exista aici pe forum, dar eu n-am fost. DIn fericire nu s-a intimplat nimic, dar daca in cazul asta s-a intimplat, hai sa nu mai punem sare pe rana si sa inrosim ceva ce mama STIE deja. Pentru ca alea inconstiente de se duc la circiuma si-si lasa copilul singur in casa oricum nu citesc forumul...
Nu ma intelege gresit, dar oricine pe lumea asta poate gresi si sufera si fara sa fie pus la colt. Puteai deschide un subiect separat unde fiecare sa scrie experienta lui si cit de putin dureaza pina la un dezastru.
ana_micu83 spune:
Sibylle, ceea ce spui tu este in mare adevarul pur, dar nu trebuie generalizat pentru ca lucrulile nu stau chiar asa.
Fac parte din categoria mamicilor care de cele mai multe ori sunt exagerateeeee in ceea ce priveste atentia acordata, cresterea si ingrijirea copilului. Prima cazatura luata din pat s-a produs pe la 4-5 luni cand dintr-un somn in patul mare l-am gasit jos...pana in acel moment nu a dat semne ca s-a putea intoarce de pe o parte pe alta...ca sa nu spunem de rostogolit...cand a fost sa se intample, s-a intamplat!
Eu una nu consider ca a fost vina mea si nici nu zic ca este neglijenta..a fost doar un accident.
Noi suntem fani attachment parenting...
Copilul meu vesel...Andrei~Ravan(poze) /Blogul meu cu hainute