"Mamici si burtici din brasov" (4)
Raspunsuri - Pagina 19
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui G.Nico.S Rocsy...UM 12.02 2010.Sanatate la toate burticile si bebei sanatosi. |
Si ce crezi ca vor fi ? Ai vreun presentiment ? Fetite, baieti sau o fetita si un baiat ?
R_ocsy
37 +
Ana Sofia
AMR 9 zile
G.Nico.S spune:
Sanatosi sa fie.Eu zic ca sunt baietei,o sa aflu pe 24 si o sa va spun.am fost asa emotionata cand am aflat ca nici macar nu am intrebat daca impart aceeasi placenta sau nu ca sa imi dau seama daca pot fi de sexe diferite.Oricum abia astept sa merg la control.Sper sa ai o nastere usoara.
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui G.Nico.S Sanatosi sa fie.Eu zic ca sunt baietei,o sa aflu pe 24 si o sa va spun.am fost asa emotionata cand am aflat ca nici macar nu am intrebat daca impart aceeasi placenta sau nu ca sa imi dau seama daca pot fi de sexe diferite.Oricum abia astept sa merg la control.Sper sa ai o nastere usoara. ![]() |
Corect , sanatosi sa fie !
Noi am aflat abia la 22 de saptamani ce este ca nu a vrut sa ne arate pana atunci, se tot ascundea ... pana la urma a depasit rusinea si ne-a aratat
Tu cate saptamani ai ?
In profilul personal poti sa iti editezi semnatura, daca vrei !
R_ocsy
37 +
Ana Sofia
AMR 9 zile
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui G.Nico.S Eu fac vineri 13 saptamani sper sa se vada ceva....:):) |
S-ar putea sa fie prea devreme
R_ocsy
37 +
Ana Sofia
AMR 9 zile
G.Nico.S spune:
Da.eu totusi sper ca nu mai am rabdareeeeeeee![]()
G.Nico.S graviduta fericita de gemeni 12 saptamani
camicreata spune:
Buna fetelor.Am vazut ca multe sunteti gravidute.Cum decurge sarcina?
Foarte frumoasa perioada sarcinii,nasterea si tot restul.Imi doresc si eu o fetita dar poate mai tarziu
.
pupci

enik83 spune:
buna fetelor...
am revenit si noi..pe wwekend am fost plecati la sibiu..
rocsy..multa multa sanatate
camicreata..multumim mult pt urari..sa dea DD sa strea toti bebeii in burtica pana la termen
25+ cu o minune de 
poze
child spune:
Buna fetelor!
ROCSY offf, tocmai acum, cand esti pe ultima suta de metri te imbolnavesti? Sper sa fie doar o alarma falsa si baga rapid oscilococcilum 
Cu intalnirea, nu-i bai, daca nu reusesti inainte de a naste, ne intalnim cu bebeii in parc ![]()
NICO.S. la noi s-a vazut la 17 saptamani, de fapt eu nici nu am vrut sa stiu ce este, dar pe doctor l-a luat gura pe dinainte
.
child
fericita de
Albert-Krisztian (2.03.2010)