"Mamici si burtici din brasov" (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Blackgirl : multumesc ; luni voi rezolva problema pediatrului ... ca nu se stie daca respectam termenul de 19 mai sau ne grabim !

Camicreata : sa iti traiasca baietelul si sa ai parte numai de bucurii !

G.Nico.S : UM = ultima menstruatie !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui child

Deci fetele, pe cand intalnirea? In weekend sau saptamana viitoare?

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Child : la inceputul saptamanii viitoare , zic eu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Salutare burtici..ce mai faceti??? vad ca terminati imediat capitolul..noi suntem bine, ceva mai activi in ultima vreme si cu vremea asta frumoasa am stat mai mult pe afara..

Am fost la eco si bebe e bine, are 2000g, e cu capul in jos..e ok

Mi-ar face placere sa vin si eu la intalnire, numai ca eu sunt la 50 de km distanta..asa ca astept sa stabiliti ziua si poate reusesc si eu sa ajung

Ma bucur ca sunteti bine si ca ati fost mai harnicute..
Rocsy mai ai asa putin...ai emotii?

Elena 31+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, recomandati-mi si mie un doctor bun pt morfologia de trim I la Eva. Multumesc! Bine, imi trebuie si o recomandare pt medicul cu care voi naste, tot acolo, dar vad ca fiecare aveti alt medic si probabil o alta recomandare... Nu stiu catre cine sa ma indrept! Am in vedere pe dr. Bisoc sau dr. Ionel.

Ioana,David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Ioana Ionel nu face morfo, te trimite la Bisoc..eu la el merg si sunt multumita..nu stiu cine mai face morfo la clinica..

Elena 34+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna, deci ramane pe luni sau marti?

Fetelor, puteti sa veniti? Spuneti voi ora si ziua, noi suntem disponibili!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Imi pare rau ca nu am mai dat pe la voi,dar nu ne-a fost bine.Am fost internata cu bebe in spital ca inca are icter,maine face 3 luni si nici acum nu avem un diagnostic.Nu va zic cate analize(bine,cele de virusi inca nu au venit),ecografe,perfuzii am indurat...nu doresc nimanui!
Ar fi multe de povestit,dar nu mai vreau sa retraiesc zile si noptile din spital,plus incertitudinea de a nu sti din ce cauza are inca icter....

La intalnire as veni cu mare drag,dar luni David are Auditie iar marti are Concurs de Pian pe clasaI.Data viitoare

Va

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

simo..imi pare rau sa aud ca nu sunteti bine...multa multa sanatate

25+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G.Nico.S spune:

Rocsy...UM 12.02 2010.Sanatate la toate burticile si bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Neata ! Cred ca voi amana intalnirea din motive de sanatate ... am mari semne de raceala ( stranut, durere in gat ) ; dar mai bine saptamana asta , sa ma fac bine pana pe 19 !!!

Tigruta : nu am nicio emotie, numar zilele pana la momentul asteptat ca nu mai am rabdare !
Felicitari pentru rezultatul de la eco .

Simo27 : imi pare tare rau de problemutele pe care le aveti, sa ne ti la curent cu starea lui Siluan !

numeioana : noi am facut morfo I cu Bisoc, dar sincer mie nu mi-a placut ; a doua oara l-as evita ! In rest, nu stiu cine mai face ca o a doua morfofetala nu am mai facut iar daca trebuia mergeam la Sf. Gheorghe ca am auzit ca este o dr. super acolo.

R_ocsy 37 + Ana Sofia
AMR 9 zile

Mergi la inceput