LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *190*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri si de azi, sa aiba o viata senina si fericita!

Si multe pentru mamici!

Olga: imi pare tare ca esti necajita

Cami: daca sunt persistente durerile si mai dese fuguta la doctor sa nu se agraveze, eu am dureri in zona mijlocului cand stau mai mult in picioare.

Noi azi am petrecut in familie ca e sotul meu de munca in seara asta si n-am putut pleca nicaeri, iar maine il dezmotam pe Lucian si avem party, revenim cu poze.

Multa sanatate copilasilor bolnaviori!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

A, pai nu stiu ce s-a inteles din mesajul meu, dar si eu sint recunoscatoare pentru sfaturile si sprijinul pe care le-am gasit aici, si daca voi fi pe faza vreodata si voi putea ajuta, o voi face. Ideea era ca mie, in prezent, nu mi se mai pare normal, PENTRU MINE, sa imi petrec fiecare farima de timp liber dind refresh la pagina asta, cum ajunsesem sa fac. Uite, Novus lucreaza ziua si isi dedica citeva momente libere sa intre seara; Monnvas la fel, seara vine si posteaza; georgiana, aris etc sint ocupate si mai trec e aici din cind in cind...in timp ce eu ajunsesem sa citesc nonstop, cum era Ilinca ocupata cu vreo jucarie, cum tzop si eu pe forum.

Ca altfel am cunoscut aici in virtual multe fete care mi-s dragi, dar stiti cum e, Dumnezeu stie daca in viata reala ne-am mai intelege si placea.

Cit despre cenzurat...hmmm...ce sa zic, eu am incercat mereu sa scriu pe aici fara sa dau prea multe detalii, chiar cind ma plingeam de sot, soacra etc. Si chiar soacra nici nu are computer, si e f in virsta pentru asemenea sporturi, iar sotul are memorate si in compul lui userul meu si parola de pe DC ca mai intru uneori de acolo, dar n-are el vreme si chef de spionat. insa ce am considerat eu subiect delicat sau detalii delicate fie le-am pastrat pentru mine, fie le-am discutat pe privat. Si nu mi se pare jignitor pentru fetele de aici care au fost "private" de detaliile neplacerilor mele casnice, in fond fiecare avem afinitati fata de unii sau de altele si e normal. Ar fi si culmea sa ma supar de ex pe dyanna ca nu-mi da mie raportul daca s-a mai certat cu husbandu, sau pe PetraTudor ca nu-mi umple mie o pagina de detalii despre "cerbul" ei incapatinat.

Poate va amintiti ca spune si Aris la un moment dat ce tare se bucura ca s-a apucat iar de citit romane; cam asa ma simt si eu acum. Eu insa as scrie, nonstop...cu stiloul, pe caiete...offf, ce vemuri.

Ca veni vorba, Aris, NU POT SA ITI SCRIU UN MESAJ PRIVAT. Poate apuci sa vezi mesajul asta :)). Si nici numarul de tel nu-l mai am. Vroiam sa te pup, stii tu de ce....da te astept la cotitura cind mai scrii pe aici.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Ianis-Cezar

Erin Alexandru

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze 1 AN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ia priviti-l pe al meu fiu la vanatoare de furnici:http://picasaweb.google.com/105307725673140099193/RapsodiiDePrimavara2010#5455890082508672770

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

poze 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Hristos a Inviat!!! va pup mult fetele mele, sper ca ati petrecut frumos Pastele

pupici pentru sarbatoritii zilei:
Ianis-Cezar Erin Alexandrur

Olguta si ce daca te citeste altcineva??? stai tu cumintica, ca abia iti versi si tu oful pe aici... daca si la asta renunti...; cui nu-i convine sa nu citeasca si sa nu-si mai "vare" coada unde nu-i fierbe oala. oricum e hotararea ta.... dar mi-ar parea taaaaaare rau sa pleci si tu

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Am pus si eu un filmulet sa vedeti cum se distreaza Ariana cu tati http://family.webshots.com/video/3059412960103898217YsOTpV

Oli, sa iti treaca supararea

poze 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Noi am petrecut bine prima zi de Paste, dimineata am fost la plimbare in oras apoi am mers la mama la masa unde Alexandra s-a jucat cu verisoarele ei ''ascunselea'' , s-au distrat de minune ce mai !De acolo am plecat la niste prieteni in vizita, unde ne strangem de obicei la sarbatori si de acolo direct la somn, ca era extenuata
Invitatia de seara am ratat-o ca somnul asta e cel definitiv, s-a dus doar Pisi !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

InaPreda, esti si o gospodina de nota 10 ! Cate bunatati ai facut !!

Monnvas, ti-am admirat dimineata soatza la TV , mi-a placut tare mult ce a zis !!
Zici ca te pricepi la ghicit ??

Olishka, imi pare rau pt patania cu magnetii, bine ca nu a fost nimic mai grav !!

Cat despre tratamente pt David, daca nici tu nu ai fost la medic si nu te-ai informat, apai nu stiu ce sa mai zic

Si referitor la omul din umbra, stai linistita ca are ce invata de la tine de aia cred ca te citeste, pe bune !!
Ti-am mai zis eu ca la anii tai , ai o gandire super matura si esti un exemplu de bunatate !! Si nu sunt vorbe-n vant
Asa ca te asteptam la povesti cand ai timp si chef !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Am pus si eu un filmulet sa vedeti cum se distreaza Ariana cu tati http://family.webshots.com/video/3059412960103898217YsOTpV

Bravo tati !!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

poze 1 AN

supeeeeer!!!!

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
cum am venit pe lume

Mergi la inceput