LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *190*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Paste fericit alaturi de cei dragi!

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

dragastoasa de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Tufete, va urez si eu Sarbatori fericite, sa petreceti frumos, sa va simtiti fericite si linistite alaturi de familion!

Novusica, e a 2a oara cand fac sarmale in viatza mea. Da' ma chinuie talentul de cand am nascut si mai ales de cand is Monti, ca al'fel... vai di capu' mieu.

De PetraTudor mai stiti ceva? Ca mie nu imi raspunde la telefon, nu ma mai iubeste

A, si ca sa puna capac, azi ne-am rasturnat cu tricicleta si ne-am julit nasul

Inca o data si Sarbatori fericite!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Cred cae plecata de nu raspunde ! Erau ok cand am vorbit ultima data

nasul lui Chiscuta sa-i treaca julitura !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

PASTE FERICIT SI LINISTIT ALATURI DE TOTI CEI DRAGI VOUA, o pentru fiecare mamica si un pupicei pentru ghiocei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Sarbatori fericite!
Sa aveti o primavara minunata alaturi de copilasii vostri si de toti cei dragi!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Va doresc tuturor ca Sfintele Sarbatori sa aduca liniste sufleteasca si tot ce va doriti! Paste fericit!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Paste fericit tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Sarbatori fericite dragele mele!

Anaan, n-am apucat nici sa pun poze, nici sa trimit parola. Azi ba am fost plecati, ba am fost ocupata, ba am dormit nas in nas cu Keutu. Dar vroiam sa spun ca flacaul tau, s-a nascut cu un cm mai inalt ca al meu si acum au aceeasi kg si diferenta de un cm s-a mentinut. La cate saptamani l-ai nascut?

Adrisimo, nu stiu ce am scris, ca nu am timp sa caut, dar ce vroiam sa spun e ca ni s-a zis ca reactiile de la vaccin pot aparea pana in 14 zile si Ariana era in interval.

Groaznic mai fetelor prin ce treceti cu spasmul hohotului de plans! Eu stiu ce spaima trageam cu albastreala aia din jurul gurii, si imi inchipui ca la voi sperietura e mult mai mare! Sper sa nu mai aveti parte de asa situatii!

Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Hristos a Inviat!

Un Paste fericit alaturi de cei dragi si sarbatori frumoase!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

HRISTOS A INVIAT!!!

Sfintele sarbatori sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi

Eu astept familionul sa vina cu lumina

Maine ne strangem toti la masa si apoi asteptam cumintei iepurasul . Anul trecut, de inviere, era prima noapte petrecuta cu piticul acasa Cel mai frumos cadou primit vreodata de la iepuras

Si apropo de cadouri...am luat pt toata lumea cadouri, inafara de al meu sot, caci aveam in plan astazi, dar david s-a simtit mai rau si nu am mai reusit...eu aveam in plan sa-i iau un tricou mai fain, asa ca i-am decupat unul din revista si l-am pus in punguta...ii zic ca luni ajunge originalul Sper sa nu se supere

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput