LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *190*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Si mai am doua curiozitati si plec la spalat biberoane.

Ce e Spa-ul la care o invita ela pe dyana?

Mai sunt bebelusi (ca mie tot bebelusi mi se par) care adorm numai in brate, cu leganat si cantat? Al meu daca il las de capul lui, cu cat e mai obosit cu atat e mai agitat, nici gand sa adoarma singurel. Asta intreb asa de curiozitate, nu ca imi faceam iluzii ca la un an o sa mi se culce singur copilul, si nici nu pot zice ca ma deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Si mai am doua curiozitati si plec la spalat biberoane.

Ce e Spa-ul la care o invita ela pe dyana?

Mai sunt bebelusi (ca mie tot bebelusi mi se par) care adorm numai in brate, cu leganat si cantat? Al meu daca il las de capul lui, cu cat e mai obosit cu atat e mai agitat, nici gand sa adoarma singurel. Asta intreb asa de curiozitate, nu ca imi faceam iluzii ca la un an o sa mi se culce singur copilul, si nici nu pot zice ca ma deranjeaza.

Keutu cheliutu

Pai spa-ul asta e un centru de relaxare si tratament unde au saune, bazine, masaj si alte chestii de relaxare

Alexandra adoarme cuibarita langa mine si cu degetul obligatoriu conectat

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fac capitol nou, asteptati va rog !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

mutzu e la greva foamei din nou, de 2 zile suge in disperare si refuza mancarica; de fapt el saracutul ar manca... dar cand ii ajunge mancarea in gurita se pune pe urlaaaaaat; si singura solutie sa-l calmez e sa-l pun la titi; nu va mai zic ca sta in scaunel si se intinde sa ma prinda de tricou si sa mi-l ridice sa-i dau titi; dar el era destul de mancacios... si acum s evede ca sufera de fomica si nu poate nimic; sper sa-i sparga odata si dintele asta uracios, adica nr 6, ca nr 5 a iesit acum 2 zile.
cu somnicul... e cam problematic in ultima vreme, pentru ca de cand il chinuie dintucii adoarme doar la titi si foaarte greu; are 1-2 somnicuri pe zi, uneori de 3 ore (adunate), alteori de o ora maxim; seara obligatoriu culcarea intre 8 si 9, adica ne pregatim de baita pe la 8; si dimineatza trezirea pe la 6 jumate... mai castig asa 15-30 de minute cu rsfat la titi... dupa care e fresh; dar si mie imi convine sa-l culc devreme, ca am si eu timp de facut mancare, curat, mai adun jucarii... mai vad un film.. si evident.. STAU PE FORUM!!!!!!!

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

ATENTIONARE!!!!!!!!

Am baut niste palimncasi nu RASPUND pentru ceea ce vi comenta. Va rog din sufletsa u va suparatin epe mine pt. eventualele erori

Ve iubesc!!!!!

Mergi la inceput

Kea a pus poze!!! Vreau si eu parola si usser

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

shasa ai pm

dragastoasa de

Mergi la inceput

ARISIOM te iubesc!
Multumesc de pm!!!!!

Vazut cheliutu
Este tare frumos

Mami si ea frumoasa dar nu vad etucheta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Capitolul 191

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
Sambata am plecat prin centrul vechi al Bucurestiului (o mare varza) si ne-am plictisit asa ca ne-am urcat apoi in masina si ne-am trezit la Constanta. Am admirat marea de la cazino.

Am vazut de aseara!!!!\
Sunteti frumoasi toti trei

Mergi la inceput