LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *190*
Raspunsuri - Pagina 22
Kea spune:
Si mai am doua curiozitati si plec la spalat biberoane.
Ce e Spa-ul la care o invita ela pe dyana?
Mai sunt bebelusi (ca mie tot bebelusi mi se par
) care adorm numai in brate, cu leganat si cantat? Al meu daca il las de capul lui, cu cat e mai obosit cu atat e mai agitat, nici gand sa adoarma singurel. Asta intreb asa de curiozitate, nu ca imi faceam iluzii ca la un an o sa mi se culce singur copilul, si nici nu pot zice ca ma deranjeaza.
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Si mai am doua curiozitati si plec la spalat biberoane. Ce e Spa-ul la care o invita ela pe dyana? Mai sunt bebelusi (ca mie tot bebelusi mi se par Keutu cheliutu |
Pai spa-ul asta e un centru de relaxare si tratament unde au saune, bazine, masaj si alte chestii de relaxare
Alexandra adoarme cuibarita langa mine si cu degetul obligatoriu conectat
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor ! 
novus spune:
Fac capitol nou, asteptati va rog
!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor ! 
dyana27 spune:
mutzu e la greva foamei din nou, de 2 zile suge in disperare si refuza mancarica; de fapt el saracutul ar manca... dar cand ii ajunge mancarea in gurita se pune pe urlaaaaaat
; si singura solutie sa-l calmez e sa-l pun la titi; nu va mai zic ca sta in scaunel si se intinde sa ma prinda de tricou si sa mi-l ridice sa-i dau titi

; dar el era destul de mancacios... si acum s evede ca sufera de fomica si nu poate nimic
; sper sa-i sparga odata si dintele asta uracios, adica nr 6, ca nr 5 a iesit acum 2 zile.
cu somnicul... e cam problematic in ultima vreme, pentru ca de cand il chinuie dintucii adoarme doar la titi si foaarte greu; are 1-2 somnicuri pe zi, uneori de 3 ore (adunate), alteori de o ora maxim
; seara obligatoriu culcarea intre 8 si 9, adica ne pregatim de baita pe la 8; si dimineatza trezirea pe la 6 jumate... mai castig asa 15-30 de minute cu rsfat la titi... dupa care e fresh

; dar si mie imi convine sa-l culc devreme, ca am si eu timp de facut mancare, curat, mai adun jucarii... mai vad un film.. si evident.. STAU PE FORUM!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
cum am venit pe lume
shasa spune:
ATENTIONARE!!!!!!!!
Am baut niste palimnca![]()
![]()
si nu RASPUND pentru ceea ce vi comenta. Va rog din sufletsa u va suparatin epe mine pt. eventualele erori![]()
![]()
Ve iubesc!!!!!
shasa spune:
ARISIOM te iubesc!
Multumesc de pm!!!!!
Vazut cheliutu
Este tare frumos

Mami si ea frumoasa dar nu vad etucheta
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Sambata am plecat prin centrul vechi al Bucurestiului (o mare varza) si ne-am plictisit asa ca ne-am urcat apoi in masina si ne-am trezit la Constanta. Am admirat marea de la cazino. |
Am vazut de aseara!!!!\
Sunteti frumoasi toti trei

dragastoasa de