LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *190*
Raspunsuri - Pagina 2

Ilinca_M. spune:
Hai ca m-ati terminat cu spasmul ala, am citit si nu mai sunt buna de nimic, nici nu pot sa ma gandesc prin ce a trecut anamariame si mai ales andrisimo, la care se tot repeta! Si Ilincutza lui Pisigri
. Of, acum imi amintesc ca si Sophiphi a avut ceva de genul asta cand avea vreo 5 luni parca, v-am povestit atunci pe larg, dar eu crezusem ca s-a inecat plangand!! A fost un singur episod dar si acum mi se face pielea de gaina cand imi amintesc, desi cred ca a durat vreo 5 secunde...
Am admirat dimensiuni grozave de copilasi, toti la categoria 9+...Sophiphi e la 9-, cred ca nici la un an nu va avea chiar 9. Anaan, 30 de cm a crescut Andrei, wow, e ceva!!
Tufete, io m-am dilit: am vazut o masina cu nr. MBS si mi-am zis in gand instantaneu: mamaliga cu branza si smantana!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever

Monnvas spune:
Anamariame, Adrisimo nush ce-o fi in sufletul vostru, dar speram sa nu se mai intample.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Ilinca_M. spune:
Of, am uitat:
LA MULTI ANI pentru ieri lui Victor Christian (mai hai pe la noi, Simona.Mami!) si pletosului Arald (ank, ati pregatit basculanta cand i-ati luat motzul?)
si pentru azi dop-modelului Ioana de m_monique si tizei fiicei mele, Sophia Olgai.Tarziu!
11luni
Manole forever

Ilinca_M. spune:
Mah, pe cand vroiam sa-mi iau si eu avant sa-i dau carne lui Phiphi, m-au dezumflat si maica-mea si husbandul:"da' de ce sa nu asteptam pana la un an?" Astia-s mai precauti ca mine
Tufete, io am impresia ca nu-i e bine inchis buricutzul lui Sophiphi, aseara dupa baie am vazut sange "pe margini" ca sa zic asa, m-am panicat rau!! Apoi am citit una alta de hernia ombilicala, desi simptomul cu umflatura nu-l are! Se poate oare hernie de-aia fara umflatura?! Hm, doar i-au vazut buricul 3 doctori si n-au zis nimic...Mai e careva care n-are buricul "etansh"?!
11luni
Manole forever

Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Helau. Ieri am luat papa de pranz in parc: ce-am reusit sa salvez din puiul cu legume la cuptor, ca l-am ars, si un supliment de cartofi cu branza, care ar fi trebuit sa fie masa de seara, dar de... La cartof l-am tinut in tricicleta, dar cand i-am dat drumul... s-au mai infiintat 2 baietei la friptura. Stateau cu gurile deschise ca puii de randunica... Si eu bagam cand colo, cand dincolo mancare ![]() ![]() Monica mami de ![]() (7.03.2009) |

Monica,ar trebui sa te lansezi in afaceri: "Oferim mancare in parc, servirea inclusa!"

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufete, io m-am dilit: am vazut o masina cu nr. MBS si mi-am zis in gand instantaneu: mamaliga cu branza si smantana! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 11luni Manole forever |

Anaan spune:
Ia priviti-l pe al meu fiu la vanatoare de furnici:http://picasaweb.google.com/105307725673140099193/RapsodiiDePrimavara2010#5455890082508672770