Bucurii de sept - oct 2006 editia pascala (179)
Raspunsuri - Pagina 7

anangel_lexi spune:
anangel_lexi spune:
 Da, Roxana, ai dreptate, tragedia Emmei m-a facut si pe mine sa apreciez  enorm tot ceea ce am si sa-i multumesc lui Dumnezeu zilnic pentru norocul din viata mea. Desi stiu ca nu-l merit. Si eu simt, ca si tine, ca am cel mai minunat copil ever, chiar am observat ca de cateva luni incoace ne intelegem foarte bine, cu toate ca nu e nicio schimbare in comportamentul ei. Am invatat eu sa vad altfel lucrurile, sa-i inteleg mai bine reactiile si ne intelegem de minune. Dar, totusi, mai multa energie seara decat sa-i citesc o carte cu povesti sau sa pictam impreuna sau s-o las sa ma calareasca, tot nu am. Poate e si din cauza ca nu fac miscare deloc, sunt ca un elefant scos la pensie si din cauza asta obosesc asa repede... Cred ca e si asta un motiv, nu stiu. Sper sa ma invrednicesc candva sa ma apuc totusi de facut miscare.
 de
 de  Maria Cornelia (20.09.2006)
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Adriana mica spune:
Adriana mica spune:
 Roxana, atunci este ok. Pana acum nu am auzit pe nimeni sa se planga de nimic legat de acest hotel, deci este o optiune foarte buna. Pacat ca mergem in perioade diferite.
Gety, este bine ca incercati sa gasiti o varianta sa mergeti la mare, aerosolii sunt foarte buni pt copilasii cu sesibilitate in zona nasului. Si din catre am inteles, Marea Neagra are o concentratie foarte buna de aerosoli. Important este sa gasiti o locatie decenta, apoi nu va mai ramane decat sa va bucurati de timpul petrecut impreuna. Este firesc sa ne dorim mai mult si mai bine, dar pe de alta parte cred ca este benefic sa ne uitam la partea plina a momentului prezent. Iar viitorul poate aduce surprize, exact atunci cand ne asteptam mai putin... O spun din proprie experienta, cred ca fericirea pe care am trait-o in anii cand mergeam la Costinesti (pe care obisnuiam sa il numim "a doua casa" - si noi stateam cu chirie in garsoniera in Bucuresti) atunci cand imi facea declaratii de dragoste pe malul marii, nu o voi mai regasi niciodata, oricat de exotica va fi locatia unde ne vom petrece vacantele.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

GETY spune:
GETY spune:
 Lexi, dar tu n-ai vazut-o pe Roxana01 in poze ce slabuta e?
Normal ca are mai multa energie. Nu stiu daca as face fata la probleme asa bine ca unele mamici dintre noi. Cred ca m-ar coplesi. Sau poate nu.
Am reusit sa vad si eu pozele Roxanei01. De m-ar vedea sefa mea....
Mi-a placut in poze fratiorii si cum i se ridica la dans fustita Dariei. Si Roxana01 care arata tare bine si copiii seamana foarte bine cu ea. Si ochelarii de soare.
 Si Roxana01 care arata tare bine si copiii seamana foarte bine cu ea. Si ochelarii de soare.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

anangel_lexi spune:
anangel_lexi spune:
 Gety, pai tocmai ca am vazut cat de bine arata Roxana. Tocmai asta spun, ca cred ca vitalitatea si tonusul psihic mai vin si de aici: sa te simti bine in pielea ta, sa nu te simti complexat...
 de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Roxana01 spune:
Roxana01 spune:
 Fetelor, zau, nu stiu ce computer aveti voi acasa! cred ca lungeste imaginea ca kg nu sunt putine!!!! nu ca ma deranjeaza, as fi ipocrita sa spun, ma simt mai sexy decat m-am simtit la 20 de ani!
 nu ca ma deranjeaza, as fi ipocrita sa spun, ma simt mai sexy decat m-am simtit la 20 de ani! dar e adevarat ca mi-as dori sa cobor 3-4 kg sub 60, iar cantarul se incapataneaza sa arate 61 kg (asta in zilele in care nu sunt balonata si ma cantaresc dimineata!
 dar e adevarat ca mi-as dori sa cobor 3-4 kg sub 60, iar cantarul se incapataneaza sa arate 61 kg (asta in zilele in care nu sunt balonata si ma cantaresc dimineata! ). iar, lexi, ce crezi ca fac eu acasa cand ajung, daca nu exact ce spui ca faci si tu cu maria? doar ca la mine sunt 2. efortul este dublu doar in sensul asta, dar si recompensa dubla. sa-i vezi cum se bat seara sa ma calareasca, cum se harjonesc sa fie fiecare primul care imi sare in brate, sa ne trantim pe covor si sa ne gadilam... uneori am impresia ca nu prea fac lucruri instructive, educative cu ei, dar prefer sa stie ca-i iubesc mult, au timp sa se instruiasca o viata!
). iar, lexi, ce crezi ca fac eu acasa cand ajung, daca nu exact ce spui ca faci si tu cu maria? doar ca la mine sunt 2. efortul este dublu doar in sensul asta, dar si recompensa dubla. sa-i vezi cum se bat seara sa ma calareasca, cum se harjonesc sa fie fiecare primul care imi sare in brate, sa ne trantim pe covor si sa ne gadilam... uneori am impresia ca nu prea fac lucruri instructive, educative cu ei, dar prefer sa stie ca-i iubesc mult, au timp sa se instruiasca o viata!
Adriana, ce sot romantic ai! cu declaratii la malul marii...
CRis, asa-i cu 2 baieti... ei se bat intre ei, dar isi iubesc mama!
Gety, chiar ca este buna oferta voastra! si sa stati atat la mare!!! mama, cred ca n-am stat niciodata mai mult de 10 zile!
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

anangel_lexi spune:
anangel_lexi spune:
 Hai mai Rox, ca nu mai ai nevoie sa mai dai jos niciun kg, arati perfect. De mine mi-e si rusine sa vorbesc pe tema asta, mai bine tac.
 de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Crisnemes spune:
Crisnemes spune:
 Fetelor sunteti tare dragute .
  Aici e un loc unde ne strangem sa povestim, sa ne imbarbatam, sa ne sfatuim una pe alta - suntem persoane care nu ne cunoastem care povestim din experientele noastre si incercam sa invatam ceva unii de la altii - neconditionat- exact asa cum fac copii nostri - de aici si bucuria si nerabdarea de a intra pe forum .
  Experientele celor de aici sunt multe - trebuie sa invatam ceva din ele - ne transmitem sentimente si ganduri - ceea ce e un lucru extrem de frumos. 
   Roxana optimismul tau ne alimenteaza pe toti si ne face pe toti "sa imprumutam" , "sa copiem" un lucru bun.
  Lexi - si pe mine ma amuza "urechile de carpa " am auzit-o in ceva desene si de atunci cand le spun asa copiilor ei se distreaza.
  Roxana - sa stii ca Victor oricat de suparat ar fi cand e vorba de mine m-ar manca. Tot timpul cand sunt in preajma lui nu lasa pe nimeni sa stea linga mine. Taica-so e tare suparat ca nu-i intra sub piele desi il tot momeste zilnic cu de toate.
    Dragos in schimb ii lasa locul lui Victor si e tare incantat cand fugim doar noi 2 si facem cate ceva.
  Lexi - nu numai daca esti slab sau gras te face sa te simti energic. Cu sufletul trebuie sa ne simtim tineri si plini de energie, trebuie sa profitam de orice moment al vietii pentru a ne bucura de cei care ne sunt dragi.Aici e o terorie lunga dar acum trebuie sa merg dupa voinici la gradi .
 Multi  si
 si  pentru toata lumea.
 pentru toata lumea.
 O zi minunata.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

anangel_lexi spune:
anangel_lexi spune:
 Da, Cris, ai dreptate, eu spuneam doar ca si a te simti bine in propria piele contribuie la tonusul general. Cel putin la mine sigur ar contribui...Sigur ca ma bucur cat pot de mult de ceea ce imi ofera viata, dar tot nu radiez asa cum radiaza Roxana in poze, de exemplu. Cred ca aici depinde f mult si de caracterul fiecaruia.
 de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

GETY spune:
GETY spune:
 Crisnemes, cu sufletul da, dar si fizicul trebuie sa te ajute.
Lexi, incepem de maine o cura de slabire? Vrei?
Roxana01, nici eu n-am stat la un hotel asa multe zile, cel mai mult am stat 10 zile la un hotel in Mamaia. Avea Maria 10 luni.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

GETY spune:
GETY spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Crisnemes Fetelor sunteti tare dragute . Aici e un loc unde ne strangem sa povestim, sa ne imbarbatam, sa ne sfatuim una pe alta - suntem persoane care nu ne cunoastem care povestim din experientele noastre si incercam sa invatam ceva unii de la altii - neconditionat- exact asa cum fac copii nostri - de aici si bucuria si nerabdarea de a intra pe forum . Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006) Poze www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album | 

Asa creste Maria Diana