Bucurii de sept - oct 2006 editia pascala (179)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Se pare ca am de ales intre a merge la mare in partea a doua a lunii iunie la noi, sau a nu merge deloc.
Si totusi... avem nevoie de aerosoli.

N-am mai fost niciodata pe litoral in iunie.

Masina este una mica, mica, dupa buget. Adica un Matiz in varsta de 2 ani.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Buna dimineata!

Gety, tot e mai bine sa va duceti in iunie decat deloc..noi am fost si in luna mai si tot a fost bine, chiar daca ne-am dus mai mult ca sa schimbam peisajul

Tanima, sanatate Mirunei si lui Rares!

Ieri am avut prima zi de gradi cu program de somn, pana la ora 4..in sfarsit se pare ca nu e chiar asa rau, chiar si el a fost incantat ca a dormit la gradi

Mergi la inceput

Martha, se pare ca o sa trebuiasca sa merg. Maria are nevoie de aerosoli si trebuie sa ne pregatim pentru urmatorul an de gradi.

Ideal ar fi fost sa putem face si plaja. Acum depinde cat de calduroase vor fi lunile mai si iunie.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna dimineata!

Gety eu am ajuns in fiecare an la mare in a doua jumatate a lunii iunie si e ok. E adevarat ca nu prea poti face baie in mare, dar in rest nici o problema. Cand avea Ioana 7 luni am dus-o la mare in iunie si a fost ok. Dimineata, e adevarat ca era imbracata binisor, la ora 6 jumatate sau 7 era pe plaja la aerosoli. Asa ca, parerea mea, poti merge linistita.

Martha felicitari pentru prima zi de gradinita cu dormit acolo. Sa o tineti tot asa!

Roxana ai niste copii absolut superbi! iar tu esti o mamica ... de nota 20! Nu stiu cum reusesti! Ai toata admiratia mea!

Si acusi ma intorc la treaba ...

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

"La Multi Ani !Floricel" Multe bucurii alaturi de cei dragi si multa sanatate. Te asteptam cu vesti .

Gety- masina de care m-am indragostit prima data a fost un Matiz- mie-mi place, era masina visurilor mele.

Sa stii ca in a 2-a parte a lunii iunie este Ok si in plus nu e asa mare aglomeratie.

Roxana - felicitari- eu tot timpul sunt pe fuga si niciodata nu-mi ajunge timpul.
Ai noroc ca nu se cearta - crede-ma daca ma intorc un pic cu spatele imediat ai mei isi fac ceva - vorbesc urat unul cu altul , se cearta , se lovesc..... dar tot ii iubesc enorm ca sunt ai mei

Martha - felicitari pentru somnicul de la gradi

Ancuta si cum te descurci daca aplici regulile lui Supernanny? Ioana e o scumpa- si ai mei baieti imi spun ca nu pot sa nu strig?
le spun - daca aveti urechi de carpa si nu raspundeti cand vorbesc frumos cu voi !

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Floricel, la multi ani!
Gety, eu cred ca si in iunie se poate face plaja la mare. Nu stiu cu balacitul cum va fi, dar plaja sunt sigura ca veti putea face. Cat despre masinuta, eu cred ca e f buna, mai ales ca e aproape noua. Prima noastra masina am cumparat-o in 2005, era un Fiat Uno din 1988, vechi si vai mama lui, dar ne-am facut treaba cu el. Si acum tinem tare mult la masinuta aia.
Martha, felicitari pentru prima dupa-amiaza de la gradi. Sunt sigura ca incet-incet se va obisnui.
Roxana, si eu te admir din tot sufletul. Nu stiu nici eu cum reusesti sa le faci pe toate. Eu am doar un copil si totusi nu gasesc timpul sa ma ocup de persoana mea (si din pacate devine din ce in ce mai urgent sa o fac), seara cand vin acasa nu-mi mai arde de nimic, nici de curatenie, nici de gatit...Ce sa mai, sunt o carpa. Da-mi si mie reteta reusitei tale.
Cris, m-ai amuzat cu urechile de carpa.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Floricel, LA MULTI ANI!

Gety cu siguranata veti prinde vreme buna in iunie..referitor la masina, si mie imi plac astea micute cum e Matizul chiar si Smartul

Nici mie nu-mi ajunge timpul, acum e mai bine cand sta la gradi la program normal si pot sa incep sa-mi caut job

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

zau, fetelor, ce vedeti voi atata la mine de admirat??? mi-e jena, ca uneori am impresia ca am mana buna la scris si nuantez frumos ce gandesc, de ma vedeti voi asa bine... dar, apropo de ce zicea lexi, cred ca reteta succesului in a avea un tonus pozitiv este sa iei partea plina a paharului tot timpul. eu am inceput sa gandesc asa de curand, nu sunt asa dintotdeauna. de fapt schimbarea majora a venit o data cu boala dariei. am avut o cadere foarte urata in prima faza, in care incercam sa-mi dau seama de ce noi, de ce daria, cu ce am gresit, eu care am facut totul ca la carte, de ce nu reusesc sa-i gasesc un leac care s-o vindece pentru toata viata. dar dupa acea cadere mi-am dat seama ca trebuie sa ma bucur pentru fiecare clipa minunata alturi de copiii mei, de prietenii mei, de familie, de voi. am vazut copii si familii amarate prin spitale care-mi intaresc ideea ca ce am eu este extraordinar si ca ar fi pacat sa las viata sa treaca pe langa mine fara sa ma bucur. sunt o norocoasa, indiferent de raceli, pneumonii, artrita, am doi copii superbi si este pacat sa nu vad asta. cam asta este filosofia mea de viata si recunosc ca mi-a trebuit socul pe care l-am avut cu daria ca sa apreciez la adevarata valoare tot ce am. si, Lexi, uneori ma mir si eu de unde am atata energie. ca la noi victor inca nu doarme noaptea, se mai trezeste de cel putin 2 x, plus ca se trezeste dimineata in jur de 6, indiferent de vacanta, weekend... dar cred ca Dumnezeu imi da putere, habar n-am de unde o am. pur si simplu nu ma simt obosita. e adevarat, cand ma trezeste victor noaptea, parca sunt prinsa ca un magnet de pat, imi simt corpul tare greu. exact senzatia de magnet, bratele nu se ridica decat cu greutate, eu ma ridic foarte greu.

Gety, ati analizat si ofertele de BUlgaria? in iunie sunt si acolo preturi bune si, daca platesti pana in 30 aprilie, mai beneficiezi de reduceri. noi am fost anul trecut pe 2 iulie in bulgaria si am avut breme si apa foarte bune. sa stapaniti sanatosi masinutza.

Adriana, am vorbit cu nasa noastra care a fost la melia si mi-a spus ca aveau animatie pt copii (ea are 2 baietei). in plus noi mergem extrasezon (de pe 2 iulie) iar pretul este pana in 60 Euro / pers cu all inclusive.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Roxana01, aici e chestie de buget. Buget, bugetari...

La mare la noi in iunie vom merge cu aproximativ 200-210 euro mancare si cazare 18 zile 2 persoane. Sa nu credeti ca n-am googalit si pentru altceva. Dar nu gasesc la pretul asta nimic.

Multumesc pentru incurajarile pentru masina. Tatal meu nu e multumit, zice sa ne orientam dupa altceva. Dar pentru prima masina, noi am fi foarte multumiti. Vrem sa avem cu ce evada din casa.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Am inchis repede pentru ca aveam ceva treaba. dar vroiam sa va multumesc inca o data tuturor celor care mi-au vazut si laudat copiii.

Si, ancutza, nu te-am vazut decat o data, dar stiu ca m-ai ajutat cand aveam nevoie si, atat cat am vorbit, stiu sigur ca esti o mamica de nota 20!

nu am timp sa va spun cam ce ma face pe mine sa traiesc viata din plin si sa ma bucur de ea, dar, pe langa ce v-am scris mai sus, si voi ati contribuit mult la atitudinea mea. faptul ca voi mi-ati fost alaturi cand mi-a fost greu, neconditionat, ca atatea dintre voi m-ati ajutat cu medicamentele dariei, totul ma face sa vad ca exista atata lume buna si ca e pacat sa fiu eu altfel. si prin ce a trecut si trece Mexxa, si prin ce a trecut si trece aida, si tragedia familiei cu gemenii a caror mamica a decedat, toate ma fac sa stiu ca e bine sa pretuiesti prezentul si sa te bucuri de el, ignorand micile suparari si apreciind micile si marile bucurii.

wow, hai ca mai am putin si scriu o carte, dragelor! ma opresc aici, va pup pe toate

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

Mergi la inceput