Bucurii de sept - oct 2006 editia pascala (179)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana01 spune:
Neata dragelor!
Lexi, pai vezi, am descoperit problema: bluzele xxl!!!! Dragutza, ia incearca tu o bluzitza pe corp, cu un decolteu frumos, cu un sutien care ridica fara sa mareasca... parerea mea. eu zic sa pui in valoare frumusetile alea doua pe care le ai, aduna-le si baga-le intr-un sutien bun si vei vedea ca, intr-o bluzitza care urmareste linia corpului va fi cu totul alta imagine! 
Cat despre operatie, si azi mi-as pune silicoane! m-am si interesat cat costa: 3500 Euro (super oferta!)
. de unde atatia bani... cand oi ajunge eu sa pot dona copiilor care au nevoie macar aceeasi suma, poate ma gandesc sa-mi pun si silicoane...
Adina, la mine este foarte clar: Daria va intra la scoala la 7 ani! oricum ea implineste 7 ani abia pe 6 septembrie, iar ratiunea imi spune ca va avea toata viata sa invete, sa stea in scoli, o las sa mai copilareasca un an.
Ah, despre operatii: mi-as scoate celulita de pe coapse si mi-as face ceva cu ridurile de la ochi. plus sanii!!!!!![]()
noi am fost aseara la ferma de animale. copiii au fost foarte incantati, doar ca putin cam speriati. si nu au vrut sa calareasca poneii, daria gasea tot felul de motive sa n-o faca. nu i-am fortat, poate incet incet isi vor da drumul. va punem si poze, pentru cine vrea sa ne vada Ferma de animale
va pupam, o saptamana frumoasa!
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Ancuta_eu spune:
Buna ziua! 
Mi-a placut "sueta" cum a spus Adina si mi-a prins tare bine sa va citesc. Din pacate eu acasa nu prea deschid calculatorul, se intampla foarte rar. Conteaza foarte mult parerea pe care o ai despre tine si increderea pe care o ai in tine ... eu recunosc ca nu stau prea bine la capitolul incredere in mine ...
dar ma lupt cu ea ...
Roxana si eu ma gandisem sa ajung in acest weekend la "Ferma animalelor" insa a mea pitica nu a fost de acord sub nici o forma, asa ca ne-am petrecut dupa-masa in parcul Carol, "la joaca".
Adina eu m-am gandit la scoala, chiar mai mult decat la gradinita si mi-e tare greu sa decid cum e mai bine, mai ales ca a mea e nascuta la sfarsitul lunii octombrie. Am avut o perioada in care eram hotarata sa o aman pana la aproape opt ani, acum mi-am schimbat hotararea, si vom merge la aproape sapte ani la scoala. Cat despre socializare ... din pacate a mea nu e foarte sociabila. In ultimul timp interactioneaza cu copiii ceea ce ma bucura, insa ... mai avem de lucru ... Cateodata ma ingrijoreaza, dar sper ca odata ajunsa la gradinita sa fie mai bine.![]()
Acum ma intorc la treaba ... 
O saptamana cat mai placuta va doresc 
http://picasaweb.google.com/ancuta2009
Crisnemes spune:
Buna dimineata fetelor!
Roxana - am vazut pozele cu voi de la ferma animalelor- foarte frumose.Despre calarit nu-ti fa probleme eu zic ca e normal sa aibe o retinere - inca sunt mici.
Gety- crede-ma ca nu stiu si nu le inteleg de ce baga mii de euro - hai acolo cand vrei un pic, mai mari dar e foarte incomod din toate punctele de vedere. Nu poti fugi, nu poti face sport, nu poti sta pe burta
, nu te poti intoarce de pe o parte pe alta fara sa-ti muti tzatzele prima data
si exemple mai am.Ca sa le micsorezi costa mai multa decat daca ti-ai pune silicoane in jur de 4000 de Eur. asa ca .......... dupa ce am alaptat 2 viteji cate un an fiecare , dupa ce m-am ingrasat si slabit kg la greu - orice exercitiu de intretinere pt sani as face cred ca tot dejaba
.
Martha- eu nu am folosit niciodata , cand sunt la cura renunt la fainoase si dulciuri si beau apa la greu.
Adina - eu il voi da pe Victor la scoala la 7 ani.
Cat despre socializare - daca e intre copii pe care-i cunoaste e ok daca nu isi face greu prieteni noi.In general el il imita pe Dragos in tot ce face.
Am fost sambata la un spectacol pentru copii Petrica si Lupul - a stat asa cuminte pentru ca era cu colegii de gradi a lui Dragos.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Adina, nici a mea nu socializeaza deloc, cum o baga vreun copilas in seama, baga capul in pamant. Ieri, de exemplu, am fost la McDonalds ca nu mai fusesem demult, si tot drumul mi-a spus ca ea vrea la tobogan. Cum am ajuns acolo, cand a vazut ca toboganul e plin de copii, nu a mai vrut. Deloc. Asta e, seamana cu mine in privinta asta, plus ca mai sunt si alte bariere pe care trebuie sa le depasim.
De dat la scoala o s-o dau in 2013, cand va implini 7 ani.
Roxana, bluzele xxl le port ca sa-mi ascund burta.![]()
Superbe pozele cu micutii la ferma, abia astept sa merg si eu cu Mariuca acolo.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
martha78 spune:
Lexi, nici noi nu stam prea bine cu socializarea, se teme de tot ce nu cunoaste, se adapteaza destul de greu la nou; sper sa fie trecator
Si noi cred ca o sa-l dam la scoala tot la 7 ani, parca n-as vrea sa ii iau un an din copilarie, depinde si de el cum va evolua
Mai am putin si trebuie sa plec sa fac radiografia la plamani, off.. am tot amanat-o de vreo 3 saptamani ca am zis ca n-am nevoie 
GETY spune:
Buna ziua, mamici!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
De acum va urez "Buna dimineata"!
Vine cineva la "cafea"?
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
martha78 spune:
Buna dimineata!
Eu nu beau cafea
..desi ar trebui sa beau ca am avut o noapte tare grea, Darius a facut febra 40 desi inainte ii dadusem efferalgan preventiv, ardea tot, ma gandeam sa chem salvarea..i-am dat iarasi efferalgan, dar n-a scazut deloc, apoi i-am dat 1/4 de tableta de algocalmin ca supozitoare n-aveam si nici nu le suporta
si a inceput sa scada; acum nu mai are, dar cand vine noaptea e mai greu..off e a 2-a noapte cu febra
Nu stiu de ce o fi asa de sensibil si raceste atat de des
Roxana01 spune:
neata fetelor!
Martha, offf, dar voi aveti un diagnostic pus? rosu in gat, otita, bronsita? in ce priveste febra, un homeopat mi-a spus ca febra este semnul ca organismul lupta cu boala, asa ca sistemul imunitar al lui darius lupta acum... Multa sanatate!
fetelor, vremea asta nu se hotaraste o data sa fie frumoasa! vreau primaverile cu care sunt obisnuita, cu pomi infloriti, caldura, soare...
pup, sa aveti o zi buna
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
GETY spune:
Martha78, multa sanatate lui Darius!
Mie dr. mi-a recomandat ca atunci cand febra trece de 39 grade spre seara, sa-i administrez Luminal sau Fenobarbital sau Desitine intrarectal.
Am avut noroc ca la ultimele infectii a facut febra pana-n 39 si n-am apelat la ele. Dar la nevoie...
E bine sa-l vada si dr. Te asteptam cu vesti.
Asa creste Maria Diana